Αξίζει να πάρω το Samsung 65 KS9000??

xSpectre

Senior Member
7 March 2014
351
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν δεν είναι στο σωστό thread αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Ένας φίλος μου πουλάει το 65ks9000 για 600 (φιλική τιμή, όπως λέει). Αν και το μοντέλο αυτό είναι του 2016, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει δουλέψει πάνω από χρόνο. Η ερώτηση είναι απλή.. Αξίζει αυτά τα λεφτά η να δω για κάτι καινούργιο?

Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν δεν είναι στο σωστό thread αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Ένας φίλος μου πουλάει το 65ks9000 για 600 (φιλική τιμή, όπως λέει). Αν και το μοντέλο αυτό είναι του 2016, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει δουλέψει πάνω από χρόνο. Η ερώτηση είναι απλή.. Αξίζει αυτά τα λεφτά η να δω για κάτι καινούργιο?
Εγώ πιστεύω όχι..

Είναι σε αρκετά καλύτερη από την 65TU7072 που μπορείς να πάρεις τώρα στα 600 καινούργια.
Έχει βεβαίως το όχι και τόσο καλό local dimming.

Και από την άλλη έιναι 600 για μηχάνημα που παρήχθηκε το 2016 ( άσχετα από το πόσο έχει παίξει ), που δεν υποστηρίζει τις νέες smart Apps, και δεν έχει και εγγύηση.
Να ήταν 350-400 ίσως το σκεφτόμουν.
Αλλά να την πάρεις 600 και σε μερικούς μήνες να γίνει καμμιά στραβή και να σου πει αντίο, κρίμα δεν θα 'ναι ?

Στα 400 την αγοράζεις με χαρά.. Αλλά δεν θα τη δώσει για τοσα λιγα, θα προτιμήσει να την κρατήσει σε ένα δωμάτιο για 2η και ας βλέπει μια στο τόσο.
Στα 500 ουτε αυτός θα ξετρελαθεί που θα στη δώσει τοσο, ουτε εσυ γιατί με άλλα 100 παίρνεις καινούργια, χειρότερη μεν, αλλά το καινούργιο είναι καινούργιο. Για 2 χρόνια δεν ανχωνεσαι έχει εγγύηση. Αν σου χαλάσει μεσα σε 2-3 χρόνια? (η τηλεόραση θα εχει 6-7 χρόνια μεχρι τοτε δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ απίθανο. Μη πάρουμε και την πιθανότητα να είσαι πραγματικά γκαντέμης και να χαλάσει σε λιγους μηνες οπότε θα τραβάς τα μαλια σου. Είσαι εντελώς σίγουρη οτι δουλεύτηκε μονο 1 χρόνο? Αν ναι μπορεί να αλλάζει η εικόνα. Τα ηλεκτρονικά χάνουν απίστευτα γρήγορα την αξια τους. Παίρνω συχνά μεταχ αλλά πραγματικά προσφορές. Με καλύτερη όλων λαπτοπταμπλετα 2200 στα 600 15 ημερών απο εξωτερικό. Κάτι τέτοια το βάζεις το ρίσκο.
Αν τη θες, πεστου μέχρι 500 δινω. Πες του οτι εχει και χάλια local dimming όπως σου είπαν (ετσι θα του πεις, όντως δεν είναι καλο). Στα υπόλοιπα η τηλεόραση είναι πολυ ποιοτική. Αν καταλαβαίνεις απο νούμερα είναι αυτη
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ks9000

η τηλεοραση εχει υπολοιπο εγγύησης 10 μηνες περίπου.(εχει γινει αντικατασταση το 2019).απο τι έψαξα δεν υπαρχει περιπτωση να βρω ιδια ποιοτητα με αυτο το ποσο (600 euro).η καλύτερη περίπτωση που βρηκα (κατα εμενα) ειναι το Samsung QE65Q70T (+400 euro)...οχι μονο ξεφευγω απο το budget μου,αλλα απο τι ειδα δεν προσφερει τιποτα παραπανω...αντίθετος

η τηλεοραση εχει υπολοιπο εγγύησης 10 μηνες περίπου.(εχει γινει αντικατασταση το 2019).απο τι έψαξα δεν υπαρχει περιπτωση να βρω ιδια ποιοτητα με αυτο το ποσο (600 euro).η καλύτερη περίπτωση που βρηκα (κατα εμενα) ειναι το Samsung QE65Q70T (+400 euro)...οχι μονο ξεφευγω απο το budget μου,αλλα απο τι ειδα δεν προσφερει τιποτα παραπανω...αντίθετος
Αντικατάσταση το 2019 ολόκληρη tv μοντέλο του 16 αποκλείεται..Σιγά μην είχαν stock..

Θα του την άλλαζαν με νέο μοντέλο

Οι 10 μήνες θα είναι υπόλοιπο από 5ετη εγγύηση καταστήματος και όχι της Samsung..

Μέχρι 500 προχωράς από τη στιγμή που όντως έχει υπόλοιπο εγγύησης..

Αλλάζει τα δεδομένα αρκετά αυτο. YouTube κλπ σε ενδιαφέρουν? Ρώτα τον δουλεύει ακομα? Γιατι samsung / lg παύουν να τα υποστηρίζουν. Αλλά και να δουλευουν κάπου μεσα στην 5ετια δε θα παιρνει update και κάπου εκει ή τον επόμενο χρόνο δε θα δουλεύει (μετρώντας από το έτος κατασκευής 2016, δεν παίζει ρολο ποτέ έγινε αντικατάσταση). Ειπαμε η νεα μοδα είναι να "παλαιωνουν" τα μοντέλα γρήγορα ώστε απο την 5ετια και μετα να σκέφτεσαι να αλλάξεις. Πλην android tv. Αλλα αν δε σε απασχολεί αυτο, και βολεύεσαι πχ με ενα Android box, είναι καλή τηλεόραση, τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. Προσωπικά πιστεύω τα 500 που έγραψα ειναι η χρυσή τομή. Αν ήταν Android tv την έπαιρνα και στα 600 ανετα.
Και η 70t κανει τώρα ενα χιλιάρικο. Αν περιμένεις λίγους μήνες και ψάχνεις θα την βρεις κανα 800αρι. Για 200 παραπανω δεν ξερω ποσο προτιμότερη είναι η μεταχειρισμένη..

Αντικατάσταση το 2019 ολόκληρη tv μοντέλο του 16 αποκλείεται..Σιγά μην είχαν stock..

Θα του την άλλαζαν με νέο μοντέλο

Οι 10 μήνες θα είναι υπόλοιπο από 5ετη εγγύηση καταστήματος και όχι της Samsung..

Μέχρι 500 προχωράς από τη στιγμή που όντως έχει υπόλοιπο εγγύησης..
ετσι μου ειπε.καποιο προβλημα παρουσιαζε το προηγουμενο και του τον εκαναν αντικατασταση.
δεν νομιζω να μου λεει ψεμα,ωστόσο δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά
Αλλάζει τα δεδομένα αρκετά αυτο. YouTube κλπ σε ενδιαφέρουν? Ρώτα τον δουλεύει ακομα? Γιατι samsung / lg παύουν να τα υποστηρίζουν. Αλλά και να δουλευουν κάπου μεσα στην 5ετια δε θα παιρνει update και κάπου εκει ή τον επόμενο χρόνο δε θα δουλεύει (μετρώντας από το έτος κατασκευής 2016, δεν παίζει ρολο ποτέ έγινε αντικατάσταση). Ειπαμε η νεα μοδα είναι να "παλαιωνουν" τα μοντέλα γρήγορα ώστε απο την 5ετια και μετα να σκέφτεσαι να αλλάξεις. Πλην android tv. Αλλα αν δε σε απασχολεί αυτο, και βολεύεσαι πχ με ενα Android box, είναι καλή τηλεόραση, τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. Προσωπικά πιστεύω τα 500 που έγραψα ειναι η χρυσή τομή. Αν ήταν Android tv την έπαιρνα και στα 600 ανετα.
Και η 70t κανει τώρα ενα χιλιάρικο. Αν περιμένεις λίγους μήνες και ψάχνεις θα την βρεις κανα 800αρι. Για 200 παραπανω δεν ξερω ποσο προτιμότερη είναι η μεταχειρισμένη..

την τηλεόραση την χρησιμοποιώ σαν μονιτορ (εχω συνδεδεμενο PC, πιο πολυ για ταινιες,surfing και Netflix).απο εκει και περα το κομματι που με ενδιαφέρει πιο πολυ είναι το δορυφορικο (ταινιες και διαφορα sports,F1,swimming,Snooker,ποδηλασια)
δεν το χρησιμοποιείται αν εννοεις αυτο.το εχει στην ακρη επειδη εχει παρει αλλη. μπορει να μην γνωριζω αρκετα,ι μπορει να ειμαι εκτος χρονου αλλα το κομματι smart δεν με ενδιαφέρει καθόλου.στην <<ουσια>> σε τι βοηθούν τα update σε μια τηλεοραση??(εκτος απο το κομματι smart)..εννοείται ότι στα 500 θα ήταν μια χαρα value for money.απο την μια ομως ντρεπομαι να κανω παζαρια και απο την αλλη μιλαμε για καποιον που εχει δωσει κοντα στα 3000 eyro (ετσι μου ειπε τουλαχιστον)

ετσι μου ειπε.καποιο προβλημα παρουσιαζε το προηγουμενο και του τον εκαναν αντικατασταση.

την τηλεόραση την χρησιμοποιώ σαν μονιτορ (εχω συνδεδεμενο PC, πιο πολυ για ταινιες,surfing και Netflix).απο εκει και περα το κομματι που με ενδιαφέρει πιο πολυ είναι το δορυφορικο (ταινιες και διαφορα sports,F1,swimming,Snooker,ποδηλασια)
δεν το χρησιμοποιείται αν εννοεις αυτο.το εχει στην ακρη επειδη εχει παρει αλλη. μπορει να μην γνωριζω αρκετα,ι μπορει να ειμαι εκτος χρονου αλλα το κομματι smart δεν με ενδιαφέρει καθόλου.στην <<ουσια>> σε τι βοηθούν τα update σε μια τηλεοραση??(εκτος απο το κομματι smart)..εννοείται ότι στα 500 θα ήταν μια χαρα value for money.απο την μια ομως ντρεπομαι να κανω παζαρια και απο την αλλη μιλαμε για καποιον που εχει δωσει κοντα στα 3000 eyro (ετσι μου ειπε τουλαχιστον)
Επαναλαμβάνω.. Το 2019 να του έκαναν αντικατάσταση με μοντέλο του 2016 δεν παίζει με τίποτα..

Αν του άλλαξαν πάνελ ή κάποιο εξάρτημα να το καταλάβω..

Αμα δε σε ενδιαφέρει το smart κομμάτι, δε σε απασχολούν και τα Update μετά. Μονο σε αυτό χρειάζεται, ως tv/monitor πάντα θα κάνει τη δουλειά του.
Καταλαβαίνω και τα 2 που λες, και τα πολλά λεφτά που εδωσε αυτος, και οτι δε θες να κάνεις παζαρι για 100 . Πάντως το ποσο έδωσε καθένας δε λεει τίποτα. Πριν λίγους μηνες υπήρχε προσφορά με επιστροφες samsung q90t 65αρα 1000 που κατα τη γνώμη μου είναι πολυ προτιμότερη απ την συγκεκριμένη σήμερα και ας εδωσε 3000 αυτος κάποτε. Είμαι σίγουρος δεν το έψαξε καλα τότε αλλιώς θα την έπαιρνε πολυ φθηνότερα.
Με τα δικά σου δεδομένα πάντως, μια χαρά είναι η συγκεκριμένη τηλεόραση, βγάζει ποιοτική εικόνα, σε βλέπω και ψημένη (υποθέτω οτι είσαι γυναίκα απ το username), όλα σχετικά είναι καθένας έχει διαφορετικα κριτήρια. Λιγο θεμα το local dimming αλλα και να μη το χρησιμοποιήσεις καθόλου η σχεδόν καθόλου παλι καλη εικόνα θα βγάλει πιστεύω.

Επαναλαμβάνω.. Το 2019 να του έκαναν αντικατάσταση με μοντέλο του 2016 δεν παίζει με τίποτα..

Αν του άλλαξαν πάνελ ή κάποιο εξάρτημα να το καταλάβω..

τον ξαναρωτησα απο περιεργεια.
στην ουσια ενα πανελ ειναι αυτη η τηλεοραση.εχει σε ξεχωριστώ κομμάτι one connect ..οποτε με καποιο τροπο έχετε και οι δυο δικιο

τον ξαναρωτησα απο περιεργεια.
στην ουσια ενα πανελ ειναι αυτη η τηλεοραση.εχει σε ξεχωριστώ κομμάτι one connect ..οποτε με καποιο τροπο έχετε και οι δυο δικιο
Οπότε του άλλαξαν panel, όχι την tv..

το one connect δεν του το αλλαξαν αν αυτο θελεις να πεις
Αν σου αρέσει πάρτη.. Οι υπόλοιποι σου είπαμε πόσο περίπου αξίζει η αγορά της..

Αν σου αρέσει πάρτη.. Οι υπόλοιποι σου είπαμε πόσο περίπου αξίζει η αγορά της..
Σάς ευχαριστώ όλους. Όπως είπαν και οι υπόλοιποι, στα 500 ευρώ φένεται να είναι τίμια τιμή. Δεν θα κάνω παζάρια για 100 ευρώ, οπότε λέω να προχωρήσω στην αγορά. Άλλοτε από τι κατάλαβα δεν παίζει να βρω κάτι καλύτερο με αυτά τα λεφτά. Το μόνο που δεν ανάφερα είναι ότι είναι η curved έκδοση. Να πω την αλήθεια δεν μού αρέσει πολύ αυτό αλλά νομίζω ότι από την θέση που θα δω τηλεόραση δεν είναι μειονέκτημα

Καλημέρα και από μένα.Επιτρεψε μου να σου πω, επειδή στην πάτησα με μια ks7000 πως η σειρά ks αν και είχε εξαιρετική εικόνα,έβγαλε πολλά προβλήματα στα πάνελ.Εμενα μου αντικατέστησαν δύο φορές σε ενάμιση χρόνο το πάνελ γιατί έκαιγε τα led του οπίσθιου φωτισμού.Τοτε που το είχα ψάξει το θέμα και σε φόρουμ του εξωτερικού είχαν το ίδιο θέμα και τα πιο μεγάλα αδερφάκια της όπως η ks 9000.Φανταζομαι πως γι'αυτό σου λέει ότι του την αντικατέστησαν, αν και θεωρώ πιο πιθανό να της άλλαξαν πάνελ.Για κάποιο λόγο η samsung προτιμά να αλλάζει πάνελ εσσαει παρά να κάνει αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων και αυτός ήταν και ο λόγος που εγώ είχα σκοτωθεί με τη samsung τότε και ζήτησα δικαίωση από τον Κωτσόβολο που είχα την πενταετή και τελικώς με δικαίωσε.Ο λόγος ήταν πως όταν τους ρώτησα γιατί δεν μου κάνουν αντικατασταση και μου αλλάζουν συνεχώς πάνελ και αν μπορούν να εγγυηθούν ότι και το τρίτο πάνελ δεν θα χαλάσει οπότε μόλις τελειώσει η εγγύηση θα έχω μια τηλεόραση για πέταμα ενώ είχε ουσιαστικά το πρόβλημα από τη "μαμά" της, δεν είχα καμία απάντηση.

Καλημέρα και από μένα.Επιτρεψε μου να σου πω, επειδή στην πάτησα με μια ks7000 πως η σειρά ks αν και είχε εξαιρετική εικόνα,έβγαλε πολλά προβλήματα στα πάνελ.Εμενα μου αντικατέστησαν δύο φορές σε ενάμιση χρόνο το πάνελ γιατί έκαιγε τα led του οπίσθιου φωτισμού.Τοτε που το είχα ψάξει το θέμα και σε φόρουμ του εξωτερικού είχαν το ίδιο θέμα και τα πιο μεγάλα αδερφάκια της όπως η ks 9000.Φανταζομαι πως γι'αυτό σου λέει ότι του την αντικατέστησαν, αν και θεωρώ πιο πιθανό να της άλλαξαν πάνελ.Για κάποιο λόγο η samsung προτιμά να αλλάζει πάνελ εσσαει παρά να κάνει αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων και αυτός ήταν και ο λόγος που εγώ είχα σκοτωθεί με τη samsung τότε και ζήτησα δικαίωση από τον Κωτσόβολο που είχα την πενταετή και τελικώς με δικαίωσε.Ο λόγος ήταν πως όταν τους ρώτησα γιατί δεν μου κάνουν αντικατασταση και μου αλλάζουν συνεχώς πάνελ και αν μπορούν να εγγυηθούν ότι και το τρίτο πάνελ δεν θα χαλάσει οπότε μόλις τελειώσει η εγγύηση θα έχω μια τηλεόραση για πέταμα ενώ είχε ουσιαστικά το πρόβλημα από τη "μαμά" της, δεν είχα καμία απάντηση.
Τραγική η Samsung

ευχαριστώ πολύ για την πληροφορια.απο τι μου ειπε ειχε βγαλει <<burn -in>>.μα στην συγκεκριμένη τηλεοραση,οταν αλλαζεις panel,ουσιαστικά δεν ειναι σαν να εχεις αλλαξει τηλεοραση???...η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα όσον αφορά την αξιοπιστα την συγκεκριμένη τηλεοραση για αυτο και ανησυχω

ευχαριστώ πολύ για την πληροφορια.απο τι μου ειπε ειχε βγαλει <<burn -in>>.μα στην συγκεκριμένη τηλεοραση,οταν αλλαζεις panel,ουσιαστικά δεν ειναι σαν να εχεις αλλαξει τηλεοραση???...η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα όσον αφορά την αξιοπιστα την συγκεκριμένη τηλεοραση για αυτο και ανησυχω
Burn in σε lcd??!!!Θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς καθόλου με τη συγκεκριμένη περίπτωση..

Πάρε μια νέα tv να τη χαρείς..

Burn in σε lcd??!!..

Δλδ??? Είναι σπάνιο?? Είναι απίθανο?? Με ποία έννοια το λές?? Μα εφόσον έχει αλλάξει πάνελ,(πού επιμένω εγώ ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι σαν να το έχει αλλάξει ολόκληρο) γιατί δεν αξίζει να ασχοληθώ?? Sorry αν το παρακάνω με τής ερωτήσεις