- 7 March 2014
- 351
Πάρε μια νέα tv να τη χαρείς..
η αλήθεια είναι ότι μία νέα τηλεόραση,που να προσφερει την ιδια ποιοτητα εικονας,κοστίζει πανω απο 1300 (ενα της sony που ειχα δει)
Πάρε μια νέα tv να τη χαρείς..
Burn in είναι πιθανό plasma ή oled..Δλδ??? Είναι σπάνιο?? Είναι απίθανο?? Με ποία έννοια το λές?? Μα εφόσον έχει αλλάξει πάνελ,(πού επιμένω εγώ ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι σαν να το έχει αλλάξει ολόκληρο) γιατί δεν αξίζει να ασχοληθώ?? Sorry αν το παρακάνω με τής ερωτήσεις
Λόγω αρχικού κόστους ίσως..Στα 800-900 καινούργιες έχει καλύτερες τηλεοράσεις από την KS9000... δεν ξέρω γιατί σου έχει κολλήσει πως δεν υπάρχουν καλύτερες σε εικόνα τηλεοράσεις από αυτή.

Παράδειγμα??Στα 800-900 καινούργιες έχει καλύτερες τηλεοράσεις από την KS9000... δεν ξέρω γιατί σου έχει κολλήσει πως δεν υπάρχουν καλύτερες σε εικόνα τηλεοράσεις από αυτή.
Όχι..επειδή έκανα σύγκριση στο rtings με άλλες τηλεοράσεις και η ks9000 ήταν πολύ μπροστά.. Με διαφοράΛόγω αρχικού κόστους ίσως..![]()
Όχι..επειδή έκανα σύγκριση στο rtings με άλλες τηλεοράσεις και η ks9000 ήταν πολύ μπροστά.. Με διαφορά
Καλά, αν γίνει αυτό (να χαλάσει) σίγουρα δεν αξίζει να το φτιάξεις. Απόλυτα ξεκάθαρο και κατανοητό το μήνυμα σού. Όπως το βλέπω εγώ τώρα.... Είναι μία καλή τηλεόραση, πού αν ήμουν σίγουρος ότι δεν θα είχε πρόβλημα στο μέλλον, δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου. Δλδ, κατά εμένα τα αξίζει τα λεφτά αυτά... Όλο το ερώτημα είναι... Και αν μετά??? Και αυτό είναι πού με ανησυχεί. Έχω δει και εγώ ότι έχουν αναφέρει το πρόβλημα αυτό σε διάφορα φόρουμ. Είναι ακριβώς όπως το λές.. Ρίσκο.. Μάλλον θα τού κάνω πρόταση για να κάνει καλύτερη τιμή, αν και θεωρώ ότι δύσκολα θα δεχτεί.. Υπάρχει κάνα σοβαρό φόρουμ να έχουν κάνει review και να έχουν αναφέρει το πρόβλημα??Η σειρά ks είχε πολύ μεγάλη φωτεινότητα και αυτό νομίζω έκανε τη διαφορά σε σχέση με τις άλλες και ενδεχομένως να την κάνει ακόμα σε σχέση με κάποια premium μοντέλα φετινά που έχουν θεματακια με τη φωτεινότητα.Απο την άλλη burn in αποκλείεται να του έκανε, κατά 99 τοις εκατό είχε το θέμα που σου ανέφερα.Επειδη μιλάμε για καμενα led φωτισμού μπορεί να υπήρξε παρανόηση με τη λέξη burn η μπορεί να ήταν η εύκολη απάντηση από κάποιον ημιμαθή τεχνικό.Οπως σου είπα κανείς δεν εγγυηθηκε σε μένα ότι το πρόβλημα στα πάνελ λύθηκε από το εργοστάσιο οπότε ακόμα και αν είναι ολοκαίνουργιο και άψογο δεν σου εγγυάται κανείς ότι δεν θα ξανακάνει το ίδιο σε λίγους μήνες.Δεν είναι τυχαίο πως εμένα μου το έκανε σε δύο πάνελ.Δεν είναι μια ζημιά που έτυχε μια στο τόσο,μιλάμε για σοβαρό πρόβλημα σε μεγάλη αν όχι όλη την παραγωγή των συγκεκριμένων πάνελ.Αν κάνεις μια βόλτα σε φόρουμ του εξωτερικού θα σου πέσουν τα μαλλια.Οπως σου είπαν και τα υπόλοιπα παιδιά που είναι περισσότερο γνωστες από εμένα δεν χρειάζεται το ψάχνεις άλλο.Εγω στη θέση σου μέχρι 400 ευρώ θα ρισκαρα.Ουτε μισό παραπάνω....και μιλάω για ρίσκο γιατί είναι πολύ πιθανό να βγάλει το ίδιο πρόβλημα.Αν το βγάλει εντός εγγύησης έχει καλώς, αν όμως το βγάλει μια μέρα μετά την εγγύηση θα θες ένα χιλιάρικο να την φτιάξεις.
Δεν κρύβομαι και δέχομαι ότι δεν γνωρίζω το θέμα λεπτομέρειες. Αυτό που δείχνει και πώς το αξιόλογη το rtings παράδειγμα είναιΚάνεις διάφορα λάθη.
Π.χ. οι βαθμοί στην KS9000 είναι με το παλιό testing methodology τους.
Σε όσες τηλεοράσεις έκαναν revise στο νέο methodology έπεσαν αρκετά οι βαθμοί.
Τι ακριβώς συγκρίνεις σε ποιό τομέα λες ας πούμε ότι δεν βρίσκεις καλύτερη ?
Σου απάντησε ο Βασίλης ότι σύμφωνα με τη συγκεκριμένη βαθμολογία, ασφαλή σύγκριση μπορείς να κάνεις με αντίστοιχα μοντέλα του 2016 και όχι σημερινά..Δεν κρύβομαι και δέχομαι ότι δεν γνωρίζω το θέμα λεπτομέρειες. Αυτό που δείχνει και πώς το αξιόλογη το rtings παράδειγμα είναι
Movies 8,2
TV show 8.1
Sport 7.9
Video games 8.4
Και αλλα τέτοια. Αυτό πού είδα είναι ότι αυτά τα επίπεδα τα φτανιυν μόνο τηλεοράσεις top gamma πού ξεκινάνε από 1300 ευρώ
Δεν θέλω να φέρω αντίδραση και ούτε να κουράζω κανέναν με το θέμα αυτό. Ο σκοπός μού δεν είναι μόνο να κάνω την σωστή επιλογή αλλά και να μάθω κάποια πράγματα από εσάς πού έχετε εμπειρία σε αυτό το θέμα. Καταρχήν σε ευχαριστώ για την πρόταση. Είναι μία από τις επιλογές του έχω πάρει υπόψη μου.. Το θέμα είναι ότι κοστίζει 1000 ευρώ και να εχει νόημα να μην πάω στην ks9000 πρέπει να βάλω και την εγγύηση για 5 χρόνια σωστά?? Άρα πάμε λίγο πολύ 1200 τα οποία στην ουσία είναι τα δυσπλασία λεφτά.. (για λίγο πολύ την ίδια ποιότητα).. Δεχτή άλλη άποψη αν κάνω λάθος στο σκεπτικό μουΣου απάντησε ο Βασίλης ότι σύμφωνα με τη συγκεκριμένη βαθμολογία, ασφαλή σύγκριση μπορείς να κάνεις με αντίστοιχα μοντέλα του 2016 και όχι σημερινά..
Μία Samsung 65q70t θα ήταν πολύ τίμια επιλογή για σένα..
5 χρόνια εγγύηση δίνουν σχεδόν πάντα δώρο οι περισσότερες μεγάλες αλυσίδες..Δεν θέλω να φέρω αντίδραση και ούτε να κουράζω κανέναν με το θέμα αυτό. Ο σκοπός μού δεν είναι μόνο να κάνω την σωστή επιλογή αλλά και να μάθω κάποια πράγματα από εσάς πού έχετε εμπειρία σε αυτό το θέμα. Καταρχήν σε ευχαριστώ για την πρόταση. Είναι μία από τις επιλογές του έχω πάρει υπόψη μου.. Το θέμα είναι ότι κοστίζει 1000 ευρώ και να εχει νόημα να μην πάω στην ks9000 πρέπει να βάλω και την εγγύηση για 5 χρόνια σωστά?? Άρα πάμε λίγο πολύ 1200 τα οποία στην ουσία είναι τα δυσπλασία λεφτά.. (για λίγο πολύ την ίδια ποιότητα).. Δεχτή άλλη άποψη αν κάνω λάθος στο σκεπτικό μου
5 χρόνια εγγύηση δίνουν σχεδόν πάντα δώρο οι περισσότερες μεγάλες αλυσίδες..
Public - Πλαίσιο πιο εύκολα
Αυτές τι μέρες ο Κωτσόβολος την είχε δώρο την πενταετή αλλά γενικά αν τους πιεσεις λίγο στη δίνουν.Εμενα σε ότι τηλεόραση έχω πάρει για μένα η συγγενείς μου άνω των 700 ευρω, μου την έχουν δώσει δώρο ενώ σε πιο φθηνές μου έχουν κάνει 50 τοις εκατό.
Μιά χαρά είναι η 5ετής των αλυσίδων για lcd τηλεοράσεις..Δηλαδη μπορεις να την παζαρεψεις την επεκταση εγγυησης; θελω να αγορασω την LG 70UM7450 https://www.public.gr/product/tileorasi-lg-70-smart-led-ultra-hd-hdr-70um7450pla/prod9900274pp/ αλλα αυτη την στιγμη δεν την εχουν με δωρο την 5ετη εγγυηση κι ελεγα να περιμενω, με ρισκο να μην ειναι διαθεσιμο σε καποια στιγμη. Πιστευετε οτι αν τους παρω τηλεφωνο και το προτεινω οτι υπαρχει η περιπτωση να δεχτουν; Εχετε επισης γνωμη για την ποιοτητα της εγγυησης του Public σε σχεση με την επεκταση εγγυησης που προσφερει ο ιδιος ο κατασκευαστης (LG);
Δηλαδη μπορεις να την παζαρεψεις την επεκταση εγγυησης; θελω να αγορασω την LG 70UM7450 https://www.public.gr/product/tileorasi-lg-70-smart-led-ultra-hd-hdr-70um7450pla/prod9900274pp/ αλλα αυτη την στιγμη δεν την εχουν με δωρο την 5ετη εγγυηση κι ελεγα να περιμενω, με ρισκο να μην ειναι διαθεσιμο σε καποια στιγμη. Πιστευετε οτι αν τους παρω τηλεφωνο και το προτεινω οτι υπαρχει η περιπτωση να δεχτουν; Εχετε επισης γνωμη για την ποιοτητα της εγγυησης του Public σε σχεση με την επεκταση εγγυησης που προσφερει ο ιδιος ο κατασκευαστης (LG);
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.