Αξίζει ο Sony HW45es ή ο Epson 9200 για μικρή απόσταση προβολής ???

TrObAs

Established Member
26 January 2011
183
Χαιρετώ και πάλι τους φίλους του φόρουμ που με έχετε βοηθήσει τόσες φορές. Προσπαθώ να αποφασίσω αν για τον χώρο μου που αρχικά σκεφτόμουν να αγοράσω έναν benq w1110 αξίζει να καθυστερήσω λίγο την αγορά του προβολέα και να πάω σε έναν από τους παραπάνω Sony HW45es ή ο Epson 9200. Η απόσταση να σας πώ ότι είναι σκάρτα 3μ και οι τοίχοι θα είναι απαλό γκρι. Σε γενικές γραμμές βράδυ θα χρησιμοποιώ τον προβολέα απλά τώρα με τρώει αν είναι να πάρω κατι να παρώ κατι καλύτερο η όχι. Η οθόνη που θα βάλω είναι 92 ίντσες παραπάνω για την ώρα δεν γίνεται. Τι λέτε ???

Μάλλον κάνεις δεν έχει τέτοια διαστροφή :-) να βάλει ένα τέτοιο μηχάνημα σε τόσο μικρή οθόνη προβολής!

Μια χαρά είναι η απόστασή σου και το κάδρο σου, κάθε άλλο παρά περί διαστροφής πρόκειται. Τον 9200 τον έχω δει και πρόκειται για ένα πολύ καλό μηχάνημα...δυστυχώς, δεν έχω δει τον Σόνυ.

Στην αρχή ήμουν έτοιμος να πάω στον Benq w1110 αλλά το σκέφτομαι μιας και θα μπω στον χωρό μήπως να πάω μια και καλ´σε κάτι πιο καλό. Απλά ο epson είναι παλιό σχετικά μοντέλο ενώ ο sony ειναι πιο καινούργιος. Θα ήμουν εντάξει αν επαιρνά λόγο μικρήςε απόστασης γκρί ματ οθόνη για να μην ειναι πολύ φωτεινος ο προβολέας ή σε αυτά τα μοντέλα πας σε λευκό πανι ?

Το θα είναι μονος μου δεν θα μπορω να κάνω καλό καλιμπραρισμα αλλά διάβασα οτι ο sony είναι σεταρισμενος απο την μάμα εταιρια

Το θα είναι μονος μου δεν θα μπορω να κάνω καλό καλιμπραρισμα αλλά διάβασα οτι ο sony είναι σεταρισμενος απο την μάμα εταιρια

Ξέρει κανεις αν σε βάθος χρονου είναι πιο αξιόπιστος κάποιος απο τους δυο ? Γιατί διάβαζα οτι οι lcd με τον καιρό ξεθωριάζουν τα χρωματα