Ναι φίλε King πλάγια θα μπει...Ξέχασα να σου πω πως η βάση που έχω κάνει παπάδες.Τη πάει πάνω κάτω,δεξιά,αριστερά...
Δηλαδή δεν θα την βάλω σε σταθερή βάση..Αλλά θα είναι λειτουργική βάση..Αν θέλω την μετακινώ...
Εντωμεταξύ ψαχνόμουν μήπως έπαιρνα την 48άρα της σειράς 8,και διάβασα στον Skroutz το εξής σχόλιο...:
Δηλαδή δεν θα την βάλω σε σταθερή βάση..Αλλά θα είναι λειτουργική βάση..Αν θέλω την μετακινώ...
Εντωμεταξύ ψαχνόμουν μήπως έπαιρνα την 48άρα της σειράς 8,και διάβασα στον Skroutz το εξής σχόλιο...:
ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ UE48H8000: Αγόρασα την τηλεόραση πριν 10 ημέρες. Θα εκφράσω τις εντυπώσεις μου σε 2 σκέλη. Το πρώτο είναι η εικόνα. Σε αυτόν τον τομέα είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Έχοντας ήδη μια Samsung της σειράς 7000, για να συγκρίνω την ποιότητα τη, έχω να παρατηρήσω ότι για να μπορέσεις να έχεις την καλύτερη δυνατή θέαση πρέπει να κάθεσαι ακριβώς απέναντι. Όλοι οι υπόλοιποι που βλέπουν υπό κλίση χάνουν εντελώς την αίσθηση του μαύρου γιατί αυτό γίνεται γκρι. Υπάρχουν άπειρες αντανακλάσεις στην κυρτή οθόνη και οποιαδήποτε πηγή φωτός από τα πλάγια δημιουργεί το φαινόμενο του ουράνιου τόξου. Όταν μάλιστα είναι κλειστή πολλαπλασιάζονται και προστίθενται παραμορφωμένες αντανακλάσεις του χώρου. Όλα αυτά σου δημιουργούν πονοκέφαλο βλέποντας ταινίες με σκοτεινές σκηνές. Το 3D είναι ικανοποιητικό με το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι όταν γυρνάει αυτόματα σε τρισδιάστατη λειτουργία σε ενημερώνει αν θέλεις να ξαναγυρίσεις σε λειτουργία 2D πατώντας το πλήκτρο 3D το οποίο δεν υπάρχει σε κανένα τηλεχειριστήριο.
Το δεύτερο σκέλος είναι από άποψη τεχνολογίας. Σε αυτόν το τομέα είναι απλά τέλεια. Διαθέτει επιπλέον bluetooth χειριστήριο Smart Control που σου δίνει την δυνατότητα να επιλέγεις, να γράφεις και να σερφάρεις σαν να έχεις ένα ποντίκι. Μπορείς να κατεβάσεις άπειρες εφαρμογές σύμφωνα με τις ανάγκες σου.
Στον τομέα συντονισμού καναλιών και ευχρηστίας θα ήθελα να τονίσω ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολη η χρήση της σε Δορυφορική λήψη. Σε δύο δορυφόρους (Astra και Hotbird) βρήκε πάνω από 3000 κανάλια. Αυτά όμως δεν σου δίνει την δυνατότητα να τα φιλτράρεις με πολλούς τρόπους. Για να βρεις ένα κανάλι πρέπει να γυρίζεις εκατοντάδες σελίδες.
Πολύ έξυπνο είναι το Universal Remote control. Εγώ που έχω NOVA μου δίνει την δυνατότητα χειρισμού του αποκωδικοποιητή με το τηλεχειριστήριο της Samsung. Για να το κάνει αυτό χρησιμοποιεί ένα εξωτερικό repeater εντολών.
Παρόλα αυτά, επειδή η κύρια χρήση της θα είναι η θέαση ταινιών και αφού δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα αποφάσισα να την επιστρέψω πίσω.
Προσωπικά πιστεύω ότι η Samsung πρέπει να ανακαλέσει το συγκεκριμένο μοντέλο και να ζητήσει συγνώμη από τους καταναλωτές που στον βωμό του μάρκετινγ μας ωθούν στην αγορά δήθεν Hi tech προϊόντων. Σε καμία περίπτωση δεν σας συνιστώ να την αγοράσετε.