Αξιζει το 1000 'η...?

goose

New member
31 October 2011
11
Εχω εναν Hitachi PJ-TX100 απο το 2004(2000 τον ειχα πληρωσει τοτε).Δεν τον χρησιμοποιω καθως μετα απο οικογενεια περιοριστηκα σε χρηση τv 60'. Τωρα μου ξαναηρθε το μικροβιο.Σκεφτομαι αν θα δω καποια τεραστια διαφορα με προτζεκτορες του 1000αρικου η αν αξιζει να του αλλαξω λαμπα και να περιμενω να πεσει η τιμη του Epson 9200(ακουω για απιστευτα μαυρα!).Αν υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα!

Θα έλεγα να τους δεις με τα ίδια σου τα μάτια και να κρίνεις, είτε από κάποιον γνωστό, είτε σε κάποιο κατάστημα. Μετά ξανασυζητάμε για το σετ απ.

Ευχαριστω για την απαντηση!Απλα ελεγα αν αξιζει τον κοπο να αρχισω την διαδικασια η να μεινω στον παλιο(εννοω φυσικα μεχρι επιπεδο benq οχι epson που σιγουρα θα βγαζει ματια με το μαυρο)

οποιο προβολεα και να κοιταξεις στο 1000αρικο που λες θα ειναι ετη φωτος καλυτερος απο τον hitachi..12 χρονια στην βιντεοπροβολη ειναι αιωνας..

Εχω εναν Hitachi PJ-TX100 απο το 2004(2000 τον ειχα πληρωσει τοτε).Δεν τον χρησιμοποιω καθως μετα απο οικογενεια περιοριστηκα σε χρηση τv 60'. Τωρα μου ξαναηρθε το μικροβιο.Σκεφτομαι αν θα δω καποια τεραστια διαφορα με προτζεκτορες του 1000αρικου η αν αξιζει να του αλλαξω λαμπα και να περιμενω να πεσει η τιμη του Epson 9200(ακουω για απιστευτα μαυρα!).Αν υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα!
Πόσες ώρες λειτουργίας έχει η λάμπα του Hitachi? Δοκίμασες να δεις? Αν ναι, τι αίσθηση σου αφήνει η εικόνα του?
Το 2004 είχα τον Infocus X1. Θυμάμαι πως στις 250 ώρες η λάμπα του είχε "σκοτεινιάσει" πάρα πολύ. Κοινό γνώρισμα όλων των εισαγωγικών προβολέων εκείνης της εποχής ήταν η πολύ γρήγορη πτώση της φωτεινότητας της λάμπας και η ασύμφορη αντικατάσταση της.
Οποιονδήποτε προβολέα και αν επιλέξεις με τιμή κοντά στο 1000ρικο θα ενθουσιαστείς. Αυτό θεώρησε το δεδομένο..

Θελει αλλαγη λαμπας σιγουρα γιατι εχει περιπου 1700 ωρες.Δεν τον εχω δοκιμασει γιατι φαντασου τον εχω παρατησει κανα τριαρι χρονια επαρχια στο νοσοκομειο που εκανα ειδικοτητα σαν γιατρος!

Xaxaxa ευχαριστω!Καταλαβα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οποτε και με optoma 141x αν ειμαι rainbow free θα μεινω ικανοποιημενος φανταζομαι.

Ευχαριστω για την απαντηση.Υπαρχει καποια προταση οσον αφορα σε ασυρματη μεταφορα εικονας?Θεωρω τα επιπροσθετα 400e για το κιτ της benq υπερβολικα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Hdmi extender μαζι με συστημα wallplug λειτουργει?