αξίζει τώρα η αγορά του EPSON TW5000 ?

ichaltou

AVClub Enthusiast
καταρχάς καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα να ρωτήσω εαν αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου προβολέα σε τιμή κοντά στο 1500-1600 ευρώ ενόψει κυκλοφορίας 5500 ?
υπάρχουν κάτοχοι να πουν εντυπώσεις ? κάποια προβλήματα των αρχικών κομματιών έχουν ξεπεραστεί ?

χαλαρα αξιζει.Δεν υπαρχει καλυτερος σε αυτην την κατηγορια τιμης.
Δεν ξερω αν υπαρχει πλεον διαθεσιμος.

Παιδια ο epson 5000 δεν υπαρχει πουθενα,καλο θα ηταν να αλλαξετε και την διαφιμιση που υπαρχει απο πανω γιατι μολις τωρα πηρα στο μαγαζι και με ενημερωσαν.:a0210:

καλημερα φιλε μου,προσφατα απεκτησα τον εν λογο προτζεκτορα.Ειμαι 100% ικανοποιημενος οχι μονο γιατι τον πηρα σε καλη τιμη αλλα κ γιατι η αποδοση του ειναι μεγαλυτερη των προσδοκιων μου.Η εικονα του σε 1920χ1280 ειναι φανταστικη.Στην κινηση μπορει να εχει καποιο shadowing αλλα το υπολοιπο αποτελεσμα δε σου δινει περιθωρια για γκρινια.Προσωπικα για μενα ειναι σα να μην υπαρχει.Σιγουρα αν ανεβεις 500-700 ευρω παιρνεις κατι καλυτερο,αλλα η διαφορα απ οτι εχω καταλαβει δε θα ειναι αναλογη της διαφορας χρηματων.Εγω με αυτο το σκεπτικο αποφασισα κ με τη λογικη οτι ειναι ο μονος που εχει 3 χρονια εγγυηση για το μηχανημα κ τη λαμπα.Το μονο που ψαχνω τωρα ειναι ενας calibrator γιατι τις ρυθμισεις τις εκανα μονος μου κ νομιζω οτι πολλα δεν τα εκανα σωστα.Στον συνιστω χωρις 2η σκεψη.

καλημερα φιλε μου,προσφατα απεκτησα τον εν λογο προτζεκτορα.Ειμαι 100% ικανοποιημενος οχι μονο γιατι τον πηρα σε καλη τιμη αλλα κ γιατι η αποδοση του ειναι μεγαλυτερη των προσδοκιων μου.Η εικονα του σε 1920χ1280 ειναι φανταστικη.Στην κινηση μπορει να εχει καποιο shadowing αλλα το υπολοιπο αποτελεσμα δε σου δινει περιθωρια για γκρινια.Προσωπικα για μενα ειναι σα να μην υπαρχει.Σιγουρα αν ανεβεις 500-700 ευρω παιρνεις κατι καλυτερο,αλλα η διαφορα απ οτι εχω καταλαβει δε θα ειναι αναλογη της διαφορας χρηματων.Εγω με αυτο το σκεπτικο αποφασισα κ με τη λογικη οτι ειναι ο μονος που εχει 3 χρονια εγγυηση για το μηχανημα κ τη λαμπα.Το μονο που ψαχνω τωρα ειναι ενας calibrator γιατι τις ρυθμισεις τις εκανα μονος μου κ νομιζω οτι πολλα δεν τα εκανα σωστα.Στον συνιστω χωρις 2η σκεψη.

Καλορίζικος, καλοκρέμαστος και καλοθέατος! Για ρύθμιση περίμενε να "στρώσει" λίγο η λάμπα του, και μετά 50-60 ώρες λειτουργίας μπορείς να επικοινωνήσεις με τον "μάγο" του calibration τον κ. Μανώλη Καστρουνή! -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Nα εισαι καλα φιλε γιωργο.Ο εξυπηρετικοτατος πραγματικα κ.Μανωλης Καστρουνης μου ειπε να επικοινωνησω μαζι του απλα δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να κανω κατι μονος μου γιατι μενω κρητη.Κατεβασα το digital video essentials αλλα φυσικα δεν ξερω να το δουλευω...θα καταφερω τπτ με την καταλληλη καθοδηγηση?

ichaltou αν επιτρέπεται πόσο τον πήρες?
σε σχέση με το Σονυ HW15, τι προτείνετε?

ichaltou αν επιτρέπεται πόσο τον πήρες?
σε σχέση με το Σονυ HW15, τι προτείνετε?

τον αγόρασα 1450, ενα τελευταιο κομμάτι απο το Πλαίσιο. Στο άλλο ερώτημα δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς δεν τον έχω δει αλλά και αυτός που πήρα είναι ο πρώτος μου.

τον αγόρασα 1450, ενα τελευταιο κομμάτι απο το Πλαίσιο. Στο άλλο ερώτημα δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς δεν τον έχω δει αλλά και αυτός που πήρα είναι ο πρώτος μου.

Τον TW5000 πήρες 1450 Ευρώ ή τον TW3500; Γιατί στο site τους έχουν τον TW3500 1500 Ευρώ.

Last edited:
Ο 5000 έχει καταργηθεί εδώ και κάποιους μήνες. Είναι λογικό να μην υπάρχει πλέον στο site, όπως και το να έχει ξεμείνει κάποιο κομμάτι σε κάποιο κατάστημα (κάπου..).

Επίσης, το site του Πλαισίου διατηρεί ξεχωριστή αποθήκη από τα καταστήματα. Ουσιαστικά αποτελεί ένα μεγάλο αυτόνομο κατάστημα, με τις αποθήκες του και το stock του.