αξιζει?

zilmer

AVClub Addicted Member
20 October 2008
2,327
Samsung HT C6930W
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...Cinema/SAMSUNG-HT-C6930W-HOME-THEATER-7-1.htm
εμφανιση μου αρεσει-απο ηχο λεει κατι ? ξερει κανεις? Δεν εχω ξαναπαρει ποτε πακετο.Παντα ειχα κομματι κομματι , αλλα τωρα λογο οικονομικων αδυνατω.
Μια κινηματογραφικη αισθηση ψαχνω και να παιζει καλα.Δεν αναζητω το τελειο.Το εχει κανεις ή το εχει ακουσει κανεις?

καταλαβα...δεν αξιζει:smash:
θα κοιταξω , μπας και υπαρχει κανενας φτηνος ραδιοενισχυτης και τα ηχεια σιγα σιγα..-bye-
ευχαριστω

Κάνει για χρήση Home Cinema αλλά όχι για μουσική. Προτίμησε τα Emphasis.
οκ θα εμπιστευτω την γνωμη σου, που φαινεται και αξιολογη.Αν δεν βαριεσαι μου λες , κατα την γνωμη σου παντα , τι προτεινεις περιφερειακα?
7.1 ΘΑ γινει το συστημα αλλα προς το παρων τηα ειναι 5.1.Ρωταω , γιατι καπως πρεπει να δεσουν τα μπρος και τα πισω.
Μπροστα θα παρω τα ephasis 25 piano

Kαι πίσω τα emphasis 5. Θα σου έλεγα όμως να κάνεις πρώτα μία βόλτα να τα ακούσεις. Μην αγοράσεις ηχεία αν δεν έχεις ιδία άποψη.

Kαι πίσω τα emphasis 5. Θα σου έλεγα όμως να κάνεις πρώτα μία βόλτα να τα ακούσεις. Μην αγοράσεις ηχεία αν δεν έχεις ιδία άποψη.
μπα..σε εμπιστευομαι .Ευχαριστω.Απο αλλου ξεκινησα αλλου πηγα:bigcry:.Θα παρω τα ηχεια τωρα και θα καθομαι να τα κοιταω :guitarist: .Νο λεφτα για ενισχυτης αλλα χαλαλι

Να πάρεις τον ενισχυτή και την εμπρός τριάδα ηχείων (L-C-R) τώρα και συμπληρώνεις αργότερα τα surround και το subwoofer.

Τι να τα κάνεις 5.1 ή 7.1 ηχεία χωρίς ενισχυτή; Να ακουμπάς πάνω τον καφέ;

Επειδή προσανατολίζομαι πιθανότατα στην αγορά μιας τηλεόρασης samsung uec8000 και παρέα σκέφτομαι να προχωρήσω και στην αγορά ενός καλού 3D home cinema θα ήθελα να λάβω την γνώμη από το έμπειρο μάτι σας σε σχέση με το τελέιως άπειρο δικό μου!
Συγκεκριμένα σκέφτομαι πολύ σοβαρά τη λύση του ολοκληρωμένου 3D home cinema : Samsung HTC6930.Δεν έχω εμπειρία από home cinema και θα ήθελα να ρωτήσω:η γνώμη σας είναι πως δεν αξίζει τα περίπου 800 -900 euro κάνει? Ο λόγος που το σκέφτομαι είναι επειδή είναι 3D που το επιθυμώ, είναι γύρω στα 1300W και με τη μια έχεις πλήρες σύστημα 7.1.
Θεωρείτε ότι η επένδυση σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα είναι ας πούμε σαν να αγοράζεις ένα λαπτοπ?Στο λαπτοπ δηλαδή ότι πήρες πήρες,δεν έχεις και πολλές δυνατότητες για σοβαρές αναβαθμίσεις...
Πάντος πιστεύω ότι η λύση που προτείνατε στο φίλο μας δε νομίζω πως βρίσκεται σε αντίστοιχο χρηματικό επίπεδο!Τουλάχιστον μέχρι να στηθεί το 7.1 σύστημα νομίζω θα χρειαστούν αρκετά παραπάνω χρήματα!
Να τονίσω ότι αυτό που με ενδιαφέρει από το 3D home cinema είναι να βλέπω ταινίες σε κυρίως σε Blu-ray και Blu-ray 3D αλλά και (λιγότερο) DVD,οπότε θέλω να μπορώ να ακούω κανονικότατα και σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια τα HD formats ήχου των Blu-ray και Blu-ray 3D.
(Dolby True HD,DTS HD Master Audio,DTS HD High Resolution Audio και όλα τα συναφή...)
Δεν με ενδιαφέρει να ακούω μουσική ή κάτι άλλο,το home cinema θα είναι για ταινίες σε Blu-ray και Blu-ray 3D αλλά και (λιγότερο) σε DVD το ξανατονίζω!
Αν σας είναι δυνατόν δώστε μου κάποιες ιδέες και τη γνώμη σας σχετικά!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξη και βοήθεια!

Φιλικά,
Μάνος.

Αν δεν σε ενδιαφέρει να συνδέσεις τίποτα άλλο πάνω του (π.χ. δορυφορικό δέκτη, media player, cd player κ.λ.π.) και το χρειάζεσαι όπως γράφεις μόνο και μόνο για χρήση home cinema, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, θα σε ικανοποιήσει.

Βασικά θα χρειαστώ για παράδειγμα να συνδέσω τον νέο HD δέκτη της Nova,και τον υπολογιστή μου μέσω της HDMI της κάρτας γραφικών,ώστε να βλέπω και ταινίες που έχω στο pc μέσω PowerDVD 10 Ultra mark II,όπως και να ακούω τον ήχο τηλεοπτικών καναλιών.
To 6930 νομίζω έχει 2 θύρες HDMI in και μια θύρα HDMI out.Με τη βοήθεια αυτών δεν θα έχω λειτουργεικότητα και με άλλες συσκευές??Επίσης να ρωτήσω ξέρει κάποιος αν η HDMI out του 6930 υποστηρίζει ARC ώστε να γυρίζει ο ήχος των τηλεοπτικών καναλιών στο 6930 για αποκωδικοποίηση?
Για παράδειγμα κάποιες ταινίες του NovacinemaHD προσφέρουν ήχο Dolby digital 51.

Γενικά επειδή δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία στω χώρο των ενισχυτών θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει άλλες πιθανές χρήσεις ενός ενισχυτή ώστε να δω αν θα μου χρησιμεύσει στην παρούσα φάση, ώστε να σκεφτώ αν θα πρέπει να επενδύσω σε αγορά ξεχωριστού Blu-ray 3D player και ξεχωριστού HDMI 1.4 ενισχυτή?

Ευχαριστώ και πάλι,

Φιλικά,
Μάνος.