ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ!!!!!!!

Φιλε gioref οταν με το καλο την παραλαβεις, μπορεις να μας γραψεις τις εντυπωσεις σου και να δουμε και καμια φωτογραφια;

Απάντηση: Re: ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ!!!!!!!

Κατα την αποψη μου στα 2.5 μετρα η 37αρα ειναι οριακα ικανοποιητικη αν και νομιζω οτι μια 40-42" θα ηταν καλυτερη.

Δηλαδή καταλήγουμε πως από τα 2.5 μέτρα το ιδανικό μέγεθος είναι 46-50 ?

Και μόνο η παραμόρφωση του 4:3 σε 16:9 δεν βλέπεται από τόσο κοντά, χώρια τα κουσούρια του τηλεοπτικού σήματος. Δεν μιλάμε για προβολείς που θα βάλεις μια ταινία και θα γίνεις ένα με το σκηνικό. Μιλάμε για τηλεοράσεις που προορίζονται για γενική χρήση. Προσωπικά δεν θα μπορούσα να δω με τίποτα σε πάνω από 40-42 και θεωρώ τις 37 νορμάλ.

Δεν ξέρω πως εξηγείται, πάντως η παραμόρφωση του 4:3 σε 16:9, χτυπάει περισσότερο άσχημα στο μάτι στις μικρές ίντσες 32, 37,40
Στις 50+ ίντσες δεν χτυπάει τόσο άσχημα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά τόσα χρόνια αυτή την εντύπωση μου δίνουν οι 16:9 τηλεοράσεις. Και δεν είναι μόνο δική μου εντύπωση.

Δεν ξέρω πως εξηγείται, πάντως η παραμόρφωση του 4:3 σε 16:9, χτυπάει περισσότερο άσχημα στο μάτι στις μικρές ίντσες 32, 37,40
Στις 50+ ίντσες δεν χτυπάει τόσο άσχημα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά τόσα χρόνια αυτή την εντύπωση μου δίνουν οι 16:9 τηλεοράσεις. Και δεν είναι μόνο δική μου εντύπωση.
+1
Α και καλορίζικη στον φίλο μας . Άριστη επιλογή . Λίγο μεγαλύτερη να ήτανε -bye-

ειναι δεν ειναι δωρο 37 ιντσες απο 2,5-3 μετρα ειναι παρα πολυ μικρη εδω πανι με 100 ιντσες στα 4 μετρα εχουμε και παλι κατι δεν μας καθετε καλα

παντως ολα ειναι ΙΜΗΟ και σιγουρα μονον ο ιδιος ειναι σε θεση να καταλαβει τις διαφορες

πχ πηγαινοντας σε καποιον αλλο χωρο ή σε καποιο καταστημα που εχουν μια 42αρα σε αντίστοιχη θεση

Re: Απάντηση: Re: ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ!!!!!!!

Εγώ πάλι νομίζω έχει να κάνει με τον scaler. Οι scaler της philips δεν με ενοχλούν ποτέ. 5+ χρόνια τώρα ποτέ δεν χρησιμοποίησα το 4:3. Όμως σε άλλες μάρκες πραγματικά με ενοχλεί...

ειναι δεν ειναι δωρο 37 ιντσες απο 2,5-3 μετρα ειναι παρα πολυ μικρη εδω πανι με 100 ιντσες στα 4 μετρα εχουμε και παλι κατι δεν μας καθετε καλα

παντως ολα ειναι ΙΜΗΟ και σιγουρα μονον ο ιδιος ειναι σε θεση να καταλαβει τις διαφορες

πχ πηγαινοντας σε καποιον αλλο χωρο ή σε καποιο καταστημα που εχουν μια 42αρα σε αντίστοιχη θεση

ετσι ειναι ακριβως....

πριν χρονια αλλωστε η 32'' ηταν home cinema εργαλειο...σημερα την παιρνουμε για την κρεβατοκαμαρα.

Προσωπικα στην οθονη του προβολεα μου θα επρεπε να "πεσω" απο τις 105'' που βλεπω τωρα αλλα δεν γινεται.....

Οι 92'' μου φαινονται τηλεορασιτσα πια....

σβηστηκαν μηνυματα διοτι αλλα ηταν ασχετα με το θεμα και αλλα διοτι ειχαν μομφες και ειρωνειες επι αλλου μελους

καλη συνεχεια και καλο καλοκαιρι

σβηστηκαν μηνυματα διοτι αλλα ηταν ασχετα με το θεμα

:offtopic:

Αν επρεπε να σβηνονται καθημερινα μηνυματα ασχετα με το εκαστοτε θεμα, τοτε δεν θα ειχατε χρονο να κανετε οτιδηποτε αλλο -bye-