Δηλαδή καταλήγουμε πως από τα 2.5 μέτρα το ιδανικό μέγεθος είναι 46-50 ?
Και μόνο η παραμόρφωση του 4:3 σε 16:9 δεν βλέπεται από τόσο κοντά, χώρια τα κουσούρια του τηλεοπτικού σήματος. Δεν μιλάμε για προβολείς που θα βάλεις μια ταινία και θα γίνεις ένα με το σκηνικό. Μιλάμε για τηλεοράσεις που προορίζονται για γενική χρήση. Προσωπικά δεν θα μπορούσα να δω με τίποτα σε πάνω από 40-42 και θεωρώ τις 37 νορμάλ.
+1Δεν ξέρω πως εξηγείται, πάντως η παραμόρφωση του 4:3 σε 16:9, χτυπάει περισσότερο άσχημα στο μάτι στις μικρές ίντσες 32, 37,40
Στις 50+ ίντσες δεν χτυπάει τόσο άσχημα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά τόσα χρόνια αυτή την εντύπωση μου δίνουν οι 16:9 τηλεοράσεις. Και δεν είναι μόνο δική μου εντύπωση.
Δεν ξέρω πως εξηγείται, πάντως η παραμόρφωση του 4:3 σε 16:9, χτυπάει περισσότερο άσχημα στο μάτι στις μικρές ίντσες 32, 37,40
Στις 50+ ίντσες δεν χτυπάει τόσο άσχημα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά τόσα χρόνια αυτή την εντύπωση μου δίνουν οι 16:9 τηλεοράσεις. Και δεν είναι μόνο δική μου εντύπωση.
ειναι δεν ειναι δωρο 37 ιντσες απο 2,5-3 μετρα ειναι παρα πολυ μικρη εδω πανι με 100 ιντσες στα 4 μετρα εχουμε και παλι κατι δεν μας καθετε καλα
παντως ολα ειναι ΙΜΗΟ και σιγουρα μονον ο ιδιος ειναι σε θεση να καταλαβει τις διαφορες
πχ πηγαινοντας σε καποιον αλλο χωρο ή σε καποιο καταστημα που εχουν μια 42αρα σε αντίστοιχη θεση
σβηστηκαν μηνυματα διοτι αλλα ηταν ασχετα με το θεμα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.