Πέρα από όλα αυτά πρέπει να ξεπεράσω και το φόβο μου για αυτά τα plasma-τακια.
Φοβάμαι λίγο να μπω σε αυτή την κατηγορία μήπως και συναντήσω τίποτα προβλήματα.Πάντως η προπτική για πλάσμα με εξιτάρει καθώς είναι κατι καινούριο για μέα.
Διλημματα...
Πριν 2 χρόνια, όταν έψαχνα για μεγαλύτερη τηλεόραση, είχα κι εγώ τις ανησυχίες σου. Άκουγα για υπερβολική κατανάλωση, ευπαθή panel, αλλοίωση χρωμάτων με το πέρασμα του χρόνου, μικρή διάρκεια ζωής και άλλα τρομακτικά. Μέχρι που βρήκα αυτό το forum.
Η αλήθεια ειναι οτι η 46G30 πλέον καίει το μισό ρεύμα σε σύγκριση με την 42G10 που έχω, τα χρώματα γίνονται καλύτερα όσο περνά ο χρόνος και θα έχεις την τηλεόραση για μια 10ετία τουλάχιστον. Το μόνο "αρνητικό" είναι το αρχικό στρώσιμο αλλα μετά...απόλαυση :smile:
Πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη. Δεν φτιάχνουν καταναλωτικά αγαθά με ανάλογες προδιαγραφές. Άσε που σε επίπεδο εξέλιξης τεχνολογίας 10 χρόνια ισοδυναμούν με "αιώνα".
Μήπως έχουμε κανα θέμα με το πάνελ αυτό με προβληματίζει.
Το ξέρω, δύσκολες οι εποχές αλλα δεν νομίζω να μεινει κάποιος με την ίδια τηλεόραση για 10 χρόνια. Τόση είναι περίπου η διάρκεια ζωής που δίνει η Panasonic για τα πανελ της και το παίρνω σαν τη χειρότερη περίπτωση.
Που είδες ότι δίνει 10 χρόνια τον χρόνο ζωής η Panaonic για τα plasma panel της? ...100.000 ώρες δίνει.
Υ.Γ.: Και 24/24 να είναι ανοιχτή 87.600 ώρες θα 'μαζέψει' σε 10 χρόνια.
Εντάξει μωρέ, στρογγύλεψα το 11.4 στην πλησιέστερη 10αδα, πως κάνεις έτσι;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.