Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται...

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
Χάθηκε από το ΥΠΑΑΤ ο φάκελος για το Βατοπέδι

NAFTEMPORIKI.GR Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010 11:06
Στην αποκάλυψη ότι χάθηκε ο φάκελος του Βατοπεδίου από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), προέβη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Γιώργος Κανελλόπουλος, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Το απίστευτο γεγονός ήρθε στην επιφάνεια όταν ζητήθηκε να προσκομιστεί ο φάκελος της υπόθεσης στην εξεταστική επιτροπή.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κανελλόπουλος, η απάντηση που έλαβε όταν ζητήθηκε ο φάκελος, ήταν ότι δεν υπάρχει κανένα έγγραφο με την ένδειξη Βατοπέδι, ενώ αίσθηση προκάλεσε επίσης η διευκρίνιση ότι η πρώην διευθύντρια Πολιτικής Γης, Σταματίνα Μαντέλη -κατηγορούμενη στην υπόθεση- πήρε στο σπίτι της το φάκελο, όταν βγήκε στη σύνταξη.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Κανελλόπουλο, η ίδια απάντησε ότι πήρε το φάκελο για να υπερασπιστεί τον ευατό της.

Καταλήγοντας, ο κ. Κανελλόπουλος έκανε λόγο για σαφείς ποινικές ευθύνες από την αφαίρεση του φακέλου από το υπουργείο.

Ήδη η υπουργός Αγρότικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή ενημέρωσε σχετικά την εξεταστική επιτροπή, όπως και την αρμόδια εισαγγελική αρχή, ώστε να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη εις βάρος της κ. Μαντέλη
 
Τα σάπια κομματόσκυλα διορίζονται στο κράτος και το κατακλέβουν.
Δεν θα πάει κανένας φυλακή ποτέ όσο τα σάπια κομματικά στελέχη μέσω των κυβερνητικών θέσεων που καταλαμβάνουν μπορούν να διορίζουν την ηγεσία της δικαιοσύνης.
Βγαίνουν και κάτι παπαγαλάκια και λένε να βρεθούν οι ένοχοι λες και δεν τους ξέρουν.
Μιλάνε για ανεξάρτητη στατιστική υπηρεσία όταν δεν υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη και γελάει όλο ό πλανήτης με την ατιμωρησία των κλεφτών των δημοσίων ταμείων.
 
Last edited:
Αυτα ειναι.... μετα πως νας παρουν στο εξωτερικο στα σοβαρα!