Αυθεντία του ήχου σε όλο της το μεγαλείο....

Απάντηση: Re: Αυθεντία του ήχου σε όλο της το μεγαλείο....

Ξέρω πως δεν θα έπρεπε αλλά με ενοχλούν αυτές οι συμπεριφορές. Σίγουρα καθένας λέει ό,τι θέλει, αλλά οι τρίτοι που τους υποστηρίζουν άκριτα.....δεν μπορώ να το χωνέψω.

Πάντως μέ τό πού τό έβαλες στό diyA όλοι τόν κράξανε πάλι. http://www.diyaudio.com/forums/lounge/254326-bybee-curl-holographic-power-source-really.html

Re: Απάντηση: Αυθεντία του ήχου σε όλο της το μεγαλείο....

\
\
\
Μαζί σου. Εγώ γράφω γενικότερα όχι τόσο για αυτό καθ' εαυτό το ζήτημα. Απλά πήρα αφορμή.

Καί κυρίως τίς ιδέες καί αρχεία καί εξελίξεις γιά τίς πάμπολλες διάσημες diy κατασκευές.

Αυτός είναι ο λόγος που επιμένω να συζητάω στο diya.

Διαφωνώ όμως στο θέμα κουλτούρα. Δηλαδή είναι ο κουλτούρα ο οδοντίατρος, ο χημικός ο μανάβης στα 60 τους αποφάσισαν να ασχοληθούν με τον ήχο και υποστηρίζουν με πυρ και μανία πως οι τελεστικοί δεν κάνουν για ήχο;(βλέπε νήμα προενισχυτή σελφ με 5534, αυτό που βγήκε στο ελέκτορ) Με μηδενική ηλεκτρονική παιδεία. Στα καλά καθούμενα, απλά και μόνο επειδή είναι η νόρμα. Βάστα, τον ηλεκτρονικό μηχανικό που έβγαλε να μάτια του στα εργαστήρια και στα βιβλία κάτι χρόνια πως τον ακυρώνεις;
Φαντάζεσαι τον ηλεκτρονικό στα καλά καθούμενα να πει στον οδοντίατρο, πως δεν κάνει καλά το σφράγισμα, να το κάνει αλλιώς. Θα γελάν και οι πέτρες! Αλλα´στο δικό μας θέμα είναι αποδεκτό.

Last edited:
Αυτοί είναι τύποι μέ audiophile πείρα κυρίως. Υποκουλτούρα στά χόμπυ υπάρχει πάντα όταν είναι αισθητικής χρήσης. Μάλλον πολλοί είναι σέ ένα χόμπυ κυρίως γιά αυτό. Για τή "μανούρα" όχι γιά τό αποτέλεσμα. Πασατέμπο. Άν ήταν επιβατικό αεροπλάνο πού θά έμπαιναν μέσα δέν θά τολμούσαν άποψη γιά τό σχέδιο.

Μην ξεχνάμε ότι πολύ συχνά οι "απόψεις" στην υψηλή πιστότητα είναι με το αζημίωτο ...

Και πως μερικά βαριά πεπόνια του χώρου είναι κάτι γεροντάρες που αν τους κάνεις ακουόγραμμα προκύπτουν ... Σουφλιάδες.

Last edited:
Re: Απάντηση: Αυθεντία του ήχου σε όλο της το μεγαλείο....

Μην ξεχνάμε ότι πολύ συχνά οι "απόψεις" στην υψηλή πιστότητα είναι με το αζημίωτο ...

Και πως μερικά βαριά πεπόνια του χώρου είναι κάτι γεροντάρες που αν τους κάνεις ακουόγραμμα προκύπτουν ... Σουφλιάδες.

+1000

Το έχουμε πεί πολλές φορές ,, δεν θέλει λεφτά ( έ λίγα ... ) ,, ψάξιμο δοκιμές γνώμες ανοιχτό μυαλό , και στομάχι ..

κάτι σαν τον έρωτα ,,, δεν είναι έτοιμος και αγοραίος ,,

:antlers:

Last edited:
Απάντηση: Re: Αυθεντία του ήχου σε όλο της το μεγαλείο....

Καλησπέρα σε όλους σας.
Άμα τα σάξει σωστά τα μόρια του αέρα μπορούμε να έχουμε και την αντιστοιχεί γεύση στην ατμόσφαιρα?
Μπορούμε δηλ., ας πούμε να ακούμε ένα παραδοσιακό τραγούδι και να βγάζει ταυτόχρονα και μυρωδιά από παϊδάκια? Αυτό θα ήταν πραγματικά χρήσιμο, εκτός βέβαια και αν ανεβαίνει πολύ το κόστος αγοράς.
Που την μάθανε αυτή τη κβαντομηχανική πάντως δεν ξέρω, α ρε καημένε Τραχανά.

Πωωωωω...γιαυτό βρώμισε μόλις το έβαλα στο πλατό. Ήταν χαλασμένη η κονσέρβα!

76-naughty-boys-04.jpg

Πήγανε νά τό κλειδώσουνε γιά νά μήν γίνεται δωρεάν διαφήμιση σέ βλακείες καί ένας μόντ πάτησε τό delete αντί γιά τό lock.:flipout:

Έχουνε ένα άλλο μεγάλο όμως πού βάζουνε εκεί πολλά "κουφά", εσένα θά σού αρέσει, πού δύσκολο νά μήν τό έχεις δεί δηλαδή. Funniest snake oil theories

Ποιοι είναι χειρότεροι; Οι τρελοί ή αυτοί που πουλάνε τρέλα - με το αζημίωτο πάντα - για "υπέρτατες" τεχνολογίες του
file.php

:smile1:

ωχ ναι, το παρακολούθησα μια περίοδο και μαζευα εγκεφαλικά. Κάποια στιγμή απλώς το παράτησα γιατί δεν μπορούσα άλλο
:slapface::blink:

Κοίτα εγώ όταν πάω στον μπαρμπέρη μου του ζητάω κούρεμα με τρίμμερ τροφοδοτούμενο από γραμμικό τροφοδοτικό με μόντα για διάσπαση κουάρκ για μεταφορά των ανεπιθύμητων γκράβιτον σε παράλληλο σύμπαν. Γιεπ. Ιτς λάικ δάτ φουλς!