Αυτή είναι δημοκρατία;;;

το ποστ Νο 3 ξεσκεπαζει το διπλο ονομα η την αλλαγη του Spinoza σε k6945s αφου φαινεται στο quote του εκι65 το νεο ονομα του αρα αλλαξε ονομα και μας ξαναρθε αρα.....εχουμε θεμα

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=5536

Δεν κάνω μαθήματα και είμαι ο τελευταίος που θα κάνει τον δάσκαλο εδω μέσα...

Καταγράφω απλά αυτά που βλέπω και πιστεύω... για μερικούς είναι λάθος. τι να κάνουμε;;;

Re: Απάντηση: Αυτή είναι δημοκρατία;;;

Αγαπητέ Αλβανέ, σε παρακαλούμε να μας αδειάσεις την γωνιά.
Σίμος Ιωσηφίδης

Συμφωνώ και επαυξάνω .....

Αντώνης Φάμελος

Απάντηση: Re: Αυτή είναι δημοκρατία;;;

το ποστ Νο 3 ξεσκεπαζει το διπλο ονομα η την αλλαγη του Spinoza σε k6945s αφου φαινεται στο quote του εκι65 το νεο ονομα του αρα αλλαξε ονομα και μας ξαναρθε αρα.....εχουμε θεμα

Αντε επιτέλους.
Να πάμε να δούμε μπάσκετ.

Επιτέλους Larry.:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Για αυτό τι έχεις να πεις Κ6945n

τι να πω... δεν παλεύεται η κατάσταση... με τίποτα όμως.

Αγαπητέ δεν μπορείς να πεις τίποτα, η κατάσταση θα παλευόταν εάν είχες το θάρρος να τοποθετηθείς με το πραγματικό σου όνομα.

Όσοι σου απάντησαν προκλήθηκαν.....

δυστυχως φιλε Spinoza δεν επαιξες τοσο τιμια και εσκιζες τα ιμάτια σου για τα περι spinoza κριμα γιατι και οι δυο ειμαστε φιλοξενουμενοι σε αυτην τη χωρα και οι πραξεις μας αμαυριζουν και τους υπολοιπους οικονομικους μεταναστες που ζουν εδω

Θα υπερασπίζομαι μόνο με επιχειρήματα τις ιδέες μου, δεν υπάρχει καμια γωνιά... οι πρόγονοι σας θα ντρεπόντουσαν για το πως συμπεριφέρεστε.

Θα υπερασπίζομαι μόνο με επιχειρήματα τις ιδέες του, δεν υπάρχει καμια γωνιά... οι πρόγονοι σας θα ντρεπόντουσαν για το πως συμπεριφέρεστε.

Σου ζητώ τα ταπεινά συγνώμη......... πάω να κρυφτώ από την ντροπή !!!!

Θα υπερασπίζομαι μόνο με επιχειρήματα τις ιδέες μου, δεν υπάρχει καμια γωνιά... οι πρόγονοι σας θα ντρεπόντουσαν για το πως συμπεριφέρεστε.

και εμεις

τι να πω... δεν παλεύεται η κατάσταση... με τίποτα όμως.
´

Οπως βλέπεις ουδέν κρυπτόν, από το άγρυπνο μάτι του Larry.
Καληνύχτα και περαστικά!! κύριε Spinοza ή Αλβανέ ή Κ6945Ν, ή όπως αλλιώς επιθυμείτε :flipout::flipout::flipout:
Αντε μπράβο γιατί μας κούρασες

Last edited:
Ποτακίδη δεν εχω να δηλώσω τιποτα... φυσικα και δεν είμαι ο σπινοζασ φυσικα και δεν ειμαι ο boufos και αλλους κατα καιρους που μουχουν προσάψει... αλλά αλήθεια και αν ήμουν τι σημαίνει αυτό;;;

Πλάκα μου κάνετε τώρα... εδω συνεχίζουν και με αποκαλούν περιφρονιτικά αλβανο... σοβαρά μιλάμε τώρα...

ειμαι και κατηγορούμενος;;; για πιο πραγμα

Κύριοι με συγχωρείτε, μπορώ να πάω να φάω τώρα γιατί είμαι και από ταξίδι !!!!

Εύγε Larry...

Είστε απαράδεκτοι... και ευτυχώς που η πλειοψηφία των ελληνων δεν σας μοιαζει...

Λαρρυ πετάξες την μάσκα και εσύ... να σας θυμίσω ότι σε προγούμενο post είχα δεκτεί παρόμοιας κλίμακας επίθεση και οι υβρεις από τον κ. Λαρρυ δεν διαγραφησαν ποτε...

Ολοι όμως κρινόμαστε απο τα γραπτά μας... εγώ ήμουν πάντα ευσεβής στα λόγια μου και με σεβασμό σε αυτούς ακόμα που με βρίζανε...

Και πως θα φαώ τώρα που δεν μπορώ να βγάλω την μάσκα ?????

thx Σίμο...

Είστε απαράδεκτοι... και ευτυχώς που η πλειοψηφία των ελληνων δεν σας μοιαζει...

Λαρρυ πετάξες την μάσκα και εσύ... να σας θυμίσω ότι σε προγούμενο post είχα δεκτεί παρόμοιας κλίμακας επίθεση και οι υβρεις από τον κ. Λαρρυ δεν διαγραφησαν ποτε...

Ολοι όμως κρινόμαστε απο τα γραπτά μας... εγώ ήμουν πάντα ευσεβής στα λόγια μου και με σεβασμό σε αυτούς ακόμα που με βρίζανε...

επειδη ασχολουμαι 2 ωρες να επαναφερω το καλο κλιμα που υπηρχε και υπαρχει στο avclub να εισαι σιγουρος οτι θα σβηστει παρ αυτα οποιοδηποτε ποστ περιεχει κατι υβριστικο προς εσενα και την χωρα σου

δωσε μου λιγο χρονο