Αυτή είναι δημοκρατία;;;

και συνεχίζει...

"Αχ μη καλοί μου άνθρωποι εγω δεν είμαι γάτος,
εγώ είμαι ένας άνθρωπος με αισθήματα γεμάτος
μα κείνοι που να ακούσουνε
τον στήσανε στον τοίχο
τα μάτια κάπως παίξανε
στις τουφεκιάς τον ήχο..."

Αν μία κόρη έχετε
κρατήστε την αθώα
μπορεί ο γάτος να μην ρθει..." :)

Απο μέρους μου δεν εχω καμια κακία... ειλικρινά. Και αυτά γίνονται παντού. Κανένα πρόβλημα.

Και εσεις που με αμφισβειτείτε αν θέλετε μπορείτε και να με δείτε... αν θέλετε να τα πουμε σε μια καφετερεια να την κάνουμε ανω κάτω απο τις φωνές...χαχαχαχα

Εγώ ξύλο δεν παίζω :)

Απάντηση: Re: Αυτή είναι δημοκρατία;;;

Απο μέρους μου δεν εχω καμια κακία... ειλικρινά. Και αυτά γίνονται παντού. Κανένα πρόβλημα.

Και εσεις που με αμφισβειτείτε αν θέλετε μπορείτε και να με δείτε... αν θέλετε να τα πουμε σε μια καφετερεια να την κάνουμε ανω κάτω απο τις φωνές...χαχαχαχα

Εγώ ξύλο δεν παίζω :)

Ενώ εμείς μέχρι.....και γενοκτονίες κάνουμε άμα λάχει :flipout:

Ποτακίδη δεν εχω να δηλώσω τιποτα... φυσικα και δεν είμαι ο σπινοζασ φυσικα και δεν ειμαι ο boufos και αλλους κατα καιρους που μουχουν προσάψει... αλλά αλήθεια και αν ήμουν τι σημαίνει αυτό;;;

Πλάκα μου κάνετε τώρα... εδω συνεχίζουν και με αποκαλούν περιφρονιτικά αλβανο... σοβαρά μιλάμε τώρα...

ειμαι και κατηγορούμενος;;; για πιο πραγμα
Ωραία δηλαδή το στήσαμε εμείς το σκηνικό με την διπλή ονομασία για να σε κατηγορήσουμε . Τελικά είμαστε πολύ μαφία βρε αδερφέ .

Τι θα σήμαινε ?
Πολύ απλά όλα σου τα λεγόμενα θα είχαν άλλη βαρύτητα . Πώς όμως να πάρω στα σοβαρά κάποιον που προσπαθεί να με ¨κοροϊδέψει¨? Το ν αλλάξεις το όνομα σου δεν είναι κακό , το να μην το παραδέχεσαι όμως κάτι μου βρομάει .
Τώρα για τις επιθέσεις που λες ότι δέχθηκες ( δεν τις έχω διαβάσει ) αν είναι έτσι μπορεί και να έχεις δίκιο.

Λοιπόν καλά παιδιά εντάξει... είστε αδιόρθωτοι πανταχόθεν εδώ μέσα... ούτε με το καλό ούτε με το κακό...

Σβήστε τα κιόλας μην αφήσετε ίχνη της ξεδιάντροπης συμπεριφοράς εκ μέρους κάποιων μελών σας που συνεχίζουν.

Η αιδοιμοσύνη και η καλλιέργεια είναι μεγάλο πράγμα στον άνθρωπο και δυστυχώς δεν την κατέχουν όλοι.

Σας μίλησε ένας Αλβανός, Αλβανίδιο, Σπινοζας, Νούμερο, καραγκιόζης κτλ κτλ

Φιλικά
k6945n (kata forum mono) :))))

παρακληση να σταματησουν πια οι αντιπαραθεσεις μιας και το μελος Spinoza-k6945n ειναι μπαναρισμενος

Προτεινω να σβηστει μια για παντα αυτο το νημα.....

Ηλιθιοι που απλα γραφουν για να χαλασουν το κλιμα δεν αξιζουν ουτε για την ιστορια να μενουν τα γραπτα τους.

Προτεινω να σβηστει μια για παντα αυτο το νημα.....

Ηλιθιοι που απλα γραφουν για να χαλασουν το κλιμα δεν αξιζουν ουτε για την ιστορια να μενουν τα γραπτα τους.

μαζι σου!!

Nα σβηστει ....αυτο που ειπε οτι καλο ειναι να μενουν τα γραπτα για να τα βλεπουν καποιοι δεν μου αρεσε....θα αρχισει να κανει copy σε διαφορα φορουμ (και δεν ειναι λιγα αυτα που ειναι γραμμενος...ο ''αλβανος'' )αυτα που γραψαμε και ποιος ξερει γιατι θα μας κατηγορει ( για ρατσισμο..εθνικισμο και βαλε)....ειναι αθλιος ο τυπος και θελει προσοχη....και ειναι βεβαιο σχεδον οτι θα ξαναγραφει εδω μεσα...δυστυχως...

και ειναι βεβαιο σχεδον οτι θα ξαναγραφει εδω μεσα...δυστυχως...

Δεν χρειάζεται να ξαναγραφεί.
Τον έχουμε εμείς γραμμένο......για την ακρίβεια, διπλοεγγεγραμμένο.......-bye--bye-

ελα μωρε κανας βλακας τυχαρπαστος θαναι που απλα η μιζερη ζωουλα του τον εφερε σε αυτες τις τακτικες......

ΦΕΥ και σβηστε τα ολα

εγω ενα απο τα συμπερασματα που εβγαλα για εκεινον ειναι οτι οχι μονο δεν ξερει ποιος ειναι (κριση ταυτοτητας) αλλα ουτε ξερει τι ειναι..

anw..

Nα σβηστει ....αυτο που ειπε οτι καλο ειναι να μενουν τα γραπτα για να τα βλεπουν καποιοι δεν μου αρεσε....θα αρχισει να κανει copy σε διαφορα φορουμ (και δεν ειναι λιγα αυτα που ειναι γραμμενος...ο ''αλβανος'' )αυτα που γραψαμε και ποιος ξερει γιατι θα μας κατηγορει ( για ρατσισμο..εθνικισμο και βαλε)....ειναι αθλιος ο τυπος και θελει προσοχη....και ειναι βεβαιο σχεδον οτι θα ξαναγραφει εδω μεσα...δυστυχως...

Φίλε μου έχω επιλέξει συνειδητά να γράφω επωνύμως χωρίς φυσικά να μέμφομαι όσους επιλέγουν το αντίθετο.Αλλά αυτός μάς ενέπαιζε
Ας τα πάει όπου θέλει.
Περί U.C.K. περί Κοσσόβου και περί Β.Παγκοσμίου Πολέμου είναι καταγεγραμμενα σε βιβλία, στο διαδίκτυο, παντού.
Ας κάνει ότι νομίζει...
Οπως επίσης ας αποφασίσουν οι διαχειριστές τι επιθυμουν να γίνει με τα πόστ
Αυτός πάντως ταχει ήδη φακελώσει τα ποστάκια απο το μπάσκετ πού σβύστηκαν και μάλιστα έβαλε αποσπασματάκια εδώ και όχι ολόκληρους τούς διαλόγους.
Δεν βαριέσαι...