Αυτό είναι το μέλλον των καμένων;;

Σε αυτή τη χώρα ζείτε, αυτούς ψηφίζετε και αυτοί σας αξίζουν...απορώ γιατί εξακολουθούμε να σχολιάζουμε και να ασχολούμαστε ακόμη...

Έσυ σε ποια χώρα ζείς δηλαδή?

Το τί αξίζει στον καθένα, άσε να το κρίνει από μόνος του.....

Ο τρόπος σου είναι αν μη τι άλλο προσβλητικός.

Σε αυτή τη χώρα ζείτε, αυτούς ψηφίζετε και αυτοί σας αξίζουν...απορώ γιατί εξακολουθούμε να σχολιάζουμε και να ασχολούμαστε ακόμη...

Με βάση το σύνταγμα και τους νόμους, όλοι οι Έλληνες πολίτες είμαστε υπεύθυνοι για την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος και την έκβαση των γεγονότων και την πορεία της χώρας.

Με το παραπάνω μήνυμα να υποθέσω ότι εσύ δεν επιθυμείς να μετέχεις στα κοινά της χώρας αυτής; Και αν ναι, σε τί διαφέρεις από τον οποιονδήποτε Αλβανό που θεωρούμε ότι θίγει την υπόληψή μας ως κοινωνία και ως χώρα;

Ή μήπως δεν εκφράστηκες καλά και έπρεπε να γράψεις "σε αυτή τη χώρα ΖΟΥΜΕ, αυτούς ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ και αυτοι ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ"

ΦΥΣΙΚΑ και δεν επιθυμώ να συμμετέχω σε αυτόν τον ξεπεσμό και την σήψη που λέγεται Πολιτική & Πολιτικοί, Εκλογές & τη λοιπή φιλολογία και ΦΥΣΙΚΑ εξακολουθώ να πιστεύω οτι είμαστε ΑΞΙΟΙ για αυτό το επίπεδο πολιτικής, για αυτό το επίπεδο παιδείας, για αυτό το επίπεδο τηλεόρασης και πάει λέγοντας...είναι μακριά η λίστα...Απλά διατύπωσα την αποψή μου όπως και όλοι οι υπόλοιποι εδω μέσα...

κ. Βλασίδη, προσωπικά δε θυμάμαι να διατύπωσα κάπου στο post μου οτι με θίγει κανένας Αλβανός μιας και για τους Αλβανούς οι σπουδαίοι πολιτικοί άνδρες που ψηφίσατε είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής, την παντελή επίσης έλλειψη θεσμικού πλαισίου υποδοχής μεταναστών και όλα όσα συνεπάγονται απο αυτά. Προφανώς θα πρέπει να κοιτάξετε κάπου αλλού για να ξετρυπώσετε κρυφο-ρατσιστές...

Κρυφορατσιστές όχι, αλλά αυτούς που εύκολα θέλουν να βγάλουν την ουρά τους απέξω από τα δύσκολα και να χαίρονατι μόνο στα εύκολα και έχουν εύκολη την κριτική σε όλα, ναι, βρίσκουμε εύκολα, εξαιρετικά εύκολα...

Άτομα για να προσφέρουν στην κοινωνία εκεί είναι το δύσκολο. Όλοι απέχουν.....

Δυστυχώς κ. Βλασίδη η σήψη είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και χωρίς επιστροφή για αυτή τη δύσμοιρη χώρα...Προσωπικά θεωρώ οτι είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύει κάποιος οτι μπορεί κάτι να αλλάξει, ΟΤΙ κι αν προσπαθήσουμε σε ατομικό επίπεδο να συνεισφέρουμε...

Αν αυτό εσείς το θεωρείτε "οτι βγάζουμε έξω την ουρά μας στα δύσκολα" είναι προσωπική σας άποψη. Την προσφορά όμως που καθενός στην κοινωνία δεν είστε σε θέση να την γνωρίζετε και ως εκ τούτου να την κρίνετε και να την αξιολογήσετε...

Δυστυχώς κ. Βλασίδη η σήψη είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και χωρίς επιστροφή για αυτή τη δύσμοιρη χώρα...Προσωπικά θεωρώ οτι είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύει κάποιος οτι μπορεί κάτι να αλλάξει, ΟΤΙ κι αν προσπαθήσουμε σε ατομικό επίπεδο να συνεισφέρουμε...

Αν αυτό εσείς το θεωρείτε "οτι βγάζουμε έξω την ουρά μας στα δύσκολα" είναι προσωπική σας άποψη. Την προσφορά όμως που καθενός στην κοινωνία δεν είστε σε θέση να την γνωρίζετε και ως εκ τούτου να την κρίνετε και να την αξιολογήσετε...

Δεν επιθυμώ να το συνεχίσω. Προτιμώ να προσφέρω, παρά να αντιδικώ για το αν υπάρχει οδός επιστροφής.

Αφού έτσι θέλουν στη Ζαχάρω, εμένα δεν μου πέφτει λόγος ... Αλλωστε το γεγονός έχει να κάνει με την τοπική αυτοδιοίκηση , αλλά προφανώς κάποιοι το παραβλέπουν ...

Παιδια ελειπα για 4 βδομαδες Ελλαδα ..

περασα απο τη Ζαχαρω 2 μερες μετα την καταστροφη !!

Μιλαμε πως αν δεν εβλεπα την καταστροφη αυτη με τα ματια μου δεν θα πιστευα οτι μπορουσε να με κλονισει ετσι !!!

θα σας δειξω και φωτος ...

Αφού έτσι θέλουν στη Ζαχάρω, εμένα δεν μου πέφτει λόγος ... Αλλωστε το γεγονός έχει να κάνει με την τοπική αυτοδιοίκηση , αλλά προφανώς κάποιοι το παραβλέπουν ...

Νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο. Η Ζαχάρω δεν ανήκει στο δήμαρχο ούτε στους κατοίκους της. Αναγνωρίζω ότι η αποτελεσματικότητα των αντιδράσεών μας είναι-προς το παρόν-αστεία...Μην παραβλέπουμε όμως ότι ακόμα και η κουβέντα που γίνεται, εδώ κι αλλού, θα βάλει το λιθαράκι της.

Η ελευθερία μου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου ... Δεν θα επιβάλω την γνώμη μου ούτε σε σένα , ούτε όμως και στους πολίτες της Ζαχάρω ... Αυτό είναι δημοκρατία.