ο εσωτερικος σκληρος χρειαζεται για να τρεξει:
smb server
nfs server
upnp server
myihome server
ftp server
torrent downloader
εγω του εχω βαλει εναν 20αρι που ειχα στην αποθηκη για να τρεξω το myihome. Τα υπολοιπα..ακομα τα μαθαινω...
εχμ χωρίς δίσκο τρέχω τις παραπάνω υπηρεσίες εκτός τα 2 τελευταία....με δίσκο μπορείς να δεις και youtube
ρε παιδιά κάτι κάνω λάθος αλλά τι;
έχω καταφέρει να δω αρχεία μόνο με το myihome απο PC.
δεν έχω καταφέρει να δω αρχεία από το δικτυακό δίσκο που έχω. Αυτός δεν υποστηρίζει nfs αλλά υποστηρίζει smb όπου και έχω κάνει sharing τους φακέλους
ακόμα, από την επιλογή του popcorn για να δει τους κοινόχρηστους φακέλους, μου βγάζει ότι δεν βρίσκει workgroup
μπορεί να φανταστεί κανείς που κάνω λάθος;
ευχαριστώ, θα δοκιμάσω (μόλις ελευθερωθεί η τηλεόραση!)Πάς στο network και κάνεις add βάζοντας την IP του δίσκου και το path ξεκίνα έτσι smb://ip του δίσκου/shared directory
Και μήν ξεχάσεις να κάνεις shave
Πράγματι πολύ ενδιαφέροντα όσα λες.... εγώ μάλλον την πάτησα με ένα review του μηχανήματος που είδα στο net!Για αυτό που λές τώρα με το copy από usb στον δίσκο δεν το παρατήρησα γιατί έκανα κανονικά copy!
Για να κάνεις κάποιο αρχείο copy πάς πάνω στο αρχείο και πατάς το κουμπί στο τηλεκοντρόλ "Angle" (αυτό το κάνεις σε όσα αρχεία θέλεις να κάνεις copy..γίνεται και σε πολλά ταυτόχρονα) και μετά πάς στο φάκελο του δίσκου που πρέπει να αποθηκευτούν και μόλις τον ανοίξεις πατάς το κουμπάκι "Time Seek". Σε περίπτωση που θέλεις να αφαιρέσεις κάποιο αρχείο από τις επιλογές του copy πατάς το κουμπί "repeat".
Ελπίζω να βοήθησα..
ρε παιδιά πώς κάνει reset ??? (άλλαξα τη ρύθμιση στην έξοδο εικόνας και ...δεν βλέπω εικόνα!) ???
ευχαριστώ πολύ!!- TV Mode + 0 = Auto TV mode
- TV Mode + 1 = Component/Composite NTSC 480i
- TV Mode + 2 = Component/Composite PAL 576i
- TV Mode + 3 = reserved
- TV Mode + 4 = HDMI/Component 720p50
- TV Mode + 5 = HDMI/Component 1080i50
- TV Mode + 6 = HDMI/Component 1080p50
- TV Mode + 7 = HDMI/Component 720p60
- TV Mode + 8 = HDMI/Component 1080i60
- TV Mode + 9 = HDMI/Component 1080p60
- TV Mode + Caps/Num = Toggles between 50/60 Hz
Όντως από όσα έχω διαβάσει δεν κερδίζεις και πολλά αν βάλεις εσωτερικό δίσκο μιας και δεν επιτρέπει αντιγραφή από το USB στο δίσκο, ενώ η μεταφορά αρχείων από το PC στον εσωτερικό γίνεται μέσω ethernet (σαν NAS δηλ.) οπότε γιατί να μην κάνεις απευθείας τη μεταφορά από το κεντρικό PC ή κάποιο μεγάλο NAS μέσω δικτύου? Πρακτικά μόνο τις εφαρμογές του κερδίζεις, οπότε και εγώ ένα 40αρι θα του βάλω απλά για να τεστάρω τι παίζει....
Πιο πολύ μετράει να είναι πάνω στο δίκτυο με το PC το μηχάνημα ... οπότε ήδη ψάχνομαι για powerline λύσεις ... έχει να προτείνει κάτι κανείς?
μήπως ο ήχος είναι DTS;Μόλις κατέβασα και εγώ 4 αρχεία διαφορετικά.. αλλά ενώ η εικόνα παίζει κανονικά και ο ήχος στο Macbook Pro... στο PCH παίζει η εικόνα χωρίς σπασίματα αλλά χωρίς ήχο.. καμιά ιδέα κανείς;
μήπως ο ήχος είναι DTS;
αποκωδικοποιεί μόνο AC3, για DTS απαιτείται εξωτερικός αποκωδικοποιητής
παιδιά ξέρει κανείς πως μπορεί να παίζει όλα τα mp3 που υπάρχουν σε ένα φάκελο το ένα μετά το άλλο κατευθείαν μετά το πρώτο (πατώντας play μόνο για το πρώτο κομμάτι)
σε μένα σταμάτησε και με γύρισε (από την οθόνη που έδειχνε τα στοιχεία του κομματιού) στην οθόνη που δείχνει τα τραγούδια του φακέλουΑκριβώς έτσι τα παίζει.... πατάς το play στο πρώτο κομάτι και μόλις τελιώσει προχωράει στο επόμενο..
Κατεβασα καποια κλιπακια 1080p και 1080ι, αλλα το pch αρνειται να τα παιξει.
Στα 1080p δειχνει οτι ξεκινα αλλα μετα μαυρη εικονα. Οταν βεβαια πατησω το info κουμπι δειχνει να τρεχει ο χρονος στο αρχειο αλλα η εικονα ειναι μαυρη.
Σε ενα 1080i κλιπακι παιζει 2-3 δευτερα με πολλα τσακισματα μεχρι που παγωνει...
Η τηλεοραση ειναι η Panasonic px7e
Το συνδεσα με 2 διαφορετικα καλωδια hdmi, streaming μεσω usb external & μεσω network (myihome) αλλα τπτ.
Τα κλιπακια ειναι απο το παρακατω site http://www.vuze.com/app
αν εχει κανεις να προτεινει κατι....
thanx
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.