Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

παιδιά ξέρει κανείς πως μπορεί να παίζει όλα τα mp3 που υπάρχουν σε ένα φάκελο το ένα μετά το άλλο κατευθείαν μετά το πρώτο (πατώντας play μόνο για το πρώτο κομμάτι)

Ακριβώς έτσι τα παίζει.... πατάς το play στο πρώτο κομάτι και μόλις τελιώσει προχωράει στο επόμενο..

λοιπόν,
πατώντας play παίζει τα mp3 ή τις φωτογραφίες το ένα μετά το άλλο μόνο του
πατώντας ΟΚ παίζει μόνο το συγκεκριμένο αρχείο και μετά θέλει νέα εντολή για το επόμενο αρχείο

εβαλα και το προηγουμενο firmware αλλα το προβλημα υφισταται με τα 1080.mkv... δεν ξερω τι φταιει....

Εχετε κανενα λινκ με αρχειακια 1080 Mkv να δοκιμασω πλην το παραπανω..., μην καθομαι και κατεβαζω torrents αδικα...:a0210:

μήπως τα εν λόγω clips έχουν κάποια περίεργη κωδικοποίηση! γιατί δεν καταβάζεις καμια ταινία (υπάρχουν χιλιάδες στο rapidshare) να δεις τι γίνεται?

μαλλον αυτο πιστευω οτι συμβαινει...
θα επανελθω μολις το τσεκαρω

Παιδιά, εμένα σήμερα μου χρεώσανε τη πιστωτική μου.

Από την εμπειρία σας σε πόσες μέρες, χοντρικά, σας ήρθε?

(ΥΓ: Το αποφάσισα αφού είδα ότι έρχεται κει με ταχυδρομείο και γλυτώνεις τα τελωνεία. Ευχαριστούμε τους ταλαίπωρους που δοκίμασν πρώτοι και βοήθησαν τους υπόλοιπους)

Και κάτι άλλο. 1080p *.mkv παίζει τελικά ή τον ήπιαμε?

Last edited:
Και εγώ σήμερα είδα χρέωση στην κάρτα μου. Από το πρώτο email επιβεβαίωσης που έλαβα από το Google Checkout η ενημέρωση έλεγε πως η κάρτα δε θα χρεωθεί παρά μόνο λίγες μέρες πριν τη φόρτωση. Οπότε λογικά... σε καμιά εβδομάδα από σήμερα θα έρθει. Υπομονή.

(ΥΓ: Το αποφάσισα αφού είδα ότι έρχεται κει με ταχυδρομείο και γλυτώνεις τα τελωνεία. Ευχαριστούμε τους ταλαίπωρους που δοκίμασν πρώτοι και βοήθησαν τους υπόλοιπους)

παιζει τα παντα :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Αυτό με τα γράμματα που δεν τα βγάζει στο κέντρο τους το έχει πει κανείς, γιατί απ' ότι βλέπω ακούνε τους πελάτες.

Από πού είναι καλύτερα να το παραγγείλω τελικά για να μην πληρώσω τελωνεία και τέτοια?

Κατεβασα καποια κλιπακια 1080p και 1080ι, αλλα το pch αρνειται να τα παιξει.

Τα κλιπακια ειναι απο το παρακατω site http://www.vuze.com/app

αν εχει κανεις να προτεινει κατι....

thanx

Ολα ενταξει!! Τα παραπανω κλιπακια δεν παιζουν, αλλα τσεκαρα με κατι torrents που τελικα κατεβασα και τα 1080.mkv μια χαρα!!!:award:

Re: Απάντηση: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Αυτό με τα γράμματα που δεν τα βγάζει στο κέντρο τους το έχει πει κανείς, γιατί απ' ότι βλέπω ακούνε τους πελάτες.

Από πού είναι καλύτερα να το παραγγείλω τελικά για να μην πληρώσω τελωνεία και τέτοια?

Απο την μαμα εταιρεια ζητωντας USPS η EMS.
ετσι εκανα,ετσι ηρθε . Συνολικο κοστος 145 :aktion033::aktion033:

Re: Απάντηση: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Ναι εχει αναφερθει στο forum http://www.networkedmediatank.com/viewtopic.php?t=3216&highlight=

Και μαλλον θα διορθωθει στην επομενη εκδοση .

Μακης

Απάντηση: Re: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

παρακαλούμε! (...εκ μέρους των εν λόγω ταλαίπωρων, όντας ένας από αυτούς!)

Λοιπόν παιδιά κατ'αρχήν μπράβο σας για την υπομονή σας να απαντάτε σε όλο τον κοσμο για καθε λεπτομέρεια, ακομη και σε όσους δεν έκαναν τον κόπο να διαβάσουν όλα τα posts για να δουν αν η ερώτηση τους έχει απαντηθεί κάπου.

Λοιπόν, η δική μου ψαγμένη ερώτηση είναι =

Έστω οτι έχεις ένα HTPC το οποίο έχει και bluray recorder/player επάνω.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ POPCORN ΑΠΟ ΤΟ BLURAY PLAYER ΤΟΥ PC ΜΕΣΩ ETHERNET?

σταυρόλεξο για γερούς λύτες που λένε! ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.

μέσω nfs λογικά γίνεται. έτσι πεζή μόνιμα το istar(το ποπκορν το πούλησα) αλλά δεν έχω bluray να δοκιμάσω. ενδιαφέρον θα ήταν επίσης να κουμπωση εξωτερικό στην usb θήρα bluray(dvd-rom παίζει κανονικά)

Και εγώ σήμερα είδα χρέωση στην κάρτα μου. Από το πρώτο email επιβεβαίωσης που έλαβα από το Google Checkout η ενημέρωση έλεγε πως η κάρτα δε θα χρεωθεί παρά μόνο λίγες μέρες πριν τη φόρτωση. Οπότε λογικά... σε καμιά εβδομάδα από σήμερα θα έρθει. Υπομονή.

Φίλε μου τι έγινε? Σου δείχνει αν στάλθηκε ή όχι?
Στο forum τους λένε ότι όσοι το προπαραγγείλανε μέχερι 5/5 8.00 GMT θα τους σταλεί από 9-5, αλλιώς πάει μετά στις 15-5.
Εγώ το προπαρείγγειλα 5-5 και χρεώθηκα 6-5 αλλά δε μου δείχνει να έχει σταλεί ακόμα.

Φίλε μου τι έγινε? Σου δείχνει αν στάλθηκε ή όχι?
Στο forum τους λένε ότι όσοι το προπαραγγείλανε μέχερι 5/5 8.00 GMT θα τους σταλεί από 9-5, αλλιώς πάει μετά στις 15-5.
Εγώ το προπαρείγγειλα 5-5 και χρεώθηκα 6-5 αλλά δε μου δείχνει να έχει σταλεί ακόμα.

Δεν με έχουν ενημερώσει για κάτι ακόμη. Εγώ έδωσα την παραγγελία 30/4. Νομίζω πως την άλλη εβδομάδα θα δούμε φως. Είμαστε σε αναμονή...