Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Επειδή το ανακάλυψα τώρα τελευταία, όσοι το πήρατε από ΗΠΑ είχατε κανένα πρόβλημα;

Τι γίνεται με τελωνείο, εγγύηση, τροφοδοτικό, ελληνικούς υπότιτλους;

Επειδή το ανακάλυψα τώρα τελευταία, όσοι το πήρατε από ΗΠΑ είχατε κανένα πρόβλημα;

για το τελωνειο γενικά δεν δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά καλό ειναι τέτοια θεματα να μην συζητουνται πολύ δημοσιως για ευνόητους λόγους :grandpa:

Τα υπόλοιπα θα τα βρεις διαβάζοντας το θεμα.. Προβλημα με ελληνικους υποτιτλους δεν υπαρχει

Απάντηση: Re: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Τα υπόλοιπα θα τα βρεις διαβάζοντας το θεμα..
Πλέον αυτή η προτροπή σε αυτό το θέμα αρχίζει να φαντάζει λίγο... αστεία!
Έχει καταντήσει "τεράστιο" το θέμα πια ώστε να μπορέσει να το παρακολουθήσει κάποιος που το πρωτοσυναντά και θέλει να βρει κάτι μέσα σε αυτό.
Το λέω επειδή προσπαθώ να μπω λίγο στη θέση όποιου θα έψαχνε κάτι και θα έβλεπε το "βουνό" μπροστά του!

Απ' την άλλη βέβαια, και τί να κάνει κανείς;! Να γράφει και να ξαναγράφει τα ίδια και τα ίδια ή να μπαίνει ο ίδιος στη διαδικασία να ψάχνει τις ήδη γραμμένες απαντήσεις για να τις προτείνει έτοιμες σε αυτόν που ρωτά;

Όντως έτσι είναι και ειδικά σε θέματα που έχουν γιγαντωθεί και ξεπερνούν τα 10-20 posts. Ίσως μπορούν να κάνουν κάτι οι διαχειριστές με το να κάνουν sticky 1-2 posts που περιέχουν τις χρήσιμες πληροφορίες, ή να έχει στην επικεφαλίδα κάποιους αντίστοιχους συνδέσμους. Δύσκολο πάντως....

Απάντηση: Re: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Δες την υπογραφή μου

Σαν νέος κάτοχος θα ήθελα να ρωτήσω κάτι....

Προχτές, εκεί που το σκάλιζα, είδα μία επιλογή "lock this page" ή κάτι τέτοιο (δεν το έχω μπροστά μου).
Μετά από αυτό, κλείδωσαν όλες οι επιλογές στα settings και δεν μπορώ να πειράξω τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεκλειδώσω ?

tia

Σαν νέος κάτοχος θα ήθελα να ρωτήσω κάτι....

Προχτές, εκεί που το σκάλιζα, είδα μία επιλογή "lock this page" ή κάτι τέτοιο (δεν το έχω μπροστά μου).
Μετά από αυτό, κλείδωσαν όλες οι επιλογές στα settings και δεν μπορώ να πειράξω τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεκλειδώσω ?

tia

δοκίμασε να πατήσεις Setup+Play. Αναφέρεται κάτι σχετικά με αυτό στο wiki: http://networkedmediatank.com/wiki

Ένα μικρό προβληματάκι

Προσπαθώ να σβήσω κάποιες ταινίες από το σκληρό και μου βγάζει το εξής μήνυμα "αδύνατη πρόσβαση, δε μπορεί να γίνει η διαγραφή". Έχει τύχει σε κάποιον άλλο?
Μπορεί να γίνει κάτι για αυτό?

ΥΓ. Έχω το τελευταίο firmware

και δεύτερο:ears:

Κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης μου έβγαλε ένα menu για την εγκατάσταση NMTS και κάποιον άλλων application και με βάζει να διαλέξω μεταξύ δικτύου και usb
Με το πρώτο μου βγάζει μήνυμα ότι δε μπορεί να επεξεργαστεί το αίτημα μου και με το δεύτερο ότι δε βλέπει το καλώδιο της συσκευής usb (πράμα δύσκολο διότι το σύνδεσα και με στικάκι)

Any clues??????????????????????

Το αρχείο το έβαλες στο root του USB stick?

Αν είναι σε φάκελο δεν θα το βρει..

Γενικά, όταν συνδέεις το USB stick, το βλέπει;

Φίλε συνφορουμίτη Δημήτρη.........:grinning-smiley-043....έτσι απλά......

Να σε ρωτήσω κάτι όμως μια και σε βρήκα εύκαιρο.....
Κάνοντας την αναβάθμιση και πατώντας το κουμπί file mode βγάζει μόνο μία επιλογή (add to list) και όχι 3 όπως λέει στο manual (για rename & create folder). Έχω κάνει κάποιο λάθος εγώ?

Όχι δεν μιλάμε για κάποιο network place, αλλά για τον ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, απλά επειδή μου το φέρανε δώρο δεν ασχολήθηκα και δε ξέρω σε τι φορματ είναι. Απλώς μου κάνει εντύπωση που πατώντας το κουμπί file mode δε μου βγάζει όλες τις επιλογές.

Έχει ανακαλύψει κανένας κανένα τρόπο για να κάνουμε rename files κατευθείαν από την συσκευή ?

Έλα μου ντε μου. :violent-smiley-030:firmware update και φούμαρα......

Φίλε Δημήτρη δώσε τα φώτα σου αλλιώς τη βάψαμε

Σόρρυ παιδιά, δεν έχω βρει τίποτα τέτοιο.

Μιας και μιλάμε για επιθυμητές λειτουργίες, εγώ θα σκότωνα για επιλογές σορταρίσματος ανάλογα με το μέγεθος ή την ημερομηνία δημιουργίας του αρχείου..