Αυτό το παιδί ποιον έμοιαξε ???

Προφανώς, στον μπαμπά του...

....αλλά μην το κάνουμε θέμα τώρα:flipout:

ΥΓ Να τον χαίρεσε...εγώ ήμουν στην πίσω-πίσω μεριά συνήθως........

Last edited:
Πωπωπω καμάρι ο Πατήρ!

μπράβο φιλαράκ, όταν η νέα γενιά είναι καλύτερη από εμάς, ε, κάτι έχουμε πετύχει σε αυτό τον κόσμο!

Ρεσπέκτ στον πιτσιρικά.

ΥΓ: τι σου ζήτησε για δώρο? το καινούργιο πλεστέσο?

mpokeRas said:
Προφανώς, στον μπαμπά του...

....αλλά μην το κάνουμε θέμα τώρα:flipout:

ΥΓ Να τον χαίρεσε...εγώ ήμουν στην πίσω-πίσω μεριά συνήθως........

Eυχαριστώ φίλε να είσαι καλά.

Οταν στα νιάτα μου σαν παιδί έκανα παρέλαση με τη Σημαία δεν το θεωρούσα σαν κάτι υπερβολικά extreme, εντάξει από τη μια καμάρωνα από την άλλη έπεφτε δούλεμα από τους συμαθητές, μια η άλλη τα συναισθήματα.

Τώρα με τον υιό τι να πώ η χαρά ήταν πολύ μεγαλύτερη, αφού από τη συγκίνηση δεν μπορούσα να εστιάσω για να βγάλω φώτο :grinning-smiley-043

Κρυωνάς Νίκος said:
Eυχαριστώ φίλε να είσαι καλά.

Οταν στα νιάτα μου σαν παιδί έκανα παρέλαση με τη Σημαία δεν το θεωρούσα σαν κάτι υπερβολικά extreme, εντάξει από τη μια καμάρωνα από την άλλη έπεφτε δούλεμα από τους συμαθητές, μια η άλλη τα συναισθήματα.

Τώρα με τον υιό τι να πώ η χαρά ήταν πολύ μεγαλύτερη, αφού από τη συγκίνηση δεν μπορούσα να εστιάσω για να βγάλω φώτο :grinning-smiley-043

γενικά εσύ έχεις ΕΝΑ πρόβλημα με την εστίαση....-bye-

Λαμπρό παληκάρι. !
Ευγε:grandpa:

(βέβαια στο ερώτημά μας τώρα, περισσότερο τη μαμά έμοιαξε, από όσο θυμάμαι βέβαια....):flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Αυτό το παιδί ποιον έμοιαξε ???

ΑΛΕΞ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ said:
Νίκο, μέχρι να εστιάσει και να αποθηκεύσει η Panasonic το παιδί σε προσπέρασε.. (γενικώς)

Τέτοιο πράμα είχε πάθει και ο Πανούσης και σε λίγο καιρό τον βλέπω με την 5D στο χέρι....

Άστα να πάνε, δεν είναι να κάνεις παιδιά...

...όλο έξοδα βγάζουν...

τσκ τσκ τσκ...

Κακαλιός Στέργιος said:
Τέτοιο πράμα είχε πάθει και ο Πανούσης και σε λίγο καιρό τον βλέπω με την 5D στο χέρι....

Άστα να πάνε, δεν είναι να κάνεις παιδιά...

...όλο έξοδα βγάζουν...

τσκ τσκ τσκ...

Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

Πάντως στις ΨΦΜ με ακολουθείς, άρα αναγνωρίζεις το ορθόν των κινήσεών μου:grinning-smiley-043

Πανούσης Δημήτρης said:
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

Πάντως στις ΨΦΜ με ακολουθείς, άρα αναγνωρίζεις το ορθόν των κινήσεών μου:grinning-smiley-043

ΩΧ! κόψε πλάκα να βρεθώ με κανέναν 17-40 ξαφνικά! -bye-

Ρε της μαμας του μοιαζει αφου το λεει και ο υπερηχας!:flipout::flipout::flipout:
Να τον χαιρεσαι και παντα να τον καμαρώνεις!

Last edited:
Νίκο να τον χαίρεσαι και πάντα να τον καμαρώνεις...-bye-

Αλλά δεν είναι να πείς κουβέντα εδω μέσα...
Αμέσως πέσανε να σε φάνε..οι άτιμοι!!:flipout:

Ο ένας .. "ο πιτσιρικάς σε προσπέρασε"...
Ο άλλος .. "πιο πολύ μοιάζει την μάνα του"..
Μετά πάλι .. "αργείς να εστιάσεις"..

Πω πω βρε παιδί μου τι κόσμος...:flipout: :flipout: :flipout:

Κρυωνα σημαιοφόρος. Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας. Άρε τρελέ πως έβγαλές τέτοια παιδιά εσύ.?
Μπράβο φίλε , αυτή είναι πραγματικά η χαρά του γονιού , να βλέπει τα παιδιά του να πρωτεύουν . Άντε και στα δικά μας .