Αυτοί τώρα τι να είναι;

Χθες στο χωριό Φίλυρο της Θεσ/νίκης άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια από την κολόνα υψηλής τάσης της ΔΕΗ και ξήλωσαν όλη την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του αντλιοστασίου, πήραν όλα τα καλώδια και έμειναν 7000 κάτοικοι χωρίς νερό.
Ο χαλκός είναι πολύτιμο μέταλλο πλέον.
Εγώ κάνω μια υπόθεση τι μέρος του λόγου είναι οι κλέφτες. Εσείς;

Εγω λεω οτι ειναι δουλεια της αστυνομιας να κανει υποθεσεις βαση στοιχειων και να τους βρει.

Εσυ γιατι τρωγεσαι ?

Εγώ υποθέτω πως είναι παλιατζήδες, ή τουλάχιστον με τέτοια πρόσβαση ώστε να μπορούν να ρευστοποιήσουν το νέο εμπόρευμα.

Όπως και να έχει τα παιδιά έχουν δίκιο είναι δουλειά της αστυνομίας να βρουν ποιος και τι, εμείς δεν έχει νόημα να κάνουμε προβλέψεις

Μαλλον κακο ειναι . Για πολλους λογους.
Και ο βασικοτερος ειναι η παραπληροφορηση και η επικινδυνολογια που μας εχει φαει τελευταια.
Τρομοκρατουμε και προπαγανδιζουμε χωρις στοιχεια απλα με υποθεσεις και εικασιες.
Δεν οφελουν κανεναν αυτα. Ειδικα σε ενα ενα φορουμ που δεν εχει καμμια σχεση με αυτα τα θεματα.
Αλλο να συζητας την καθημερινοτητα και να ξεφευγεις λιγο απο το "κλειστο" του audio video σαν ανθρωπος, αλλο να προπαγανδιζεις καθε τρεις και λιγο ...
Ειναι καταχρηση του χωρου.

No offence Μιχαλη, ειναι απλα η γνωμη μου !

Εγώ είδα όνειρο ότι τη δουλειά την έχει κάνει κάποιος που τον λένε Περικλή (τυχαίο όνομα αλλά αυτό είδα...), συνεπώς όπου Περικλής και μπουμπούκι

Re: Απάντηση: Αυτοί τώρα τι να είναι;

Νομίζω ότι είναι κίνηση της ΠΕΚ, και συγκεκριμένα του Βγενόπουλου

.....εσύ καλά να κάνεις και να υποστηρίξεις τον Αντρέα, άλλωστε δεν έχουμε πια πολλές ελπίδες με τον σωφέρ:smash:

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι.
Προτείνω να γίνεται mirror το φόρουμ στην Αλαμπάμα.
Να δώσουμε και καμμιά ιδέα στους ανθρώπους εκεί πέρα, έχουν μείνει λίγο πίσω....

Παιδιά, η δουλειά έγινε από Ninja μάλλον. Ακούστε που σας λέω. Εδώ είμαστε και θα το δείτε.

Μόνο έτσι αντιμετωπίζεται. "Καφρίζοντάς" το.:joker:

Την καταντήσαμε την επι παντός βήμα ρατσιστικής προπαγάνδας.....

Ε που δε μας νοιάζει αν είναι Κινέζοι ή Πορτογάλοι ή Δικηγόροι ρε παιδί μου, αλλά μας νοιάζει να έχουμε αστυνομία να μπορεί να τους πιάσει και Δικαιοσύνη να τους τιμωρήσει οπως πρέπει....

Ηρεμήστε λίγο. Ενδεχομένως να διαπιστώνετε πως σε όλα τα θέματα τουλάχιστον οι κορώνες διαγράφονται. Τώρα κάποιοι έχουν δεδομένες απόψεις, άλλοι δικαιολογημένως άλλοι αδικαιολογήτως, τι να πω. Άλλος γράφει την άποψή του ότι υπάρχουν ανώτερες και κατώτερες φυλές, δηλαδή τι να τον κάνουμε; Εκτός εάν αποκλειστούν δεδομένα ζητήματα από τη θεματολογία της Εκτός. Προσοχή όμως, γιατί πλέον δεν θα ανήκει ο,τιδήποτε εκτός στην Εκτός.

Επί του συγκεκριμένου ζητήματος, όλοι νομίζω γνωρίζουμε ποιοι μαζεύουν μέταλλα. Ίσως η απόσταση από τη συλλογή στην αφαίρεση να μην είναι πολύ μεγάλη. Και εμένα το μυαλό μου εκεί θα πήγαινε και αυτό είναι όλο.
Την επιφύλαξή του την εξέφρασε εξάλλου ο άνθρωπος.

@send
Sorry, απλά δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να ανοίξει κανείς δεύτερο thread μέσα σε μία εβδομάδα, με το ίδιο ακριβώς θέμα.
Η αναφορά από τον κο Μελίδη, θα μπορούσε να είναι απλά ένα post στο άλλο που εξακολουθεί να είναι ανοιχτό..

Αν έθιξα κάποιον, ζητώ συγνώμη.

Εγω παλι δεν εχω να ηρεμισω για τιποτα. Ειπα την αποψη μου και δατς ιτ.

Αν σε καποιον δεν αρεσει δεν μπορω να κανω κατι. Αν καποιοι μας θεωρουν ανοιχτοκεφαλους με ετοιμα κεφαλια για πλύσιμο, τι να κανω? Οτι μου αρεσει κιολας?

Σορυ , αλλα ετσι ειναι !

Άντε καλά τότε τέλος.
Ας συζητάμε για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
Έτσι ίσως λυθούν τα προβλήματα της κοινωνίας μας.

Εγώ πάντως άνοιξα τα 2 θέματα με παρότρυνση πολλών μελών που δεν μπορώ να κατονομάσω εκτός αν βγουν οι ίδιοι να γράψουν την άποψή τους.
Κάτι που θα επιθυμούσα πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι και ποιον φοβούνται για να εκφράσουν τις απόψεις τους.