Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
Μιλώντας προσωπικά, μου αρέσουν (έστω κι αν διαφωνώ σε πολλά με τις απόψεις του) τα θέματα που ανοίγει ο Μιχάλης.
Άντε καλά τότε τέλος.
Ας συζητάμε για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
Έτσι ίσως λυθούν τα προβλήματα της κοινωνίας μας.
Εγώ πάντως άνοιξα τα 2 θέματα με παρότρυνση πολλών μελών που δεν μπορώ να κατονομάσω εκτός αν βγουν οι ίδιοι να γράψουν την άποψή τους.
Κάτι που θα επιθυμούσα πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι και ποιον φοβούνται για να εκφράσουν τις απόψεις τους.
Δεν θα το έλεγα "με άδειασαν"
Απλώς σε συζητήσεις που κάνουμε μου λένε " καλά κάνεις και τα λες, γράψε κι αυτό και εκείνο και το άλλο ".
Χώρια τα pm και τα τηλ.
Τέλος πάντων, αν δεν θεωρούνται σοβαρά ζητήματα δεν τα συζητάμε και τέλος.
+1Ηρεμήστε λίγο. Ενδεχομένως να διαπιστώνετε πως σε όλα τα θέματα τουλάχιστον οι κορώνες διαγράφονται. Τώρα κάποιοι έχουν δεδομένες απόψεις, άλλοι δικαιολογημένως άλλοι αδικαιολογήτως, τι να πω. Άλλος γράφει την άποψή του ότι υπάρχουν ανώτερες και κατώτερες φυλές, δηλαδή τι να τον κάνουμε; Εκτός εάν αποκλειστούν δεδομένα ζητήματα από τη θεματολογία της Εκτός. Προσοχή όμως, γιατί πλέον δεν θα ανήκει ο,τιδήποτε εκτός στην Εκτός.
Επί του συγκεκριμένου ζητήματος, όλοι νομίζω γνωρίζουμε ποιοι μαζεύουν μέταλλα. Ίσως η απόσταση από τη συλλογή στην αφαίρεση να μην είναι πολύ μεγάλη. Και εμένα το μυαλό μου εκεί θα πήγαινε και αυτό είναι όλο.
Την επιφύλαξή του την εξέφρασε εξάλλου ο άνθρωπος.
πιθανή απάντηση στην ερώτηση του thread...οι έμποροι των καλωδίων ??
interconnect η καλώδια τροφοδοσίας ???
![]()
Μόνο έτσι αντιμετωπίζεται. "Καφρίζοντάς" το.:joker:
Την καταντήσαμε την επι παντός βήμα ρατσιστικής προπαγάνδας.....
Ε που δε μας νοιάζει αν είναι Κινέζοι ή Πορτογάλοι ή Δικηγόροι ρε παιδί μου, αλλά μας νοιάζει να έχουμε αστυνομία να μπορεί να τους πιάσει και Δικαιοσύνη να τους τιμωρήσει οπως πρέπει....
Σιγα , τιποτα ντουιδες ηταν που εψαχναν για ιντερκονεκτ :ernaehrung004:
Καλη η ρατσιστικη ρετσινια στον Μιχαλη....και τωρα γιατι δεν λετε πραγματικα που σας πηγε το μυαλο ?
Γιατι απο τη στιγμη που σας πηγε το μυαλο στους νιντζα, τους diy και δεν ξερω εγω τι αλλο..προς τι η ρατσιστικη αναφορα ?
Οσο για μενα την ξερει τη γνωμη μου ο Μιχαλης....ειμαι καταφορα εναντιον της εγκαταλειψης αυτων των ανθρωπων απο το Ελληνικο κρατος , και εναντιον αυτης της προκλητικης απραγιας του.
Η μαλλον οχι απραγια ...στην πραγματικοτητα εκει δειχνει το κρατος τον ρατσισμο..και μερικοι ευυποληπτοι πολιτες υποβοηθουν..απλως εθελοτυφλωντας.
Αλλα τελικα ..ισως για ολα να φταιει ο μαυρος Νιντζα...(ενταξει δεν εχω τιποτα με το παιδι που το ειπε..και εμενα αστειο μου φανηκε...μονο που το αστειο αυτο καποιοι αρμοδιοι του ελληνικου κρατους μαλλον το περνουν σοβαρα..γιαυτο και δεν ασχολουνταο προφανως...η τους συμφερει να μην ασχοληθουν )
Ειχες δεν ειχες παλι στο AV το εφερες το θεμα .....![]()
Ειχες δεν ειχες παλι στο AV το εφερες το θεμα .....![]()
Είναι που θέλει την εκτός σχετική με την κύρια θεματολογία του φόρουμ.![]()
ε , με τόσο καλώδιο που πήρανε δεν έχει και άδικο !
δεν είδες στην hiend το τι έγινε με τα καλώδια ρεύματος ???
βρε λες να είναι κάποιος από αυτούς ???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.