Αυτοί τώρα τι να είναι;

Μιλώντας προσωπικά, μου αρέσουν (έστω κι αν διαφωνώ σε πολλά με τις απόψεις του) τα θέματα που ανοίγει ο Μιχάλης.

Άντε καλά τότε τέλος.
Ας συζητάμε για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
Έτσι ίσως λυθούν τα προβλήματα της κοινωνίας μας.

Εγώ πάντως άνοιξα τα 2 θέματα με παρότρυνση πολλών μελών που δεν μπορώ να κατονομάσω εκτός αν βγουν οι ίδιοι να γράψουν την άποψή τους.
Κάτι που θα επιθυμούσα πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι και ποιον φοβούνται για να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Τα μελη εχουν δικαιωμα να γραψουν οτι θελουν.
Αν δεν θελουν δεν γραφουν.
Το να σε παροτρυνουν , ισως το κανουν γιατι σε βρισκουν "ευκολο" σε κατι τετοια θεματα Μιχαλη.
Τωρα αν ειναι πολλα η οχι τα μελη αυτα, το ξερεις εσυ. Εμεις μπορει και να μην το μαθουμε ποτε...

Εννοείς ότι κάποιοι, σου έστειλαν pm να ανοίξεις θέματα (2) και μετά σε άδειασαν ;:huh2:

Δεν θα το έλεγα "με άδειασαν"
Απλώς σε συζητήσεις που κάνουμε μου λένε " καλά κάνεις και τα λες, γράψε κι αυτό και εκείνο και το άλλο ".
Χώρια τα pm και τα τηλ.
Τέλος πάντων, αν δεν θεωρούνται σοβαρά ζητήματα δεν τα συζητάμε και τέλος.

Re: Απάντηση: Αυτοί τώρα τι να είναι;

Δεν θα το έλεγα "με άδειασαν"
Απλώς σε συζητήσεις που κάνουμε μου λένε " καλά κάνεις και τα λες, γράψε κι αυτό και εκείνο και το άλλο ".
Χώρια τα pm και τα τηλ.
Τέλος πάντων, αν δεν θεωρούνται σοβαρά ζητήματα δεν τα συζητάμε και τέλος.

Μιχάλη οι ίδιοι γιατί δεν τα γράφουν φόρα παρτίδα?

Εγώ πάντως προσωπικά εάν άνοιγα ένα θέμα κατόπιν παρότρυνσης τρίτων
(που δεν θα το έκανα ... αλλά λέμε τώρα) και μετά αυτοί οι "τρίτοι"
έκαναν τα "παγώνια" το λιγότερο που θα αισθανόμουν θα ήταν ότι
λειτουργούσα ως φερέφωνο .... για τους δε "τρίτους" ας μην τους χαρακτηρίσω
καλύτερα γιατί το θέμα σηκώνει μεγάλη προσβολή.

Απάντηση: Re: Αυτοί τώρα τι να είναι;

Ηρεμήστε λίγο. Ενδεχομένως να διαπιστώνετε πως σε όλα τα θέματα τουλάχιστον οι κορώνες διαγράφονται. Τώρα κάποιοι έχουν δεδομένες απόψεις, άλλοι δικαιολογημένως άλλοι αδικαιολογήτως, τι να πω. Άλλος γράφει την άποψή του ότι υπάρχουν ανώτερες και κατώτερες φυλές, δηλαδή τι να τον κάνουμε; Εκτός εάν αποκλειστούν δεδομένα ζητήματα από τη θεματολογία της Εκτός. Προσοχή όμως, γιατί πλέον δεν θα ανήκει ο,τιδήποτε εκτός στην Εκτός.

Επί του συγκεκριμένου ζητήματος, όλοι νομίζω γνωρίζουμε ποιοι μαζεύουν μέταλλα. Ίσως η απόσταση από τη συλλογή στην αφαίρεση να μην είναι πολύ μεγάλη. Και εμένα το μυαλό μου εκεί θα πήγαινε και αυτό είναι όλο.
Την επιφύλαξή του την εξέφρασε εξάλλου ο άνθρωπος.
+1
Ας χαλαρωσουμε. Θα διαβαστει το θεμα, οσοι θελουν να γραψουν θα γραψουν, θα κανει τον κυκλο του, αναλογως του ενδιαφεροντος και ... αυτο ειναι.

Δεν χρειαζεται καμια παρεμβαση. Αν τα μελη θελουν να το αφησουν να πεθανει θα πεθανει...
Δεν μπορει να υπαρχει και νεος κανονας που να ρυθμιζει το ποσα θεματα πανω σε συγεκριμενη θεματολογια θα ανοιξει καποιος, κατα τη γνωμη μου.

Μπορει να ειναι ενοχλητικα καποια θεματα, αλλα απο τη στιγμη που δεν εμπεριεχουν υβρεις, ειμαστε "εντος θεματος" στην εκτος...

πιθανή απάντηση στην ερώτηση του thread...οι έμποροι των καλωδίων ??

Σιγα , τιποτα ντουιδες ηταν που εψαχναν για ιντερκονεκτ :ernaehrung004:

interconnect η καλώδια τροφοδοσίας ???
:flipout::flipout:

Το ιδιο ειναι . Το καλο καλωδιο "ακουγετε" καλα οπου και να το βαλεις :D

Καλη η ρατσιστικη ρετσινια στον Μιχαλη....και τωρα γιατι δεν λετε πραγματικα που σας πηγε το μυαλο ?

Γιατι απο τη στιγμη που σας πηγε το μυαλο στους νιντζα, τους diy και δεν ξερω εγω τι αλλο..προς τι η ρατσιστικη αναφορα ?

Οσο για μενα την ξερει τη γνωμη μου ο Μιχαλης....ειμαι καταφορα εναντιον της εγκαταλειψης αυτων των ανθρωπων απο το Ελληνικο κρατος , και εναντιον αυτης της προκλητικης απραγιας του.

Η μαλλον οχι απραγια ...στην πραγματικοτητα εκει δειχνει το κρατος τον ρατσισμο..και μερικοι ευυποληπτοι πολιτες υποβοηθουν..απλως εθελοτυφλωντας.

Αλλα τελικα ..ισως για ολα να φταιει ο μαυρος Νιντζα...(ενταξει δεν εχω τιποτα με το παιδι που το ειπε..και εμενα αστειο μου φανηκε...μονο που το αστειο αυτο καποιοι αρμοδιοι του ελληνικου κρατους μαλλον το περνουν σοβαρα..γιαυτο και δεν ασχολουνταο προφανως...η τους συμφερει να μην ασχοληθουν )

Aλλα οι ψηφοι τους μας αρεσουν, και φανταρους τους παιρνουμε...και μας αρεσει να κλαιγομαστε για την υπογεννητικοτητα ενω εκει δειχνουμε ολο το προκλητικο προσωπειο μας...

Ισως πρεπει να βρω τα λινκ...για το ποσα λεφτα τρωγονται απο ευποληπτους ..αρμοδιους μπαλαμους...λεφτα της ευρωπαικης ενωσης για την ενισχυση των ρομα ..και την βελτιωση του τροπου ζωης τους....αλλα οχι μονο τους τα τρωνε , αλλα δεν θελουν ουτε να τους βλεπουν...για να μην πω ουτε να τους αναφερουν καποιοι..

Εγώ ξέρω ότι η πράξη που περιγράφεται στην αρχή, συνιστά βαρύτατα ποινικά αδικήματα (όχι μόνο ένα, καθώς πλάι στην κλοπή υπάρχει η ακόμη σοβαρότερη βλάβη κοινών εγκαταστάσεων που προκάλεσε κατάσταση ανάγκης, το οποίο είναι κακούργημα).
Το ελάχιστο που περιμένω από τις αρχές είναι να διελευκάνουν το έγκλημα και να συλλάβουν τους ενόχους, και από τη δικαιοσύνη να επιβάλει στους τελευταίους την ανάλογη ποινή. Ό,τι χρώμα και να έχει ο δράστης ή δράστες και ό,τι καπνό και εάν φουμάρουν, αναμένω πέλεκυ βαρύ όσο βαρειά ήταν η πράξη, δίχως διασταγμούς και χωρίς διακρίσεις. Δεν νοείται να μπορεί κάποιος τόσο εύκολα να αφήσει χωρίς νερό ή χωρίς ρεύμα 7.000 ψυχές.

Re: Απάντηση: Αυτοί τώρα τι να είναι;

Μόνο έτσι αντιμετωπίζεται. "Καφρίζοντάς" το.:joker:

Την καταντήσαμε την επι παντός βήμα ρατσιστικής προπαγάνδας.....

Ε που δε μας νοιάζει αν είναι Κινέζοι ή Πορτογάλοι ή Δικηγόροι ρε παιδί μου, αλλά μας νοιάζει να έχουμε αστυνομία να μπορεί να τους πιάσει και Δικαιοσύνη να τους τιμωρήσει οπως πρέπει....

+1

Καλη η ρατσιστικη ρετσινια στον Μιχαλη....και τωρα γιατι δεν λετε πραγματικα που σας πηγε το μυαλο ?

Γιατι απο τη στιγμη που σας πηγε το μυαλο στους νιντζα, τους diy και δεν ξερω εγω τι αλλο..προς τι η ρατσιστικη αναφορα ?

Οσο για μενα την ξερει τη γνωμη μου ο Μιχαλης....ειμαι καταφορα εναντιον της εγκαταλειψης αυτων των ανθρωπων απο το Ελληνικο κρατος , και εναντιον αυτης της προκλητικης απραγιας του.

Η μαλλον οχι απραγια ...στην πραγματικοτητα εκει δειχνει το κρατος τον ρατσισμο..και μερικοι ευυποληπτοι πολιτες υποβοηθουν..απλως εθελοτυφλωντας.

Αλλα τελικα ..ισως για ολα να φταιει ο μαυρος Νιντζα...(ενταξει δεν εχω τιποτα με το παιδι που το ειπε..και εμενα αστειο μου φανηκε...μονο που το αστειο αυτο καποιοι αρμοδιοι του ελληνικου κρατους μαλλον το περνουν σοβαρα..γιαυτο και δεν ασχολουνταο προφανως...η τους συμφερει να μην ασχοληθουν )

Διάβασες καμιά ρατσιστική αναφορά από πλευράς μου; Αν ναι, να μου την δείξεις για να την διαβάσω κι εγώ. Αν όχι, διόρθωσε την πρότασή σου σε παρακαλώ γιατί αναφέρεσαι και σ’εμένα ή κάνε διευκρίνιση.

Re: Απάντηση: Re: Αυτοί τώρα τι να είναι;

Ειχες δεν ειχες παλι στο AV το εφερες το θεμα .....:flipout:

ε , με τόσο καλώδιο που πήρανε δεν έχει και άδικο !
δεν είδες στην hiend το τι έγινε με τα καλώδια ρεύματος ???
βρε λες να είναι κάποιος από αυτούς ???

Είναι που θέλει την εκτός σχετική με την κύρια θεματολογία του φόρουμ. :flipout:

Δεν εχω δηλωσει πουθενα κατι τετοιο , λαθος το εξελαβες μαλλον.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αυτοί τώρα τι να είναι;

ε , με τόσο καλώδιο που πήρανε δεν έχει και άδικο !
δεν είδες στην hiend το τι έγινε με τα καλώδια ρεύματος ???
βρε λες να είναι κάποιος από αυτούς ???

Δεν ξερω ποιος ειναι τελικα, παντως το "κατηγορητήριο" ειναι ετοιμο :flipout: