Αλήθεια, δεν χρειάστηκε ποτέ πχ σε ανηφόρα με πολλές στροφές;Ανεβοκατεβάζει μόνο του αλλά αν θες μπορείς να το βάλεις σε ημιαυτόματο και να επιλέξεις εσυ. Δεν το έχω κάνει ποτέ.
Αλήθεια, δεν χρειάστηκε ποτέ πχ σε ανηφόρα με πολλές στροφές;
Για πες μου αγορίνα εσύ που έχεις, τι γίνεται με τα ανεβοκατεβάσματα σε ανηφορικές ή κατηροφικές στροφές, έχεις μία δυνατότητα επιλογής ή ανεβοκατεβάζει μόνο του κάνοντας ότι γουστάρει αυτό?
Μια που ούτε και εμένα με ενδιαφέρει το DSG κρατάω τα λεγόμενα σου.Δεν μιλαω για dsg για να το ξερουν οι υπολοιποι.
Μιλαω για το EAT 8 της AISIN που φορανε οι Γαλλοι μου.
Κανενα προβλημα σε αναβασεις καταβασεις, ακομα και στο αυτοματο μπορεις να παιζεις με τα Padle στο τιμονι οποτε οποιαδηποτε στιγμη εχεις σωστο ελεγχο. Αρκει να ξερεις να το χρησιμοποιεις σωστα
Έχεις pm.Σωκράτη για να προχωρήσεις θεωρώ πως το έχεις ψάξει, και γι αυτό σε ρωτώ: Συμφέρει τελικά το leasing?
Μετά από σχεδόν 3 χρόνια συμβίωσης με το Α3 2.0Τ Quattro, δηλώνω ακόμα ερωτευμένος με την Audi. Δεν έχω ξαναδει αμάξι που να'ναι μπορεί να είναι και τόσο ουδέτερο και τόσο δυναμικό, ανάλογα με τις ορέξεις σου.
Με βαριά καρδιά θα το αποχωριστώ σε λίγους μήνες που λήγει το lease, και άντε να δούμε τι θα είναι το επόμενο. (ή πιο σωστά, πως θα πείσω τον εαυτό μου να πάρω κάτι μικρότερο, αφού για τις τυπικές μου διαδρομές αυτό το αμάξι ήταν overkill).
Υπάρχει κάτι μικρότερο από αυτήν την κατηγορία στην Αμερική;
Μικρότερο από 2 λίτρα σπάνια, αλλά μικρότερο από 220 τετρακίνητα άλογα με 5.7 sec επιτάχυνση; Ουουου...
Συγνώμη δεν εξήγησα καλά. Εννοούσα σε μέγεθος αμαξώματος.
Σε μέγεθος υπάρχουν μερικά, πχ το Fiat 500, το Μini, το Βeetle, κλπ. Αλλά ναι, δεν τα λες και πολλά.
) αυτοκινήτου.Δε με καταλάβατε βρε... αυτό που σκέφτομαι είναι αν πρέπει να πάω σε νορμάλ αμάξι (τύπου Accord ή κάτι τέτοιο, μεγάλο σε μέγεθος, πούλμαν σε επιδόσεις), γιατί τα αλόγατα και την τετρακίνηση δεν τη χαίρομαι μέσα στην πόλη, και χρόνος για ταξίδια δεν παίζει.

Οι επιδόσεις προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν. Η τετρακίνηση έχει ενδιαφέρον αν είσαι κάπου που χιονίζει. Εγώ ξέρω όμως τι θα αγόραζα αν ήμουν εκεί. Κάτι που μας λείπει στην Ευρώπη και έχουν μόνο Αμερική και Ασία. MINIVAN!!! Ένα ωραίο Honda Odyssey ή ένα Toyota Sienna!!!! Χώροι, χώροι, χώροι.
Μάλλον δεν έχετε παιδιά ακόμα όποτε θα θεωρείς ότι είμαι τρελός![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.