Αυτοκινητιστικά νέα

Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

100208opt.jpg

Με κινητήρα βενζίνης 500 άλογα αλλά μαζί του έχει και ηλεκτροκινητήρα με 218 άλογα.
Μάλιστα άκουσα πως θα καίει 3 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα.

Σιγά μην καίει 3.
Δηλαδή τα πρίους και ινσάιτ τι καίνε, 250ml...????:flipout:

ΣΤΙΣ ΑΟΥΤΟΜΠΑΝ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 200...

Λαθος , δεν υπαρχει καν οριο ταχυτητας....

The advisory speed limit (Richtgeschwindigkeit) of the German autobahn is 130 km/h (80 mph), but there is no general speed limit. ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Autobahn

Το πιο σταθερό στην ποιότητά του από την πρώτη του γενιά στην κατηγορία του...

Για πλακα το λες αυτο η σοβαρολογεις?

Γιατι εγω ξερω οτι FORD= Fix Or Repair Daily

ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ. ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΤΟ "ΚΤΜ" ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΩΣ Κ
"ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΑΣΤΟΡΑ".

@Yperion

οδηγώ focus από το 2000 περιστασιακά, από το πρώτο που ειχ βγει τότε,και από το 2004 μόνιμα. Στο συνεργείο πήγα για αμορτισέρ στα 150 χιλιάδες και για δυο πίσω παράθυρα
, πάλι στα 150 χιλιάδες σχεδόν. Τώρα έχω το τωρινό μοντέλο ενάμιση χρόνο, δεν έχω παρατηρήσει τίποτα (αυτό έλειπε), ο χρόνος θα δείξει. Στην αντιπροσωπεια αψογοι σε όλα.

Κατα τα αλλα, τα κρατηματα και η οδηγικη συμπεριφορά του δε συγκρινονται με κανένα άλλο στα λεφτά του.

Μοναδική παραφωνία η τσιμπημενη κατανάλωση στο τωρινό μοντέλο,που δύσκολα πέφτει κάτω από τα 8 λίτρα στην πόλη.

Last edited:
@Yperion

οδηγώ focus από το 2000 περιστασιακά, από το πρώτο που ειχ βγει τότε,και από το 2004 μόνιμα. Στο συνεργείο πήγα για αμορτισέρ στα 150 χιλιάδες και για δυο πίσω παράθυρα
, πάλι στα 150 χιλιάδες σχεδόν. Τώρα έχω το τωρινό μοντέλο ενάμιση χρόνο, δεν έχω παρατηρήσει τίποτα (αυτό έλειπε), ο χρόνος θα δείξει. Στην αντιπροσωπεια αψογοι σε όλα.

Κατα τα αλλα, τα κρατηματα και η οδηγικη συμπεριφορά του δε συγκρινονται με κανένα άλλο στα λεφτά του.

Μοναδική παραφωνία η τσιμπημενη κατανάλωση στο τωρινό μοντέλο,που δύσκολα πέφτει κάτω από τα 8 λίτρα στην πόλη.

χα! την πάτησα στην δουλειά, λέω να σώσω κανένα Χριαστιανό....
Απαράδεκτο αυτοκίνητο έχω 30 Ford Focus XTR Sport 1.4, δεν πάει βήμα, μουλαρι κανονικό 80 ψοφήμια, και μέσα στην πόλη 11 -15lit/100!!

Απαράδεκτο αυτοκίνητο έχω 30 Ford Focus XTR Sport 1.4, δεν πάει βήμα, μουλαρι κανονικό 80 ψοφήμια, και μέσα στην πόλη 11 -15lit/100!!

ΣΩΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ 80 ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑ?

ΑΠ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΒΓΑΙΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Η ΣΕΙΡΑ C ΤΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ 1,6 ΛΙΤ ΤΟΥΡΜΠΟ ΚΑΙ ΟΚΤΑΒΙΑ 1,2 ΤΟΥΡΜΠΟ!!!! ΜΗΠΩΣ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 70 ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ 1100 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ? ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΚΑ.

καλά εγώ έχω το 1.6 με τα 115 (125 δυναμομετρημενα κατα τον ειδικό τύπο) και από επιδόσεις είμαι ευχαριστημένος. Δεν έχει βέβαια το "μπαμ" του TSI αλλά μην ξεχνάμε ότι ειναι ατμοσφαιρικό.
Έκανες κακή επιλογή με το 1.4 για τόσο βαρύ αμάξωμα.
Από κατανάλωση είμαι κολλημένος στο 8.5, χωρίς να έχω βαρύ πόδι φυσικά.

Παντως το νεο Focus ειναι αρκετα εμφανίσιμο...

Ισως πρεπει να ξεπερασω την προκαταληψη που εχω με τα Αμερικανικα αυτοκινητα...

καλά εγώ έχω το 1.6 με τα 115 (125 δυναμομετρημενα κατα τον ειδικό τύπο) και από επιδόσεις είμαι ευχαριστημένος. Δεν έχει βέβαια το "μπαμ" του TSI αλλά μην ξεχνάμε ότι ειναι ατμοσφαιρικό.
Έκανες κακή επιλογή με το 1.4 για τόσο βαρύ αμάξωμα.
Από κατανάλωση είμαι κολλημένος στο 8.5, χωρίς να έχω βαρύ πόδι φυσικά.

ένα αμάξι κάνανε και αυτό επρόκειτο περί ειδικών καταστάσεων εργαλείο
7-ford_focus_st_08_01.jpg

Ford Focus ST:rifle:, ακόμη και στο ρελαντί καταλαβαίνεις τι όπλο έχεις!!
225 ίππους αλλά και ανανεωμένη εμφάνιση

Last edited:
Παντως το νεο Focus ειναι αρκετα εμφανίσιμο...

Ισως πρεπει να ξεπερασω την προκαταληψη που εχω με τα Αμερικανικα αυτοκινητα...

...μην το κάνεις, τουλάχιστον όχι ακόμα!!

Πάντως οι της FORD δηλώνουν εκστασιασμένοι για την νεα γενια κινητήρων EcoBoost. Αμεσος ψεκασμός + turbo αλλά και με την πιο προηγμένη κατα την γνώμη τους τεχνολογία ελέγχου της καύσης (125 πατέντες).

http://www.dailytech.com/Squeezing+...nside+Look+at+Fords+EcoBoost/article16411.htm

Νομίζω ένα Volvo θα φορέσει πρώτο τέτοιο κινητήρα στην Ευρώπη και μετά το Galaxy. Αντε να δούμε.

ένα αμάξι κάνανε και αυτό επρόκειτο περί ειδικών καταστάσεων εργαλείο
7-ford_focus_st_08_01.jpg

Ford Focus ST:rifle:, ακόμη και στο ρελαντί καταλαβαίνεις τι όπλο έχεις!!
225 ίππους αλλά και ανανεωμένη εμφάνιση

ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. 305 ΗΡ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 1/2 ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΝΤΑΚΥΛΙΝΔΡΟ ΒΟΛΒΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ VW!!!!