Αυτοκινητιστικά νέα

Στα EV το καταλαβαίνω καθότι τελείωσε το Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 και περίμεναν το Κ.Η.3.

Τώρα που πήρε μπρος το Κ.Η.3 λογικά θα ανακάμψουν, αν και αν κατάλαβα καλά τα λεφτά φτάνουν για σχετικά λίγα αυτοκίνητα. Και έχει και σημαντικά μεγαλύτερο άγχος για το αν τελικά θα πάρεις τα λεφτά ή όχι.
Τα λεφτά τα παίρνεις. Αλλά τα EV θα πουλάνε μόνο τα Tesla και τα υπόλοιπα τίποτα έως λίγα.
Τα κινέζικα θα αργήσουν να πουλήσουν και ως τότε θα έχει λήξει το πρόγραμμα.
Η Tesla διαλύει την αγορά όταν μπορείς να πάρεις με 31Κ μοντέλο της κ το ζητάνε όχι μόνο ιδιώτες αλλά κ στελέχη εταιριών.
Οι Leasing δεν τα έχουν καν στο χάρτη τα κινέζικα και προτείνουν απευθείας Tesla .

Αν υπάρχει ηλεκτρικό να δίνει αυτονομία 500Χλμ με full A/C με μέση ωριαία 130-140 χλμ με φόρτιση 0 100% σε 20 λεπτά πείτε μου να το βάλω παραγγελιά

• Haha
Reactions: Pleo and donk
Αν υπάρχει ηλεκτρικό να δίνει αυτονομία 500Χλμ με full A/C με μέση ωριαία 130-140 χλμ με φόρτιση 0 100% σε 20 λεπτά πείτε μου να το βάλω παραγγελιά
500 υπάρχει , η φόρτιση θα ειναι 20-80 % σε 20' , φουλ AC οκ .Ειναι ακριβό .

Γι αυτό παρε Tesla κ το δίνεις όταν βγει το φτηνό

500 υπάρχει , η φόρτιση θα ειναι 20-80 % σε 20' , φουλ AC οκ .Ειναι ακριβό .

Γι αυτό παρε Tesla κ το δίνεις όταν βγει το φτηνό
εαν sto bachelor party και neta γαμο ειχαμε το Tesla θα ημουν ακομη ανυπαντρος και θα το σπρωχναμε ακομη στην Συγγρου

• Haha
Reactions: DimAsi
Ρε φίλε, όταν παντρευτήκαμε εμείς κυκλοφορούσαμε ακόμη με άλογα!
Που να βρεις φορτιστή για αυτοκίνητο;

εαν sto bachelor party και neta γαμο ειχαμε το Tesla θα ημουν ακομη ανυπαντρος και θα το σπρωχναμε ακομη στην Συγγρου
Ναι, αλλά τσιμουδιά όμως ότι παντρεύτηκες με αμάξι 163.000.000 δραχμών που σε πήγα ...η φόρτιση σε μάρανε

Αν με μία φυσιολογική ταχύτητα της τάξης των 120 χιλιομέτρων κάνει 500 χιλιόμετρα είναι υπέραρκετά.
Κάποια στιγμή, στα 300; 350; Θα σταματήσεις.
Μοιράζεις πάπιες στο ταξίδι για να μη σταματήσεις για κατούρημα;

εγω στο κομματι κορινθου - πατρων αναφερομουν οτι ειναι και παραμενει καλο.

Θυμαμαι την εποχη που περνουσες μεσα απο την πατρα, εφιαλτης.
Yπήρξαν απίστευτες καταστάσεις που θα ήθελα να πάρω τα παιδιά μου που είναι πλεον 20άρηδες κάποια στιγμή να τους δείξω πως γινόταν το ταξίδι πχ Γιάννενα Καλαμάτα....... περνούσες μέσα απο την πόλη της Άρτας της Αμφιλοχίας του Αγρινίου της Πάτρας του Πύργου της Ζαχάρως...... αγρότες με τρακτέρ στο Αγρίνιο στον Αχελώο αγρότες πριν το Πύργο, Tσακώνα να πηγαίνεις παράληλα με το τρένο ναι υπήρχε τρένο που έφτανε Καλαμάτα και το έβλεπες στις γέφυρες του 1900; να μη γράψω για το Ριο Αντίρριο...... Θρυλική η διαδρομή Πάτρας Αθηνών με τα περισσότερα ατυχήματα πανελλαδικά, και έφτανες Αθήνα χωρίς Αττική οδό σε κολλημένη κίνηση.
Και η απίστευτη σύνδεση Ιωαννίνων Θεσσαλονίκης πριν την Εγνατία μέσω Κατάρας...... έκανα την διαδρομή πριν 5-6 χρόνια και θυμήθηκα το Αλπικό τοπίο τον χειμώνα με τα χιόνια και τα λεωφορεία τι ταινία του Αγγελόπουλου σταμάταγε ο χρόνος.....

• Like
Reactions: donk and vlad66
Yπήρξαν απίστευτες καταστάσεις που θα ήθελα να πάρω τα παιδιά μου που είναι πλεον 20άρηδες κάποια στιγμή να τους δείξω πως γινόταν το ταξίδι πχ Γιάννενα Καλαμάτα....... περνούσες μέσα απο την πόλη της Άρτας της Αμφιλοχίας του Αγρινίου της Πάτρας του Πύργου της Ζαχάρως...... αγρότες με τρακτέρ στο Αγρίνιο στον Αχελώο αγρότες πριν το Πύργο, Tσακώνα να πηγαίνεις παράληλα με το τρένο ναι υπήρχε τρένο που έφτανε Καλαμάτα και το έβλεπες στις γέφυρες του 1900; να μη γράψω για το Ριο Αντίρριο...... Θρυλική η διαδρομή Πάτρας Αθηνών με τα περισσότερα ατυχήματα πανελλαδικά, και έφτανες Αθήνα χωρίς Αττική οδό σε κολλημένη κίνηση.
Και η απίστευτη σύνδεση Ιωαννίνων Θεσσαλονίκης πριν την Εγνατία μέσω Κατάρας...... έκανα την διαδρομή πριν 5-6 χρόνια και θυμήθηκα το Αλπικό τοπίο τον χειμώνα με τα χιόνια και τα λεωφορεία τι ταινία του Αγγελόπουλου σταμάταγε ο χρόνος.....

Όποιος δεν έχει περάσει από μακρυνόρος, δεν ξέρει τι θα πει εθνική οδός greek style. :p

Κάποτε το ταξίδι Αθήνα-Αρτα από κάτω, μαζί με το φέρυ, μια και το ανέφερες έπαιρνε κάτι 5ωρα και 6ωρα μέσ' στο νερό, χωρίς να βάζω καθυστερήσεις λόγω εξόδου Πάσχα κλπ. Και τώρα ακούς για άλλους που θέλουν στάση στο δίωρο... .
Βέβαια στη διαδρομή μπορεί και να έβλεπες αποκαίδια από κάποιο δυστύχημα της προηγούμενης ημέρας να είναι στο πλάι του δρόμου.
Θυμάμαι μια φορά το 2006 θα πρέπει να ήτανε, σε μεγάλη Πασχαλινή έξοδο, είχα φύγει από το κέντρο της Αθήνας στις 3 και μισή το μεσημέρι και έφτασα στις 11 το βράδυ στον προορισμό. Με γέφυρα αυτό και Αττική οδό εννοείται.

• Like
Reactions: vlad66
Όποιος δεν έχει περάσει από μακρυνόρος, δεν ξέρει τι θα πει εθνική οδός greek style. :p

Κάποτε το ταξίδι Αθήνα-Αρτα από κάτω, μαζί με το φέρυ, μια και το ανέφερες έπαιρνε κάτι 5ωρα και 6ωρα μέσ' στο νερό, χωρίς να βάζω καθυστερήσεις λόγω εξόδου Πάσχα κλπ. Και τώρα ακούς για άλλους που θέλουν στάση στο δίωρο... .
Βέβαια στη διαδρομή μπορεί και να έβλεπες αποκαίδια από κάποιο δυστύχημα της προηγούμενης ημέρας να είναι στο πλάι του δρόμου.
Θυμάμαι μια φορά το 2006 θα πρέπει να ήτανε, σε μεγάλη Πασχαλινή έξοδο, είχα φύγει από το κέντρο της Αθήνας στις 3 και μισή το μεσημέρι και έφτασα στις 11 το βράδυ στον προορισμό. Με γέφυρα αυτό και Αττική οδό εννοείται.
Υπήρχαν και άλλες θρυλικές διαδρομές, Γιάννενα Κοζάνη, που περνούσες Επταχώρι Πεντάλοφο (ενα τριπλό Μακρυνόρος!)
Και Κοζάνη Θεσσαλονίκη μέσω Καστανιάς......
Από ατυχήματα το Final Destination είναι παιδικό σε αυτά που έχουμε δει με την γυναίκα μου, θα μου μείνει αξέχαστο δυστύχημα καραμπόλα στην Κόρινθο που γύρω μας σαν συγκρουόμενα περιστρεφόταν αυτοκίνητα περασα αναμεσα απο συντρίμια προφυλακτήρες πόρτες χωρίς να χτυπήσω και έφτασα στο Ριο σχεδον 120 χιλιόμετρα χωρίς να έρχεται άλλος απο πίσω μου, έκλεισε ο δρόμος. Στο Ριο αναρωτιόταν οι φερυμποτάδες τι έγινε και δεν έχει αυτοκίνητα..... Περιττό να σας πω δεν είπαμε λέξη σε όλη την διαδρομή, σαν να κάναμε απόβαση στην Νορμανδία και επιζήσαμε απο τις σφαίρες είχαμε τύψεις που εμείς την σκαπουλάραμε απο τον Χάρο....... Αυτά ειναι ψυχικά τραύματα......

Θεσσαλονίκη Ορεστιάδα έχει ταξιδέψει κάνεις? Ακόμη και τώρα που έχουν βάλει 6-7 διόδια(παλιότερα δεν είχε) δεν υπάρχει βενζινάδικο.Για ανεφοδιασμό πρέπει να βγεις από την Εγνατία...Μου θέλετε και διπλή λωρίδα με διαχωριστικό στη μέση...γατάκια

Same Sh1t...Different Day..

Έχουμε διανυκτερεύσει σε Peugeot 205 τρία άτομα όταν στο τσακ δεν προλάβαμε και ξεκίνησε στάση εργασίας των ferry στο Ρio. Πριν γίνει η γέφυρα Μοριά-Ρούμελης. Θα σέβεστε. :p

• Haha
Έχουμε διανυκτερεύσει σε Peugeot 205 τρία άτομα όταν στο τσακ δεν προλάβαμε και ξεκίνησε στάση εργασίας των ferry στο Ρio. Πριν γίνει η γέφυρα Μοριά-Ρούμελης. Θα σέβεστε. :p
Φορέσαμε σωσίβια στο Ρίο Αντίρριο

• Haha
Reactions: Pleo
Θεσσαλονίκη Ορεστιάδα έχει ταξιδέψει κάνεις?

Αθήνα - Καστοριά με την φιλοσοφία "ε, κάπου θα βρούμε να βάλουμε βενζίνη, δεν μπορεί!"
Τελικά βάλαμε στην Καστοριά.
Πρέπει να πήγαινα με τις αναθυμιάσεις πια! :ROFLMAO:

Last edited:
  • Like
Reactions: karajim80
Eν τω μεταξύ δεν υπάρχει καμία ελπίδα, ξέραμε για νοθευμένη βενζίνη, τώρα διάβασα ότι νοθεύουν και το LPG.....

• Wow