Αυτοκινητιστικά νέα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

Για τους μικρότερους (σε ηλικία....:smash:) να σημειώσω ότι ο Needel ήταν συν-παρουσιαστής του Top Gear όταν άρχισε το 1987......:D

Ψάξτε το βιογραφικό του, έχει πράμα...

όταν σε λέω εγώ πουρό... :aetsch:
τα ξέρουμε βρέιιι

αλλά είπαμε, ου γαρ έρχεται μόνον... :D

Ναι σωστά......θέλει και παρέα αυτό που δεν έρχεται μόνο του !!!!!:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

Τον γνωρίζουμε προσωπικά mister...-bye-

Άμα τον γνωρίζεις προσωπικά πες του respect απο Greece!

Επίσης, σ' αυτό το βίντεο φαίνεται πόσο καμένος(με την καλή έννοια) είναι μ' αυτό που κάνει.

υ.γ απο το 8:35 και μέχρι το τέλος του βίντεο το παλικάρι έχει πολλαπλούς οργασμούς..
maximum respect!!

Πετραν του εχω πει τα καλύτερα και μολις ειδε το διαγραμμα τις πίστας στις Σερρες και Μεγαρα δεν σου λέω τι σχολίασε :drummer:

χμ... για Μέγαρα δεν ξέρω αν κι έχει καλή φήμη..
Η πίστα των Σερρών όμως δεν λέει και κάτι ιδιαίτερο.
Αν και δεν την ευχαριστήθηκα τελευταία φορά που πήγα γιατί το rx8 που είχα μου έκανε διακοπές στις κλειστές στροφές.. η μούφα!

χμ... για Μέγαρα δεν ξέρω αν κι έχει καλή φήμη..
Η πίστα των Σερρών όμως δεν λέει και κάτι ιδιαίτερο.
Αν και δεν την ευχαριστήθηκα τελευταία φορά που πήγα γιατί το rx8 που είχα μου έκανε διακοπές στις κλειστές στροφές.. η μούφα!
Ανώτερη ταχύτητα στο κιβώτιο για τα Μέγαρα είναι η τρίτη . Αυτό λέει πολλά ...

Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

το Hyundai θα πηγαίνει σαν βάρκα....δείτε την κλίση σε απλή στροφή!

Με μια φωτογραφία Αντρέα και τα "θα" δεν βγαίνουν συμπεράσματα.

Πάντως το i30 μου, μόνο βάρκα δεν το λες.
Και όσοι το οδήγησαν εξεπλάγησαν !

Υ.Γ. Το veloster δεν μου αρέσει πάντως..-bye-

Δημήτρη άλλαξες τίποτα στην ανάρτηση ή είσαι "μαμά" ?

Αλλαξα ελατήρια (το χαμήλωσα με κάτι H & R),φαρδύτερα ελαστικά και ζάντες 17άρες.
Α,του έβαλα και αεροτομή !:award:

Υπ όψιν οτι αμορτισέρια aftermarket-βελτιωτικά ,δεν κυκλοφορούν ακόμα για το i30!(εψαξα όλες τις μάρκες :Bilstein,kayaba κλπ..).

Υ.Γ.Μια μέρα θα ανεβάσω φωτος του "μικρού" μου (σαν γιό μου το έχω..)
Τον φωνάζω "Πατούση",λόγω φαρδιών πελμάτων και "Κεφάλα" λόγω του ύψους του.
Βαράτε με τώρα !!:smash:

Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

Και μια παγκόσμια πρώτη για το AVCLUB μας . Σας πληροφορώ επειδη το εχω δει από κοντά δεν θα διαφέρει και πολύ από το αυτοκίνητο της παραγωγής .Επίσης μπαίνει στην κατηγορία μικρά και ηλεκτρικά και φυσικά με κινητήρες σουπερ

Ορίστε λοιπον το ΜΙΝΙ ROCKETMAN

mini-rocketman-1.jpg

mini-rocketman-31.jpg

mini-rocketman-22.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=eKKoCZRs1uc&feature=player_embedded#at=21

Εδω τα σπάει η πόρτα μπρος πίσω !

http://www.youtube.com/watch?v=UvaEPeppwAU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=yxm_fZKMGgo&feature=related

Ψαρωσα ασχημα....πολυ μπροστα σχεδιαστικα.Αν καιει και ......τιποτα θαναι εξαιρετικο.

Αλλαξα ελατήρια (το χαμήλωσα με κάτι H & R),φαρδύτερα ελαστικά και ζάντες 17άρες.
Α,του έβαλα και αεροτομή !:award:

Υπ όψιν οτι αμορτισέρια aftermarket-βελτιωτικά ,δεν κυκλοφορούν ακόμα για το i30!(εψαξα όλες τις μάρκες :Bilstein,kayaba κλπ..).

Υ.Γ.Μια μέρα θα ανεβάσω φωτος του "μικρού" μου (σαν γιό μου το έχω..)
Τον φωνάζω "Πατούση",λόγω φαρδιών πελμάτων και "Κεφάλα" λόγω του ύψους του.
Βαράτε με τώρα !!:smash:

Α μην σκιάζεσαι.. εγώ το Mini μου το λέω κουβά :D

Πάντως, εδώ μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες για το αυτοκίνητο σου Μήτσο.
Μπορεί να το ξέρεις βέβαια το site, αλλά δεν βρήκα κάτι πιο περιεκτικό απο μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα.

υ.γ πάντως το αδικείς το αυτοκίνητο με τα παρατσούκλια που του έδωσες.
Παλιότερα σχεδιαστικά δεν μου άρεσαν τα Hyundai.
Στην πορεία όμως και ειδικά με την σειρά i έχουν φύγει πολύ μπροστά απο πολλούς ευρωπαϊκούς κατασκευαστές.
Μου αρέσουν πάρα πολύ! -bye-

Μα όλοι τα mini τους κουβάδες τα λένε...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

By the way το rocketman είναι πρωτότυπο χωρίς προς το παρών κάποιο λόγο ύπαρξης(τουλάχιστον έτσι αναφέρει η bmw).Το πιο πιθανό είναι αρκετές λεπτομέρειες να δούμε στο mini 3ης γενιάς που αναμένεται το 2013..

Και ένα ακόμα videακι..

http://www.youtube.com/watch?v=Kpzug9EAFH0&feature=player_embedded

τα φωτιστικα πισω σαν χερουλια μοιαζουν...για να σηκωνεις το κουβαδακι και να το ευθυγραμμιζεις με το πεζοδρομιο οταν το παρκαρεις στραβα?:HTEHETH63:

Μα όλοι τα mini τους κουβάδες τα λένε...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

By the way το rocketman είναι πρωτότυπο χωρίς προς το παρών κάποιο λόγο ύπαρξης(τουλάχιστον έτσι αναφέρει η bmw).Το πιο πιθανό είναι αρκετές λεπτομέρειες να δούμε στο mini 3ης γενιάς που αναμένεται το 2013..

Και ένα ακόμα videακι..

http://www.youtube.com/watch?v=Kpzug9EAFH0&feature=player_embedded
Βασίλη θα σε διαψευσω για το ΜΙΝΙ .Στην χτεσινή συνεντευξη αλλά και στα εσωτερικά εγγραφα που εχω μπροστά μου εχει παρει οκ αλλά το τελικό θα δοθει μετά την Γενεύη .Μην ξεχνάς οτι υπάρχει και η συνεντευξη που θα δοθεί και εκεί αλλά και τον Σεπτεμβριο στην Φρανκφούρτη .Απλά αυτό θα μπει στις μικρές κατηγορίες IQ -Smart και άλλων εταιριών που θα προωθησουν μοντέλα πόλης και ηλεκτρικά .Πληροφοριακά εχει μαλιστα και εσωτερικό κωδικό

Α μην σκιάζεσαι.. εγώ το Mini μου το λέω κουβά :D

Πάντως, εδώ μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες για το αυτοκίνητο σου Μήτσο.
Μπορεί να το ξέρεις βέβαια το site, αλλά δεν βρήκα κάτι πιο περιεκτικό απο μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα.

υ.γ πάντως το αδικείς το αυτοκίνητο με τα παρατσούκλια που του έδωσες.
Παλιότερα σχεδιαστικά δεν μου άρεσαν τα Hyundai.
Στην πορεία όμως και ειδικά με την σειρά i έχουν φύγει πολύ μπροστά απο πολλούς ευρωπαϊκούς κατασκευαστές.
Μου αρέσουν πάρα πολύ! -bye-

Σ ευχαριστώ πολύ για το λινκ Δημήτρη.

Τα δε παρατσούκλια δεν τα λέω υποτιμητικά.
Το αντίθετο,τα έβγαλα με τρυφερότητα και χαϊδευτικά/πειραχτικά.,
Και εγώ τον λατρεύω τον Χιούντη μου,τόσο σχεδιαστικά όσο και οδηγικά.

Βασίλη θα σε διαψευσω για το ΜΙΝΙ .Στην χτεσινή συνεντευξη αλλά και στα εσωτερικά εγγραφα που εχω μπροστά μου εχει παρει οκ αλλά το τελικό θα δοθει μετά την Γενεύη .Μην ξεχνάς οτι υπάρχει και η συνεντευξη που θα δοθεί και εκεί αλλά και τον Σεπτεμβριο στην Φρανκφούρτη .Απλά αυτό θα μπει στις μικρές κατηγορίες IQ -Smart και άλλων εταιριών που θα προωθησουν μοντέλα πόλης και ηλεκτρικά .Πληροφοριακά εχει μαλιστα και εσωτερικό κωδικό

Εδώ άλλα λένε...

And speaking of production BMW says that this is the first MINI concept ever to be shown without a specific plan to put it into production. However we know that a small MINI city car is being seriously considering for the brand and this certainly fits within those guidelines

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

Για τα ελατήρια δεν μου είχες πει όμως !!!! :D

Είμαι περίεργος να δω πως τα πηγαίνει με τα σαμαράκια...

Καλά,άστο..

Χτυπάει ο κ@λος μου στο ταβάνι!!:BDGBGDB55:

Αλλά χαλάλι του.
Από κάπου κόβεις κάτι για να αλλάξεις/βελτιώσεις κατι άλλο..:antlers: