spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,934
Το post σου και μόνο, μιλάει από μόνο του πάντως για την δικιά σου....Ναι, αλοίμονο, φημίζεσαι για τη λεπτότητα σου![]()
Το post σου και μόνο, μιλάει από μόνο του πάντως για την δικιά σου....Ναι, αλοίμονο, φημίζεσαι για τη λεπτότητα σου![]()
Φυσικά και είναι απαραίτητες, συμφωνώ απόλυτα, αλλα πες μου προτείνεις σε καποιον νέο να παρει αυτους τους παλιους χάρτες της Αθήνας που ειχαμε τους τόμους για να παει κάπου? να μαθει στα δύσκολα? ΟΚ να το κάνει μια φορα να το δει, μετά? Ας είναι οι δυσκολίες της ζωής που χρειάζονται για επιμόρφωση πολυ συγκεκριμένες οχι να πάμε 20 χρονια πισω γι αυτο τον λόγο η να αρνούμαστε την φυσική εξέλιξη και κάποιες ευκολίες σε καθημερινά βαρετά πράγματα.Καθόλου δεν υπερβάλω (δυστυχώς) και όπως ειπα, αυτό θα φανεί στις επόμενες γενιές, κυρίως.
Και φυσικά δεν αναφέρθηκα στο να ζητήσεις οδηγίες για μία διεύθυνση ή κάτι τέτοιο.
Άλλο να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη και άλλο να μην την ζεις, τελικά (btw και οι δυσκολίες ειναι (απαραίτητο) κομμάτι της ζωής).
Anyway....
Μα, είπαμε, υπάρχουν όρια.Φυσικά και είναι απαραίτητες, συφωνώ απόλυτα, αλλα πες μου προτείνεις σε καποιον νέο να παρει αυτους τους παλιους χάρτες της Αθήνας που ειχαμε τους τόμους για να παει κάπου? να μαθει στα δύσκολα? Ας είναι οι δυσκολίες της ζωής που χρειάζονται για επιμόρφωση πολυ συγκεκριμένες οχι να πάμε 20 χρονια πισω γι αυτο τον λόγο η να αρνούμαστε την φυσική εξέλιξη και κάποιες ευκολίες σε καθημερινά βαρετά πράγματα.
τα οποια δε θα τα ειχε ευχαριστηθεί γιατι είχα αέρα. Αν ομως εβαζε παράμετρο (κριτική σκέψη) τι άλλο μπορω να κάνω/δώ εκτος απο παραλίες για μπανιο τοτε θα ειχε πολυ περισσοτερες επιλογες για τις οποιες παλι θα επρεπε να αξιολογησει (μόνος του) ποια θα ακολουθήσει. Καλό το ai αλλα το prompting ειναι σημαντικό και εκει πρέπει να παιδέψεις μυαλό άρα η πληρης αποχαύνωση είναι πάλι επιλογή, όπως ήταν πάντα.Ο Δημητρης είπε παραπανω ότι ρωτησε το ΑΙ που να παει για μπάνιο οταν φυσάει. Ετσι πηγε στις 2-3 γνωστές παραλίες (μαζί με το υπολοιπο 99% της περιοχής). Αν είχε κάτσει να ψάξει μόνος του θα ανακάλυπτε και άλλα (πιθανότατα ωραιότερα) μέρη.
Θα συμφωνήσω ότι το Prompting ειναι κατι, ΟΚ.τα οποια δε θα τα ειχε ευχαριστηθεί γιατι είχα αέρα. Αν ομως εβαζε παράμετρο (κριτική σκέψη) τι άλλο μπορω να κάνω/δώ εκτος απο παραλίες για μπανιο τοτε θα ειχε πολυ περισσοτερες επιλογες για τις οποιες παλι θα επρεπε να αξιολογησει (μόνος του) ποια θα ακολουθήσει. Καλό το ai αλλα το prompting ειναι σημαντικό και εκει πρέπει να παιδέψεις μυαλό άρα η πληρης αποχαύνωση είναι πάλι επιλογή, όπως ήταν πάντα.
Οταν βγει το turbo boost, φωνάξτε μεΠάντως η φάση όντως θυμίζει τότε που πρωτοείδαμε τον ΚΙΤ . Μέναμε με το στόμα ανοικτό. Που να ξέραμε ότι θα το ζούσαμε. Και μάλιστα τότε νομίζαμε ότι όλα αυτά θα τα εκανε το αμάξι , ότι τα μελλοντικά αμάξια θα ήταν εξοπλισμένα σαν διαστημόπλοια.
Ούτε καν φανταζόμασταν ότι όλα αυτά θα γίνονταν από τον αέρα (βλ. internet) μέσω κεραιών, απλά με μια οθόνη και μια sim κάρτα στο αμάξι.
Το post σου και μόνο, μιλάει από μόνο του πάντως για την δικιά σου....

Αν είχε προκηρυχθεί εγκαίρως δεν θα είχαν ξεμείνει.Πάλι ο πιασάρικος τίτλος αποπροσανατολίζει. Δεν υπάρχει έλλειψη τσίγκου, ο διαγωνισμός για νέες πινακίδες σκοντάφτει σε ενστάσεις των χαμένων του διαγωνισμού.
Οταν βγει το turbo boost, φωνάξτε με
![]()
knight rider turbo boost on Make a GIF
knight rider turbo boost is an animated GIF created for free on MakeAGif. Download & share your favorite gif images!makeagif.com
| Μοντέλο | Ισχύς | 0–100 km/h | Τελική ταχύτητα |
| Ferrari 308 GTS (1982) | 214 hp | ~7,5 sec | ~240 km/h |
| Porsche 911 Turbo (930) | 300 hp | ~5,3 sec | ~260 km/h |
| Lamborghini Countach LP500S | 375 hp | ~5,2 sec | ~290 km/h |
| Ferrari 288 GTO (1984) | 400 hp | ~4,8 sec | ~305 km/h |
Ο χάρτης μου επιτρέπει να έχω μια γενικότερη εικόνα της γεωγραφίας, που είναι αδύνατη στην χαμηλή ανάλυση του κινητού.Σου ειπα ηδη παραπανω για τους χάρτες, συμφωνώ
Εννοειται, και προσωπικα οταν παω καπου διακοπες παντα εχω χάρτη για planning της περιοχής και εξερεύνηση. O χάρτης στο κινητο ειναι για πλοήγηση, άλλη η χρήση του!!Ο χάρτης μου επιτρέπει να έχω μια γενικότερη εικόνα της γεωγραφίας, που είναι αδύνατη στην χαμηλή ανάλυση του κινητού.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.