Αυτοκινητιστικά νέα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

Παροτι ειναι τεστ για διλιτρα να υποθεσω οτι ισχυουν τα ιδια και για τα 1,6λιτρα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά

Παροτι ειναι τεστ για διλιτρα να υποθεσω οτι ισχυουν τα ιδια και για τα 1,6λιτρα?

Οι διαφορές είναι μηδαμινές, να υποθέσεις ότι είναι περίπου έτσι το Insignia όντως μου έχει αφήσει πολύ καλές αναμνήσεις, αλλά ο νέος ( volvo s60 ), είναι ωραιότερος!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

Οπως πάμε σε λίγο καιρό θα τα κόψουμε στα 2

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Για το καινουριο Τιγκουαν ποια ειναι η αποψη σας? Πηγα και το ειδα, και ομολογω πως ειναι απο τα λιγα αυτοκινητα που μας βολευουν απο αποψη χωρου (εγω 1,95 ο αδερφος 2,04 ο πατερας 1,90).. Π.Χ. στο νεο Audi Q3 δε χωρουσαμε με τιποτα και οι 3.

Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

Για το καινουριο Τιγκουαν ποια ειναι η αποψη σας? Πηγα και το ειδα, και ομολογω πως ειναι απο τα λιγα αυτοκινητα που μας βολευουν απο αποψη χωρου (εγω 1,95 ο αδερφος 2,04 ο πατερας 1,90).. Π.Χ. στο νεο Audi Q3 δε χωρουσαμε με τιποτα και οι 3.

Μόνος σου δίνεις την απάντηση.
Μια χαρά το Τιχουάν και αφού σας χωράει (θηρία είστε,ζωή να χετε),μην το πολυψάχνεις.

Εάν δεν έχεις πρόβλημα, με τον θόρυβο και την κατανάλωση, τότε προχώρα!

Εάν δε σε πολυενδιαφέρει το... σηματάκι στη μάσκα του αυτοκινήτου, δες το Hyundai IX35. Aπο χώρους δεν παίζεται!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

Οταν μια Μ5 σπάει τα κοντέρ
BMW-M5-F10-Tachovideo-0-300-sport-auto-655x437.jpg

Εάν δεν έχεις πρόβλημα, με τον θόρυβο και την κατανάλωση, τότε προχώρα!

Για πες μας την γνωμη σου Σιμο για το Tiguan μια που με ενδιαφερει και μενα πολυ...
Η καταναλωση δεν με νοιαζει, ο θορυβος ειναι σημαντικος αλλα οχι το 1ο που θα κοιταζα.
Στα αλλα του σημεια?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυτοκ

Petran αφιερωμένο

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μπήκα φέτος το καλοκαίρι σε μία Μ6 ενός γνωστού μου. Απίστευτη αίσθηση.....

2356257.jpg

Ελα να σε βαλω στην δικια μου συνοδηγο και να ανεβουμε απο πολυγυρο στον ταξιαρχη.....

Μπήκα φέτος το καλοκαίρι σε μία Μ6 ενός γνωστού μου. Απίστευτη αίσθηση.....

Εάν είναι ο κοινός μας γνωστός τότε..... καλύτερα να οδηγούσες εσύ.....:D

Θα προτιμουσα ενα οπελ ινσινια

Το κόστος συντήρησης το ξέρετε;
Πληροφοριακά (από φίλο που δουλεύει στην αντιπροσωπεία) να σας πω ότι το κόστος αλλαγής καμμένης λάμπας στα
μπροστά φώτα είναι 1000 ευρώ.
Οι άνθρωποι είναι τρελοί.

Υ.Γ. Η λάμπα είναι φιξ με όλο το φανάρι. Δεν βγαίνει. Αλλάζεις όλο το φανάρι. Πολλά ναρκωτικά.

Και όμως... από φίλο φαναρτζή σε επίσημο συνεργείο opel, γνωρίζω πως γενικότερα το official ανταλλακτικά της opel είναι πάρα πολύ ακριβά.

Ελα να πάμε μια Γερμανία στη πίστα να σε σενιάρω ...χι,χι :ernaehrung004:
Εσυ λες να μην πηγα!!!!!!!!! αλλα που σε ασε την γερμανια εχει και εδω πιστες....αχααχχααχαχ