Αυτοκινητιστικά νέα

http://www.youtube.com/watch?v=YpPNVSQmR5c

O CEO της VW Martin Winterkorn τσεκαρει το νεο Hyundai i30.

Νομιζω οτι δειχνει ποσο πολυ εχουν προχωρησει οι Κορεατες οταν το μικρομεσαιο τους επι της ουσιας δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο ενα Golf.

(Οχι δεν εχω Hyundai).

Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

http://www.youtube.com/watch?v=YpPNVSQmR5c

O CEO της VW Martin Winterkorn τσεκαρει το νεο Hyundai i30.

Νομιζω οτι δειχνει ποσο πολυ εχουν προχωρησει οι Κορεατες οταν το μικρομεσαιο τους επι της ουσιας δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο ενα Golf.

(Οχι δεν εχω Hyundai).

Και τι να ζηλέψει από ένα γκόλφ?
Μήπως τη σχεδίαση (ουχαχαχαααα)?
Ή την αξιοπιστία?
Ή μήπως τα φθηνά ανταλλακτικά?
Ή μήπως τη λογική τιμή αγοράς?

καλη φαση αλλα τοσο ατζαμιδες που ειμαστε εμεις χαχαχαχααααα θελουμε κ φουσκαλακια επιπλεον για να μαστε σιγουροι χαχαχααα!!!

Eχει να ζηλεψει χωρους, τεχνολογια , κινητηρες ,στησιμο , ποιοτητα και συναρμογη εσωτερικου.
Δεν εχω καν vw...

Εγώ όμως που έχω το i 30 σε πληροφορώ οτι κάνεις λάθος,με όλη την εκτίμηση που σου τρέφω.
Και όσοι μπαίνουν μέσα και το οδηγούν,παθαίνουν πλάκα.
Μπήκα και σε Golf και δεν ζήλεψα τίποτα.
Το δικό μου έχει τα πάντα (οκ,όχι τους κινητήρες TSI) αλλά ΔΕΝ θα το άλλαζα με Golf.Ειδικά με Golf που είναι ,ότι πιό άσκημο σε κουτί έχω δεί..-bye-

To i30 θα το έπαιρνα κι εγώ, αλλά θέλαμε οπωσδήποτε αυτόματο και δυστυχώς, δεν είχαν...

Είναι βλακε'ια του εδώ εισαγωγέα μας,που θέλει να προωθήσει το KIA Ceed και "κόβει" απ το i30 τα 1600 κυβικά,το αυτόματο κιβώτιο και την τρίθυρη έκδοση.

Αν μπείς στο γερμανικό site της Hyundai και δείς πόσες παραλλαγές του i30 κυκλοφορούν στην Γερμανία,θα βάλεις τα κλάματα ,....:bigcry:

Eχει να ζηλεψει χωρους, τεχνολογια , κινητηρες ,στησιμο , ποιοτητα και συναρμογη εσωτερικου.

Μια χαρα χωρους εχει το παρον i30. Και σε κινητηρα εχει απο τους πιο δυνατους ατμοσφαιρικους με 109 ιππους απο 1400 cc.

Ποιοτητα εσωτερικου μπορει να συμφωνησω αλλα μπορει καποιος να πει οτι προτιμαει χειροτερα πλαστικα προκειμενου να γλιτωσει την αθλια αξιοπιστια της VW.-bye-

Aν νομιζεις οτι kia/hyundai δεν βγαζουν βλαβες , εισαι γελασμενος.
Απο την ανατολη, μονο toyota/honda εμπιστευομαι σε θεματα αξιοπιστιας.

Η hyundai έχει πολύ καλή αξιοπιστία. Δε μας έχει τύχει ακόμα με βλάβη, όλα μόνο για τα service μας έρχονται.

Tα ΚΙΑ πάλι, έτσι κι έτσι...

Ειχα βαλει πριν μερικες σελιδες ερευνα αξιοπιστιας και οι Hyundai/ΚΙΑ ηταν στις πρωτες μαρκες.

Αλλα βεβαια εμας στην Ελλαδα μας εχει φαει το αγχος μηπως δεν εχουμε αυτοκινητο "μαρκα" για να την λεμε στον γειτονα.

ΥΓ. Ενημερωτικα η γυναικα μου εχει αλλαξει 2 Polo τα τελευταια 8 χρονια. Επισης Polo ειχε και η μητερα μου.

Η αξιοπιστια της VW ειναι αθλια ενω και η ποιοτητα κατασκευης πολυ μετρια. Το Polo της γυναικας μου (5ετιας) κανει σαν κουμπαρας στις λακουβες απο τα τριξιματα.

Λιγο τραβηγμενο μου φαινεται οτι η αξιοπιστια της VW ειναι αθλια...

Βεβαια χωρις να εχω ιδιαιτερη εμπειρια,πιστευω οτι καποιες μαρκες που δεν εχουν ηχηρο ονομα (πχ στην προκειμενη η hyundai),μπορει και να βγουν πιο αξιοπιστες απο αλλες πιο "καλες" ας πουμε.Βεβαια ειναι και η χρηση και ο χειρισμος που κανει ο καθενας στο αμαξι,οι βενζινες κτλ.

Παντως τελευταια βλεπω πως βελτιωνεται η κατασταση σε καποιες εταιριες που δεν ειχαν τη φημη του ποιοτικου,σαν να πανε να ερθουν καπως στα ισα τα πραματα σε διαφορες κατηγοριες αυτοκινητων.

Το συγκεκριμενο μοντελο της hyundai μου ειναι πολυ ελκυστικο,ειναι ομορφο,η ποιοτητα κατασκευης δειχνει να ειναι καλη γενικα,αν εχει και καλη συμπεριφορα στο δρομο,καλες τιμες σε ανταλλακτικα,καλη τιμη αγορας συγκριτικα με αλλα αναλογα της κατηγοριας του...τοτε γιατι οχι?

Λιγο τραβηγμενο μου φαινεται οτι η αξιοπιστια της VW ειναι αθλια...

Εχεις δει ποτε αυτοκινητο μιας ημερας να το κουβαλαει γερανος?

Το εχω εγω με Golf και μαλιστα 2 φορες.

Την μια ειχε μεινει και δεν επαιρνε μπροστα το επομενο πρωι.

Την αλλη εχανε λαδια και αναψε η ενδεικτικη λυχνια.

Γενικα οποιος επισκεπτεται τα τελευταια 8 χρονια συνεργειο VW οπως εγω βλεπει διαφορα.

Παντως και το ford focus του 2002 μοντελο που εχουμε εχει βγαλει αρκετες βλαβες μεχρι τωρα,βεβαια εγω και η αδερφη τοτε που μαθαμε πανω σ'αυτο το ζορισαμε λιγο.

Αλλα απο την πρωτη μερα που λες ειναι οντως πικρα.

Κάτι τέτοια λέγαμε πριν μερικά χρόνια και για τις Samsung & LG και βλέπουμε σήμερα όλοι μας τα άλματα που έκαναν. Κακά ψέματα, η Κορέα βάζει τα (τεχνολογικά) γυαλιά σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Σημ: Έχω Citroen C4.

Μήπως ξέχασες αγαπητέ φίλε αλλη μια αυτοκινητοβιομηχανία εξ ανατολάς?Εκτός κι αν δεν έχεις καθόλου εικόνα της εν λόγω και αναφέρομαι στην MITSUBISHI.Συγχώρεσέ μου αυτήν την παρέμβαση αλλά επειδή μιλάτε για αξιοπιστία.-bye-