Αυτοκινητιστικά νέα

Τώρα είδα το 308 και κάτι θυμήθηκα:

Έχετε δει να κυκλοφορεί το Peugeot 2008; Θεωρητικά κυκλοφορεί εδώ και μήνες και δεν έχω δει ούτε ένα να κυκλοφορεί (στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον).

(Το ίδιο και η Mercedes GLA)

Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό και σε άλλα μοντέλα. Για παράδειγμα το καινούριο SLK υπάρχει σε παραγωγή περίπου τρία χρόνια. Στις περιοχές που κινούμαι (Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Λούτσα) και γενικά στην Ανατολική Αττική, δεν έχω δει κανένα!

Έχει κιόλας 3 χρόνια; Κι εγώ επειδή τα προσέχω, έχω δει νομίζω 2-3 συνολικά να κυκλοφορούν. Όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει η προηγούμενη SLK, είχε "βρωμίσει" ο τόπος (με την καλή έννοια) σχεδόν με το καλημέρα. Σημεία των καιρών... Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για 50k κόστος το ελάχιστο (ή κάπου εκεί αν δεν κάνω λάθος). Ποιός να δώσει τόσα λεφτά για αυτοκίνητο, πόσο μάλλον όταν προορίζεται κυρίως για διασκέδαση; Όπως και να το κάνουμε, ένα διθέσιο cabrio δεν έχει και ιδιαίτερα χρηστικό σκοπό, είναι κυρίως για διασκέδαση. Δεν ψέγω εννοείται αυτούς που το αγοράζουν, καλά κάνουν και μαζί τους αφού τα έχουν. Απλά δεν είναι τόσοι πολλοί πλέον.

Ωραίο σχέδιο, με μικρή παραφωνία , για μένα, τη μάσκα!
Το εσωτερικό όμορφο αλλά συνάμα "μπουχτισμένο"!
Ίσως να φταίει και ο χρωματικός συνδυασμός.

Αν πουληθεί κάποια στιγμή στο μέλλον,η FIAT,τότε πιστεύω ότι θα πάει μάλλον σε αμερικάνικα χέρια.
Η VW πόσους θα αγοράσει ακόμα;!!!....Φτάνει :flipout:

Για το αν θα παει η FIAT σε αμερικάνικα χέρια δεν ξερω πάντως τα γεγονότα αποδεικνύουν οτι γίνεται το αντίθετο για την ωρα. :P Ποια FIAT και ποια Alfa Romeo θα πουληθεί;; Δεν αλλάζουν χέρια αυτές οι δυο. Υπάρχουν μεγάλα σχέδια για την Alfa Romeo απο τη FIAT.

Υπάρχουν μεγάλα σχέδια για την Alfa Romeo απο τη FIAT.

Από μικρό παιδί που ήμουν υπήρχαν μεγάλα σχέδια για την Alfa Romeo!
Γέρασα και τελικά τα μεγάλα σχέδια κατέλειξαν σε ένα μίνι και ένα μικρομεσαίο.
Για να μη μιλήσουμε για Lancia.
Είπαμε, με τους Ιταλούς και δη τον Μαρκιόνε, κρατάμε μικρό καλάθι!
Αν τελικά τα σχέδια προχωρήσουν, όλοι οι petroheads ανά τον κόσμο θα χαρούν!
Εγώ πρώτος!

Από μικρό παιδί που ήμουν υπήρχαν μεγάλα σχέδια για την Alfa Romeo!
Γέρασα και τελικά τα μεγάλα σχέδια κατέλειξαν σε ένα μίνι και ένα μικρομεσαίο.

Τις εκδόσεις GTA δεν μπορούσες να τις πείς και μικρομεσαίες...!!!
Αν προχωρήσει το σχέδιο που έχουν,τότε η Alfa Romeo θα είναι για τα γερά πορτοφόλια.
Η αλήθεια είναι πάντως,ότι αν θές να αγοράσεις σήμερα αυτοκίνητο,τα ιταλικά,δεν.....
Μόνο μια giulietta υπάρχει,και και και....Τι άλλο αξιόλογο ιταλικό υπάρχει;

Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

Αν προχωρήσει το σχέδιο που έχουν,τότε η Alfa Romeo θα είναι για τα γερά πορτοφόλια.
Η αλήθεια είναι πάντως,ότι αν θές να αγοράσεις σήμερα αυτοκίνητο,τα ιταλικά,δεν.....
Μόνο μια giulietta υπάρχει,και και και....Τι άλλο αξιόλογο ιταλικό υπάρχει;

Μα πώς. Υπάρχει η Ferrari, η Lamborghini, η Maserati. :-P

Έχεις δίκιο. Αρχίζω και κοιτάζω να δω τεο παίζει στην αγορά καθώς έχω μείνει χρόνια εκτός και η fiat είναι απογοήτευση. Βλέπω τα γαλλικά και τρελαίνομαι. Να μη μιλήσω για τα ιαπωνικά.

Έκδοση GTA δεν υπάρχει!Οι 56 & 47 ήταν οι τελευταίες εκδόσεις GTA!H GT έβγαινε με τον V6 3.2 αλλά όχι με διακριτικά GTA.
Βέβαια όλα αυτά έχουν χρόνια που έχουν σταματήσει να παράγονται!
Όσον αφορά την τιμή, ιστορικά οι Alfa πάντα ήταν ακριβές αυτό άλλαξε μετά την εξαγορά της από τη FIAT οπότε αν και άμα βγει η Giullia θα πρόκειται περισσότερο για επιστροφή στις ρίζες της Alfa όπως έγινε με τις 8C & 4C!