Αυτοκινητιστικά νέα

Εγώ πάντως που είχα το Golf IV για χρόνια (είχε μπεί στο 18ο), η μόνη ζημιά που μου εμφάνισε ήταν η κλειδαριά στην πόρτα του οδηγού.
Τίποτε άλλο.
Και το καημένο το είχα πάει μέχρι και στο ορειβατικό καταφύγιο Μετσόβου (χωρίς πλάκα).

Εγώ πάντως που είχα το Golf IV για χρόνια (είχε μπεί στο 18ο), η μόνη ζημιά που μου εμφάνισε ήταν η κλειδαριά στην πόρτα του οδηγού.
Τίποτε άλλο.
Και το καημένο το είχα πάει μέχρι και στο ορειβατικό καταφύγιο Μετσόβου (χωρίς πλάκα).

Ρε συ, και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω τώρα με το Golf V TSI. Δε ξεκλειδώνει με το κλειδί του συναγερμού αλλά μόνο με το κλειδί χειροκίνητα.

Φτιάξιμο ή αντικατάσταση και που? Ευχαριστώ εκ τω προτέρων.

Ρε συ, και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω τώρα με το Golf V TSI. Δε ξεκλειδώνει με το κλειδί του συναγερμού αλλά μόνο με το κλειδί χειροκίνητα.

Φτιάξιμο ή αντικατάσταση και που? Ευχαριστώ εκ τω προτέρων.

A δεν ξέρω Σταύρο μου.

Εμένα είχε μόνο απλό κλειδί. Ούτε συναγερμούς, ούτε τηλεχειρισμούς.

Αν δεν σου δουλεύει π τηλεχειρισμός , ίσως χρειάζεται ξανά προγραμματισμό (είναι πολύ εύκολο και στο κάνουν αμέσως)

και θα πάνε σπίτι τους όλοι αυτοί που είχαν κατασκηνώσει έξω από τα καταστήματα πώλησης μήπως και δεν προλάβουν να δώσουν παραγγελία.

Θα τα δούμε και εδώ.. απλά το πότε δεν είναι σαφές..

Εδώ βέβαια θα φτάσει άνετα στα 45Κ .. οπότε θα είναι για λίγους.. εκτός αν τα τζιμάνια μας αποφασίσουν να κάνουν σοβαρές φοροαπαλαγές για τα πλήρως ηλεκτρικά.

Μετά βέβαια δεν θα έχουμε που να φορτίσουμε, αλλά αυτό είναι άλλο πρόβλημα..

Πάντως αν το βγάλουν όντως στα $35Κ θα πουλήσουν εκατομμύρια αμάξια.

Πάντως φορτίζουν πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω αν απαιτείται ειδικός σταθμός φόρτισης για αυτό ή απλά μόνο πρίζα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ηδη υπαρχουν 150.000 προπαραγγελιες online !
Τρομερος ο Elon... στα χναρια του Steve.

Γι' αυτό και προσλαμβάνει η Apple τους μηχανικούς της Tesla για το iCar.

Δεν υπάρχει ο Steve οπότε αναγκαστικά πρέπει να κλέβει τις ιδέες των άλλων.:p

Υπαρχουν ειδικοι super sharger για τη φορτιση σε ολη την Αμερικη και σε καποια σημεια στην ευρωπη και Ασια.
Με κοινο ρευμα θελει κανα 8ωρο.

Και ειναι δωρεαν η φορτιση σε αυτους τους super charger!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η Tesla Motors δεν ηταν να κανει εργοστασιο στην Ελλαδα?

Mε τετοια φορολογια και γραφειοκρατια πολυ αμφιβαλω!

Υπαρχουν ειδικοι super sharger για τη φορτιση σε ολη την Αμερικη και σε καποια σημεια στην ευρωπη και Ασια.
Με κοινο ρευμα θελει κανα 8ωρο.

Και ειναι δωρεαν η φορτιση σε αυτους τους super charger!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Mε τετοια φορολογια και γραφειοκρατια πολυ αμφιβαλω!
Είχαν έρθει το 2012 νομίζω να συζητήσουν με την τότε κυβέρνηση αλλά ουδείς ασχολήθηκε, οπότε κι αυτοί πήγανε Ολλανδία όπου μάλιστα θα κάνουν και επέκταση του εργοστασίου τους...

Η Tesla Motors δεν ηταν να κανει εργοστασιο στην Ελλαδα?

Σιγά μην επιτρέψουμε στους καπιταλιστές που πίνουν με καλαμάκι το αίμα των εργαζομένων να έρθουν στην Ελλάδα , ειδικά με την "κυβέρνηση της αριστεράς" που έχει κόκκινες γραμμές για κάθε είδους εκμετάλλευση ανθρώπου απο άνθρωπο.:p

Αν και ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί η καινούργια 5αρα ήδη γίνονται δοκιμές εξέλιξης για την Μ5

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εδώ θεωρούν το αυτοκίνητο πολυτέλεια να θυμάστε και τα 1000 κυβικά θα τα φορολογησουν στο μέλλον σαν να είναι 1600