Αυτοκινητιστικά νέα

Όπως είπε και ο Βλαντ πριν, περί ορέξεως... Είναι απίστευτο όχημα, που σε πάει σε κάθε έδαφος με πολυτέλεια.Αν τώρα είναι το αγαπημένο των τράπερ, των narcos και των εμίρηδων, δε φταίει το αμάξι. Και κατ'εμέ τα απόλυτα σιχάματα είναι ας πούμε τα Hummer.Είπαμε, περί ορέξεως...
P.S
Αν και όταν μπορώ θα τσιμπήσω ένα από τον στρατό τώρα που τα εκποιούν.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει και το ρητό αλλά το συγκεκριμένο έχει κάτι το "κουκλίστικο". Πχ ο γαμπρός μου έχει επαγγελματικό MB Vito και δεν θα μπω καν στην κουβέντα περί "περιπτέρου".
Ναι πλάκα κάνω για το iD Buzz
Σε κάποιους θα αρέσει, σε κάποιους όχι...
Στα "βανάκια" γουστάρω πολύ τα τελευταία Transit.. τα βρίσκω πολύ όμορφα για ..αυτό που είναι.
Μετά τα Vito και μετά όλα τα άλλα ούτε να τα βλέπω...
Αααα... Ξέχασα τα νέα Peugeot (partner νομίζω);; όμορφη μούρη , πάνω από το Vito κάτω από το Ford
Φορές σαν και αυτή που το πορτπαγκάζ του 3πορτου focus είναι φίσκα στα πορτοκάλια ενώ άφησα στα δέντρα δεν ξέρω και γω πόσα κιλά , θα ήθελα να είχαμε ένα van για όχημα...
Επίσης γουστάρω όταν οδηγάει άλλος και γω μ@μ@κίζομαι στο φόρουμ για να περάσει η ώρα... :LOL:

IMG_20231211_213118.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εδώ καστομιά στα όρια του κιτς.

• Like
Reactions: vlad66
(μ@μ@κί@ς συνέχεια...)

Quiz...
Τι ανάβει στα όργανα του focus που κανονικά δεν θα έπρεπε;;;
:LOL:

Γρήγορα πέστε γιατί η Σία βαρέθηκε και θέλει να μου το δώσει πάσα...

(μ@μ@κί@ς συνέχεια...)

Quiz...
Τι ανάβει στα όργανα του focus που κανονικά δεν θα έπρεπε;;;
:LOL:

Γρήγορα πέστε γιατί η Σία βαρέθηκε και θέλει να μου το δώσει πάσα...
Το λαμπάκι της βενζίνης !! 🤪

Το λαμπάκι της βενζίνης !! 🤪
Nope.. πριν φύγω από το χωριό το φούλαρα :LOL:
άσε που και να μην το γέμιζα πάλι δεν θα άναβε με 600χιλ πήγαινε-έλα.. ούτε καν στο σπίτι δλδ

αλλά το λαμπάκι της βενζίνης είναι πορτοκαλί αν θυμάμαι καλά.. αυτό που ανάβει εκεί δεξιά στην γωνία είναι κόκκινο της φωτιάς :ROFLMAO:
σαν αυτό που είπε ο Νίκος (που θα άναβε αν δεν φόρτιζε η μπαταρία)

θα βοηθήσω λίγο...
το λαμπάκι αναβοσβήνει (ακόμα, μέχρι να παραμείνει μόνιμα αναμμένο...)
ανάβει στις ανηφοριές , σβήνει στις κατηφοριές... (σε άλλα αυτοκίνητα μπορεί να συμβαίνει το αντίθετο).. στο ίσιωμα αναβοσβήνει.. :p

Last edited:
Nope.. πριν φύγω από το χωριό το φούλαρα :LOL:
άσε που και να μην το γέμιζα πάλι δεν θα άναβε με 600χιλ πήγαινε-έλα.. ούτε καν στο σπίτι δλδ

αλλά το λαμπάκι της βενζίνης είναι πορτοκαλί αν θυμάμαι καλά.. αυτό που ανάβει εκεί δεξιά στην γωνία είναι κόκκινο της φωτιάς :ROFLMAO:
σαν αυτό που είπε ο Νίκος (που θα άναβε αν δεν φόρτιζε η μπαταρία)
Eγώ άλλη μπαταρία εννοούσα, από αυτές που θένε... πρίζα, είπα να σε τρολάρω λίγο!

• Haha
Θεός φυλάξοι !!!!!!!!!!

Με χαλασμένο αισθητήρα μπορεί να σου δείχνει ότι δεν έχει αλλά να έχει. Μου έχει συμβεί.

Υγρά φρένων τότε;

Τι άλλο να επηρεάζεται από την κλίση τότε;

Με χαλασμένο αισθητήρα μπορεί να σου δείχνει ότι δεν έχει αλλά να έχει. Μου έχει συμβεί.
θα έτρεχα χτες να το φτιάξω !! :LOL:
Υγρά φρένων τότε;

Τι άλλο να επηρεάζεται από την κλίση τότε;
Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ !!!!!

τακάκια θέλει και γι'αυτό τα υγρά των φρένων έχουν κατέβει με αποτέλεσμα να ανάβει το λαμπάκι του ..χειρόφρενου :ROFLMAO:

να δώσω και άλλη βοήθεια πριν το πάρει το ποτάμι;;

θα έτρεχα χτες να το φτιάξω !! :LOL:

Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ !!!!!

τακάκια θέλει και γι'αυτό τα υγρά των φρένων έχουν κατέβει με αποτέλεσμα να ανάβει το λαμπάκι του ..χειρόφρενου :ROFLMAO:

Κι εγώ το ίδιο έτρεχα αμέσως και τον άλλαξα. Γιατί αν ανάψει σταθερά οφείλεις να κάνεις δεξιά και να σβήσεις. Δεν είναι για πειράματα αυτό με τα λάδια. Ευτυχώς ήταν μόνο ο αισθητήρας.

• Like
Κι εγώ το ίδιο έτρεχα αμέσως και τον άλλαξα. Γιατί αν ανάψει σταθερά οφείλεις να κάνεις δεξιά και να σβήσεις. Δεν είναι για πειράματα αυτό με τα λάδια. Ευτυχώς ήταν μόνο ο αισθητήρας.
μαζί γράφαμε όταν έγραφα για "βοήθεια".. μετά είδα ότι βρήκες το ..πρόβλημα.

τακάκια έχω στο πορτμπαγκάζ εδώ και κάτι χρόνια.. αλλά περιμένω να φαγωθούν λίγο ακόμα τα υπάρχοντα γιατί είμαι "ψώνιο"....
θέλω να αλλάξω και τις δισκόπλακες αλλά ξέχασα να τις αγοράσω... :LOL: