Σπύρος Παναγιωτόπουλος
AVClub Enthusiast
Αυτα ειναι παλια. Εγω θα παω κατευθειαν σε αυτο: https://www.carandmotor.gr/nea/ta-iptamena-aytokinita-erhontai-stin-elladaετοιμο για υβριδικο, phev, ηλεκτρικο σε βλεπω!![]()
Αυτα ειναι παλια. Εγω θα παω κατευθειαν σε αυτο: https://www.carandmotor.gr/nea/ta-iptamena-aytokinita-erhontai-stin-elladaετοιμο για υβριδικο, phev, ηλεκτρικο σε βλεπω!![]()
Δεν μπαίνω εκεί μέσα που να με τραβάνε από τα .........Αυτα ειναι παλια. Εγω θα παω κατευθειαν σε αυτο: https://www.carandmotor.gr/nea/ta-iptamena-aytokinita-erhontai-stin-ellada![]()
Είναι στον δρόμο αρκετά με πινακίδες ΔΟΚ , με σακιά άμμου και γράφουν χιλιόμετρα στον δρόμο.οχι καποια στιγμη, συμβαινουν ηδη αυτακαι οχι σε ακριβα αυτοκινητα, αλλα του 20αρικου
Παρεπιπτοντως ειδα ηλεκτρικα λεωφορειο στην καποδιστριου κυριακη γυρω στα μεσανυχτα. Δεν ειχε επιβατες, αλλα εκανε δοκιμαστικη διαδρομη (υποθετω)
Και πάνα βρακάκι για την ακράτεια πρέπει να έχει στον στάνταρ εξοπλισμό!Κακως φοβασαι. Εκτος απο αεροσακο θα εχει και αλεξιπτωτο!![]()
να μετρησουν καταναλωση για συγκεκριμενες διαδρομες για να υπολογισουν ωραρια/χρονο φορτισης; ειναι το μονο πραγμα που μπορω να σκεφτω.Είναι στον δρόμο αρκετά με πινακίδες ΔΟΚ , με σακιά άμμου και γράφουν χιλιόμετρα στον δρόμο.
Δεν ξέρω τι θέλουν να δουν οι υπεύθυνοι....
Δεν έχω υπόψη μου, αν και τα δοκιμαστικά τα βλέπω σχεδόν παντού..Είπαν σε ποιες περιοχές θα λειτουργήσουν στην Αττική;
(όχι ότι πρόκειται να μπω ποτέ σε λεωφορείο, από εγκυκλοπαιδικής άποψης)
Ναι, γιατι εχει προχωρημενη τεχνολογια. Μονο που αυτη δεν ειναι δοκιμασμενη, πολλες φορες προβληματικη, και χρησιμοποιουν τους πελατες - καταναλωτες για τον ποιοτικο ελεγχο. Φιλος με μερσεντες 15ετιας πληρωσε 400 ευρω για να του ξεκλειδωσουν το πορτ μπαγκαζ (κλειδωσε μονο του και δεν μπορουσε με τιποτα να το ανοιξει) σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο το οποιο συνδεθηκε online με το τεχνικο τμημα στη Γερμανια για να το κανει. Τετοια τεχνολογια να μου λειπει.
Ναι αλλά ήταν καλύτερα υλοποιημένο,απλά έτυχε...να χαλάσει στα 2 χρόνια.Και φυσικά να είναι έτοιμος να πληρώσει 2500 για ένα led φανάρι.
Μεγάλη έκπληξη το ότι φτηνιάρης Κινέζος κατασκευαστής κατασκευάζει φτηνιάρικο αυτοκίνητο και λέει και ψέμματα στις προδιαγραφές του..
Πρέπει να είσαι πολλά κιλά κορόιδο για να αγοράσεις τέτοιο αυτοκίνητο.
Ναι αλλά ήταν καλύτερα υλοποιημένο,απλά έτυχε...να χαλάσει στα 2 χρόνια.
Ανδρέα,ρώτα εμένα να σου πω τι έχω τραβήξει 4 χρόνια τώρα -με 2 από αυτά σχεδόν να κάθεται λόγω covid-με το Vito χάρη στις "υλοποιήσεις στον υψηλότερο δυνατό βαθμό,συναρμογές,ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικά υλικά" της Mercedes.
Mου κάνει επίσης πολύ μεγάλη εντύπωση αυτή η ανάπτυξη επιχειρημάτων για την Mercedes/BMW/Audi από έναν κάτοχο Samsung.
Θα την περίμενα μόνο από κάτοχο iPhone.
Μη σε ακούσει ο Γιαννακόπουλος μόνο…Το mercedes καλώς ή κακώς το πληρώνεις εφόσον θέλεις τα θεμελιώδη υλοποιημένα στον υψηλότερο δυνατό βαθμό. Θα έχει τη καλύτερη κύλιση, την πιο ήσυχη καμπίνα, εξαιρετικά υλικά, καλή συναρμογή (όχι στο επίπεδο της bmw) και ως πλατφόρμα σου δίνει τη δυνατότητα εφόσον θέλεις να βάλεις πάνω πράγματα που συνήθως είναι extra μεν, είναι καλύτερα υλοποιημένα από οποιονδήποτε κατασκευαστή στη κατηγορία τους δε.
Βασικά είδα όλο το video των 19 λεπτών που αναλύει τι έχει συμβεί πριν κάνω το σχόλιο μου.
Κάνεις δεν πρέπει να πληρώσει λεφτά στην Xiaomi για το συγκεκριμένο όχημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.