Αυτοκινητιστικά νέα

Αυτό που έγραψε ο Τάκης, αν θες να είσαι 100% safe περιόρισε όσο μπορείς τον κλιματισμό ή και την μουσική, ειδικά ο κλιματισμός αν τον βάλεις δυνατά, τρώει μπαταρία, έχω το Tesla model Y, Κλιματισμό βάζω μόνο το καλοκαίρι που δεν παλεύεται από την ζέστη, τον χειμώνα απλά φοράω το μπουφάν μεσα στο αμάξι στα πολλά κρύα.

Υ.Γ. Αν δεν έχεις ξαναοδηγήσει Tesla θα πάθεις πλάκα από τις ρεπρίζ του αυτοκινήτου, δεν γυρνάς μετά ξανά σε αμάξι με καύσιμο!!
εαν δεν ενοποιηθουν ολα τα app σε ενα να μην θελω 5-6 τοτε θα το σκεφτω σοβαρα

Να μην βάλεις κλιματισμό και μουσική στο αμάξι!

Κουβερτούλα, ένα μπάφο να γυρίζει να τραγουδάει η παρέα, σοκολάτες, νερό και ξηρά τροφή.
Για τους πίσω κάνει δουλίτσα και το κονιακάκι.
Καλού κακού πάρε και ένα ποδήλατο μαζί σου.

Να μην τρεχεις πανω απο 90, να μην ανοιξεις παραθυρα, να εχεις σωστα τις πιεσεις στα ελαστικα και καλου καου κατεβασε και καμμια 10ρια εφαρμογες ακομα... να εχεις και μπολικες πιστωτικες απο διαφορετικες τραπεζες.

Καλο ταξιδι...

:):cool:(y)(y)

• Haha
Reactions: vlad66
Λάζαρε ΜΗΝ τους ακούς !!

Σανίδωσέ το να μας πεις τελική !!!

Έχε και ένα ντεσιμπελόμετρο μαζί σου να δούμε τον θόρυβο στην καμπίνα....

πατε καλα;;; δεν θα βαλει θερμανση; 21C παντα χειμωνα καλοκαιρι και το χειμωνα αναβουμε καθισματα και θερμαινομενο τιμονι.
Αν ειναι το long range, πας και ερχεσαι χωρις σταση. Αν ειναι το "μικρο" θα χρειαστεις μια σταση.

Αν εχουν παρκαρει ζωα (θα πας σαββατο, οποτε υπαρχει φοβος) στο φορτιστη του ΑΒ, υπαρχει επιλογη απεναντι στη shell
shell tripoli

ΣΕΑ νεστανης εχει εναν 50αρη (στο northbound ρευμα, δεν υπαρχει ΣΕΑ στο νοτιο)

πολυ καλη επιλογη ειναι και σπαθοβουνι (στο northbound) διοτι εχουν μπει οι νεοι φορτιστες της incharge. Προσωπικα εκει θα φορτιζα

το μοναδικο πραγμα που πρεπει να προσεξεις ειναι μην ξεφυγεις στην ταχυτητα στην ευθεια της μεγαλοπολης και πεσεις σε ρανταρ/μπλοκο. Μεχρι τα 150-160 το αυτοκινητο ουτε που καταλαβαινεις οτι κινειται.

καλημέρα στην παρέα !!!!

Θα κατεβω αυριο Τριπολη με ενα TESLA φιλου θα ειναι full φορτισμενο οποτε λογικα για να μην αγχωθω λεω στον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ Τριπολεως με DEH BLUE 300αρι να κανω μια φορτιση στην επιστροφη
Κατεβασα το plugshare (thanks to Δημητρη Δημητρακουδη) και το app της DEH blue οπου θα σκαναρω στον φορτιστη θα βαλω καρτα και θα γεμισω

Κατι αλλο που πρεπει να προσεξω ;
Ποιο μοντέλο; Αν είναι LR, πιθανότατα δε θα χρειαστείς φόρτιση. Αν είναι SR, θα χρειαστείς. Μπορείς και στο ΣΕΑ Σπαθοβούνι στην επιστροφή, έχει 350W inCharge. Θα χρειαστείς και την εφαρμογή της inCharge για εκεί.

Την κάρτα πρέπει να την προσθέσεις στο app νωρίτερα, μη περιμένεις τελευταία στιγμή.

• Love
  • Like
Reactions: Larry and avpap
καλημέρα στην παρέα !!!!

Θα κατεβω αυριο Τριπολη με ενα TESLA φιλου θα ειναι full φορτισμενο οποτε λογικα για να μην αγχωθω λεω στον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ Τριπολεως με DEH BLUE 300αρι να κανω μια φορτιση στην επιστροφη
Κατεβασα το plugshare (thanks to Δημητρη Δημητρακουδη) και το app της DEH blue οπου θα σκαναρω στον φορτιστη θα βαλω καρτα και θα γεμισω

Κατι αλλο που πρεπει να προσεξω ;

Υπάρχει και το ABRP (A Better Route Planner) αν θέλεις να ξέρεις ακριβώς πόση ώρα θα χρειαστεί να φορτίσεις που, με πόση μπαταρία θα φτάσεις, κτλ κτλ.

Αλλά η Τρίπολη είναι κοντά, δεν χρειάζεται τόσο άγχος. Θα βρεις σίγουρα κάπου να φορτίσεις για λίγη ώρα.

Αν πρόκειται να μείνεις για κάποιες ώρες στην Τρίπολη, ίσως υπάρχει και κάποιος αργός φορτιστής κοντά στον προορισμό σου, οπότε θα μπορούσες να το αφήσεις εκεί να φορτίζει όσο κάνεις τις δουλειές σου.

ΥΓ. Ούτε καν να διανοηθείς να μην βάλεις κλιματισμό κτλ. Μη τρελαθούμε.

ειναι του 2022 εαν βοηθαει
οχι :)
οι επιλογες ειναι
standard range rear wheel drive
long range all wheel drive
performance
αφου ειναι του 2022, δεν υπαρχει η επιλογη long range rear wheel drive

Επισης, αφου ειναι του 2022, δεν ειναι το highland (που απεικονιζεται στη φωτο),αλλα το προηγουμενο (σαν του δημητρακουδη δηλαδη)

Αυτο ειναι το app της NRG για τον 350αρι και μου ζηταει prepay 10 € εαν τα βαλω θα αφαιρεθουν απο την εκκαθαριση της φορτισης ;

1737635957677.png

Attachments

• 1737635929120.png
    1737635929120.png
    362.7 KB · Views: 18
Αυτο ειναι το app της NRG για τον 350αρι και μου ζηταει prepay 10 € εαν τα βαλω θα αφαιρεθουν απο την εκκαθαριση της φορτισης ;

View attachment 246040
για να δουλεψει το συγκεκριμενο πρεπει να εχει 10 ευρω μεσα στο "πορτοφολι" του. Μετα, χρεωνειτην φορτιση χρησιμοποιωντας τα χρηματα του πορτοφολιου. Εγω το εχω βαλει να ξανακανει top-up οταν πεσει κατω απο 5ευρω, αλλα αυτο δεν νομιζω οτι ειναι κατι που σε ενδιαφερει στην παρουσα φαση.

για να δουλεψει το συγκεκριμενο πρεπει να εχει 10 ευρω μεσα στο "πορτοφολι" του. Μετα, χρεωνειτην φορτιση χρησιμοποιωντας τα χρηματα του πορτοφολιου. Εγω το εχω βαλει να ξανακανει top-up οταν πεσει κατω απο 5ευρω, αλλα αυτο δεν νομιζω οτι ειναι κατι που σε ενδιαφερει στην παρουσα φαση.
Το πιο σπαστικό από όλα είναι της Elpe που κάθε φορά θέλει να δεσμεύσει 45 ευρώ για να ξεκινήσει η φόρτιση...Με το PHEV πάνω από 5 ευρώ δεν θα πληρώσω ποτέ και πρέπει η prepaid που χρησιμοποιώ για αυτό το σκοπό να έχει πάντα αυτά τα χρήματα.

Το πιο σπαστικό από όλα είναι της Elpe που κάθε φορά θέλει να δεσμεύσει 45 ευρώ για να ξεκινήσει η φόρτιση...Με το PHEV πάνω από 5 ευρώ δεν θα πληρώσω ποτέ και πρέπει η prepaid που χρησιμοποιώ για αυτό το σκοπό να έχει πάντα αυτά τα χρήματα.
Η ΔΕΗ δεσμεύει 15. Η ΕΛΠΕ δεν δεσμεύει τίποτα. Μήπως τις μπερδεύεις; Φόρτισα ΕΛΠΕ πριν 10 μέρες. Με χρέωσε ακριβώς το ποσό που φόρτισα.

Κουβερτούλα, ένα μπάφο να γυρίζει να τραγουδάει η παρέα, σοκολάτες, νερό και ξηρά τροφή.
Για τους πίσω κάνει δουλίτσα και το κονιακάκι.
Καλού κακού πάρε και ένα ποδήλατο μαζί σου.
1737638679934.png

• Haha
Reactions: vlad66 and Tzimisce
https://www.news247.gr/politiki/motosikletistis-xoris-kranos-den-tha-vazei-venzini/

Το βάζω εδώ γιατί δεν μου ερχόταν κάπου αλλού!
Τι γελοιότητες πάλι είναι αυτές??? Τι πάνε να περάσουν στον ΚΟΚ??? Πραγματικά μόνο στην Ελλάδα παίζει να γίνονται αυτά!!! Θα πάει ο οποιοσδήποτε στον βενζινοπώλη που ξέρει στην γειτονιά και θα του πει ο βενζινάς δεν σου βάζω σταγόνα γιατί δεν φοράς κράνος!!! Οτι να΄ναι!!!!