Αυτοκινητιστικά νέα

Είχα οδηγήσει 106 rallye και το είχα βρει άθλιο, μόνο θόρυβο έκανε ενώ κοπάναγαν οι αναρτήσεις λες και είμαι σε φορτηγό. Για ασφάλεια δε δεν συζητάμε, έτσι και έπεφτες σε κολώνα σε έκλαιγε η μανούλα σου…..
Υπερβολές για ένα αυτοκίνητο που για χρόνια θεωρούνταν η χαρά της οδήγησης από τον παγκόσμιο τύπο. :) ;)

• Like
Reactions: donk
Κάποτε το κριτήριο ήταν: Στριβει; Φρενάρει;

Τώρα το κριτήριο είναι: Παίζει spotify με video στο infotainment;

Άλλο ευχαρίστηση και άλλο οδηγική ευχαρίστηση. Σίγουρα αυτά έχουν παρέλθει, καμία αμφιβολία. Αλλά μη μας λέτε και κυρίως μην προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν έχουν αφαιρεθεί από την ευχαρίστηση της αυτοκίνησης. Επειδή δεν είχατε την ευκαιρία (έστω δεκτόν λόγω παραστάσεων, δεν σας κατηγορεί κανείς) να τα βιώσετε δηλαδή;

• Like
Αντί απάντησης, εδώ κολλάει αυτό το post από την κατηγορία του audio.

Έχεις άλλα κριτήρια, είναι προφανές. Αλλά η οδηγική ευχαρίστηση όπως τουλάχιστον αυτή νοείται με τα driver's cars, έτσι είναι.
Προφανως, αλλά αν κριτήριο για απόλαυση είναι το Rallye, ίσως ότι χειρότερο έχω οδηγήσει ποτέ, μάλλον απέχουμε μέρα με τη νύχτα. Για μένα η απόλαυση σε ένα αυτοκίνητο είναι σφαιρική και περιλαμβάνει πολλά κομμάτια και όχι μόνο πως στρίβει ένα αμάξι στις στροφές…επίσης η ασφάλεια είναι το νούμερο ένα…ποτέ δεν θα αγόραζα ένα rallye μόνο και μόνο λόγω ασφάλειας, κόσμος και κοσμάκης έχει σκοτωθεί με αυτό το κινητό θάνατο όπως και με κάτι άλλα ελεεινά Saxo και punto gt της εποχής.

Για μένα ένα αυτοκίνητο πρέπει να έχει τα εξής:

Κορυφαία παθητική ασφάλεια
Κορυφαία ενεργητική ασφάλεια με κορυφαίες επιταχύνσεις και ρεπριζ
Αθόρυβο με άνετα καθίσματα, πολλές ρυθμίσεις στο κάθισμα κλπ.
Ηλεκτρονικές ευκολίες που θα μου κάνουν την ζωή πιο εύκολη, πιο ευχάριστη, πιο άνετη και με ασφάλεια πάνω από όλα.
Δεν θέλω πλέον εξατμίσεις, ψυγεία, μπουζια και να ακούω τριγμους και θορύβους…θέλω κάτι όσο πιο ήσυχο γίνεται που να ταξιδεύω με 140 χλμ την ώρα και να μην ακούω κιχ, μόνο την μουσικούλα μου.

Αυτά για αρχή….αν θέλω θόρυβο, στροφιλίκια κλπ πάω και σε μια πίστα και βγάζω το άχτι μου μια στο τόσο….

Last edited:
  • Like
Reactions: avpap
Προφανως, αλλά αν κριτήριο για απόλαυση είναι το Rallye, ίσως ότι χειρότερο έχω οδηγήσει ποτέ, μάλλον απέχουμε μέρα με τη νύχτα. Για μένα η απόλαυση σε ένα αυτοκίνητο είναι σφαιρική και περιλαμβάνει πολλά κομμάτια και όχι μόνο πως στρίβει ένα αμάξι στις στροφές…επίσης η ασφάλεια είναι το νούμερο ένα…ποτέ δεν θα αγόραζα ένα rallye μόνο και μόνο λόγω ασφάλειας, κόσμος και κοσμάκης έχει σκοτωθεί με αυτό το κινητό θάνατο όπως και με κάτι άλλα ελεεινά Saxo και punto gt της εποχής.

Η οδηγική ευχαρίστηση έγραψα. Δεν έγραψα η ευχαρίστηση γενικά και αόριστα. Γενικά και αόριστα ως ευχαρίστηση περισσότερο με ευχαριστεί ένα οκτάκιλο πλυντήριο ρούχων από οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Μη σου πω και μια καφετιέρα... .

Η οδηγική ευχαρίστηση έγραψα. Δεν έγραψα η ευχαρίστηση γενικά και αόριστα. Γενικά και αόριστα ως ευχαρίστηση περισσότερο με ευχαριστεί ένα οκτάκιλο πλυντήριο ρούχων από οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Μη σου πω και μια καφετιέρα... .
Μα οδηγική ευχαρίστηση λέω και εγώ…έχω οδηγήσει δεκάδες αμάξια και είχα στην κατοχή μου και εξαιρετικά αυτοκίνητα, πρώτη φορά τώρα με το Tesla χαίρομαι τόσο την οδήγηση, μπαίνω στο αμάξι και χαμογελάω, κάνω ταξίδι και λέω κρίμα έφτασα κιόλας..ήθελα και άλλο….αυτο δεν λέγεται οδηγική ευχαρίστηση; Επειδή εσένα δεν σου κάνει ή έχουμε άλλα κριτήρια δεν σημαίνει ότι δεν είναι οδηγική ευχαρίστηση.

Υ.Γ. Πάω στην μητέρα μου στην Πεντέλη με δρόμους τέρμα ανηφόρα και πατάω το γκάζι και το αμάξι πάει στην ανηφόρα λες και είναι κατηφόρα…με φτιάχνει και γουστάρω τρελά…ανεβαίνω το βουνό Πεντέλη για να πάω Νέα μάκρη και το αμάξι πάει στην ανηφόρα σαν πύραυλος, δεν καταλαβαίνει τίποτα..γουστάρω και το απολαμβάνω όπως δεν απόλαυσα ποτέ μου οδήγηση σε άλλο αμάξι.

Μα οδηγική ευχαρίστηση λέω και εγώ…έχω οδηγήσει δεκάδες αμάξια και είχα στην κατοχή μου και εξαιρετικά αυτοκίνητα, πρώτη φορά τώρα με το Tesla χαίρομαι τόσο την οδήγηση, μπαίνω στο αμάξι και χαμογελάω, κάνω ταξίδι και λέω κρίμα έφτασα κιόλας..ήθελα και άλλο….αυτο δεν λέγεται οδηγική ευχαρίστηση; Επειδή εσένα δεν σου κάνει ή έχουμε άλλα κριτήρια δεν σημαίνει ότι δεν είναι οδηγική ευχαρίστηση.

Δεν είναι δικά μου τα κριτήρια. Τα κριτήρια της οδηγικής ευχαρίστησης είναι εκείνα που έχουν αποτυπωθεί στην ιστορία της αυτοκίνησης μέσω της κουλτούρας της αυτοκίνησης. Και αυτά τα έχουν αποτυπώσει τα driver's cars στη μνήμη και στα κύτταρα του πραγματικού οδηγού όσο τίποτε άλλο έχει καταφέρει να τα πλησιάσει.

Θα μου πεις.... ιστορία και διηγώντας τη να κλαις. Τώρα πάμε γι' άλλα. Ναι ΟΚ δεκτόν, αλλά πηγαίνοντας για τα άλλα δεν σημαίνει ότι αυτά δεν υπήρξαν. Ούτε σημαίνει ότι έχει βρεθεί κάτι άλλο να τα αντικαταστήσει (για την ώρα).

• Like
Γούστα είναι αυτά...
Εσένα τώρα σε φτιάχνει το ηλεκτρικό που δεν ακούγεται, δεν έχει καντράν, δεν έχει λεβιέ φλας (αν κ το έβαλαν τώρα), ενώ σε εμένα όταν ακούω ένα μοτέρ (χωρίς να είναι φτιαγμένο - as is). ;)

• Like
Δεν είναι δικά μου τα κριτήρια. Τα κριτήρια της οδηγικής ευχαρίστησης είναι εκείνα που έχουν αποτυπωθεί στην ιστορία της αυτοκίνησης μέσω της κουλτούρας της αυτοκίνησης. Και αυτά τα έχουν αποτυπώσει τα driver's cars στη μνήμη και στα κύτταρα του πραγματικού οδηγού όσο τίποτε άλλο έχει καταφέρει να τα πλησιάσει.

Θα μου πεις.... ιστορία και διηγώντας τη να κλαις. Τώρα πάμε γι' άλλα. Ναι ΟΚ δεκτόν, αλλά πηγαίνοντας για τα άλλα δεν σημαίνει ότι αυτά δεν υπήρξαν. Ούτε σημαίνει ότι έχει βρεθεί κάτι άλλο να τα αντικαταστήσει (για την ώρα).
Ναι οκ μια φορά και έναν καιρό. Ο κόσμος προχωραει….προφανως υπήρξαν αυτά…αλλά συγγνώμη δεν μπορώ να ακούω εν έτη 2026 ότι θα θέλω ένα rallye για να απολαύσω οδήγηση…καπου οπα…κάπου κάποτε πριν 30 χρόνια οκ δεκτον έως ένα σημείο…

Μου θυμίζεις τώρα φίλο που έχει 2.000 δίσκους με την λογική ότι έχει καλύτερη ποιότητα ήχου…αλλά μόλις κάναμε τυφλή σύγκριση με κομμάτια από το tidal και ο ίδιος μπερδεύτηκε!!!

Last edited:
Γούστα είναι αυτά...
Εσένα τώρα σε φτιάχνει το ηλεκτρικό που δεν ακούγεται, δεν έχει καντράν, δεν έχει λεβιέ φλας (αν κ το έβαλαν τώρα), ενώ σε εμένα όταν ακούω ένα μοτέρ (χωρίς να είναι φτιαγμένο - as is). ;)
Και εμένα με φτιάχνει το μοτέρ αν είναι κανένα 6κιλυνδρο και πάνω που το νιώθεις και στο στομάχι σου…αλλά να ακούω τα μοτεράκια των 1600 και 1800 κυβικών να με συμπαθάς ούτε καν….

Πάντως το ξαναλέω, όλοι τα ίδια λέμε και λέγαμε, αλλά αν πάρεις και οδηγήσεις τούμπανο ηλεκτρικό το ξανασυζητάμε….δεν ξαναγυρνάς πίσω σε αμάξι με καύσιμα…δεν υπάρχει γυρισμός και θα απορείς μετά πως τόσο καιρό οδηγούσες αμάξι με βενζίνη…

Από την φύση μας οι άνθρωποι πάντα απορρίπτουμε το καινούριο, το ανατρεπτικό, αυτό που δεν το ξέρουμε και δεν το έχουμε συνηθίσει….οταν το μάθουμε όμως κάποια στιγμή δεν υπάρχει γυρισμός στα παλιά.

Δεν είναι απόρριψη του "νέου".
Είναι απόρριψη του αθόρυβου ηλεκτρικού, που προσωπικά δεν το θεωρώ όχημα ως ευχαρίστηση, αλλά κάτι τελείως αδιάφορο, παρόλο που μπορεί να κινείται γρήγορα.
Η γρήγορη ηλεκτρική κίνηση δεν προϋποθέτει οδηγική ευχαρίστηση.
Εσένα σε ευχαριστεί, οκ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνήσουμε. :)

Ναι οκ μια φορά και έναν καιρό. Ο κόσμος προχωραει….προφανως υπήρξαν αυτά…αλλά συγγνώμη δεν μπορώ να ακούω εν έτη 2025 ότι θα θέλω ένα rallye για να απολαύσω οδήγηση…καπου οπα…κάπου κάποτε πριν 30 χρόνια οκ δεκτον έως ένα σημείο…

Μου θυμίζεις τώρα φίλο που έχει 2.000 δίσκους με την λογική ότι έχει καλύτερη ποιότητα ήχου…αλλά μόλις κάναμε τυφλή σύγκριση με κομμάτια από το tidal και ο ίδιος μπερδεύτηκε!!!

Γιατί μπερδεύτηκε; Ήταν ασαφές το κιβώτιο και με λαστιχένια αίσθση και μεγάλες διαδρομές; 😅

Λοιπόν, κοίταξε. Καλώς ή κακώς σήμερα η βιομηχανία δεν ασχολείται με το να παράγει τέτοια αυτοκίνητα. Δεν την ενδιαφέρει αφού η πλειοψηφία εστιάζει στις ευκολίες και δεν την ενδιαφέρει επίσης όλο αυτό που συζητάμε. Δεν είναι κακό. Δεν είναι ότι είμαστε κολλημένοι ή δεν δεχόμαστε ότι η αυτοκίνηση σήμερα έχει στρίψει (αμάν τι είπα, αφού δεν στρίβουν λέμε... :ROFLMAO: ) σε άλλα πράγματα.
Μέχρι να παρέλθει ικανό μακροχρόνιο διάστημα πολλών δεκαετιών όμως στο οποίο αυτά που σου έθεσα υπ όψη θα αποτελούν ένα πολύ μακρινό παρελθόν, δεν μπορείς να αμφισβητείς τι είναι και τι δεν είναι οδηγική ευχαρίστηση.
Άσε να σβήσει από τη συλλογική μνήμη και τότε θα μιλάμε βάσει κριτηρίων που θα έχουν αυτά εγκατασταθεί σε αυτή. Αν δεν έχει προκύψει καμιά επιστροφή στο παρελθόν εν τω μεταξύ...

Last edited:
Ναι οκ μια φορά και έναν καιρό. Ο κόσμος προχωραει….προφανως υπήρξαν αυτά…αλλά συγγνώμη δεν μπορώ να ακούω εν έτη 2026 ότι θα θέλω ένα rallye για να απολαύσω οδήγηση…καπου οπα…κάπου κάποτε πριν 30 χρόνια οκ δεκτον έως ένα σημείο…

Πράγματι ο κόσμος προχωρά, ευτυχώς όμως που πχ η Toyota βγάζει το Yaris GR, η Honda το Civic type R, η BMW το Μ3, και άλλα πολλά αντίστοιχα ενώ υπάρχουν οι παραδοσιακές σπορ εταιρείες που ακόμα παράγουν (και θα συνεχίσουν) αυτοκίνητα απόλαυσης, ανεξάρτητα αν μπορούμε να τα αγοράσουμε ή όχι, όπως Porsche, Ferrari, Aston Martin, Buggati, και και και.
Και υπάρχουν και τα ηλεκτρικά που αρέσουν σε κόσμο και τα αγοράζει, που έχουν άλλα κριτήρια.
Όλοι ευχαριστημένοι είμαστε.

Γιατί μπερδεύτηκε; Ήταν ασαφές το κιβώτιο και με λαστιχένια αίσθση και μεγάλες διαδρομές; 😅

Λοιπόν, κοίταξε. Καλώς ή κακώς σήμερα η βιομηχανία δεν ασχολείται με το να παράγει τέτοια αυτοκίνητα. Δεν την ενδιαφέρει αφού η πλειοψηφία εστιάζει στις ευκολίες και δεν την ενδιαφέρει επίσης όλο αυτό που συζητάμε. Δεν είναι κακό. Δεν είναι ότι είμαστε κολλημένοι ή δεν δεχόμαστε ότι η αυτοκίνηση σήμερα έχει στρίψει (αμάν τι είπα, αφού δεν στρίβουν λέμε... :ROFLMAO: ) σε άλλα πράγματα.
Μέχρι να παρέλθει ικανό μακροχρόνιο διάστημα πολλών δεκαετιών όμως στο οποίο αυτά που σου έθεσα υπ όψη θα αποτελούν ένα πολύ μακρινό παρελθόν, δεν μπορείς να αμφισβητείς τι είναι και τι δεν είναι οδηγική ευχαρίστηση.
Απάντησες και μόνος σου, επειδή κάποτε ήταν απόλαυση για κάποιους να οδηγούν την σκοτώστρα το Rallye δεν σημαίνει ότι ισχύει και σήμερα. Οι εταιρίες λεφτά θέλουν να βγάλουν, αν ο κόσμος ήθελε αυτο που περιγράφεις τόση ώρα θα έβγαζαν τέτοια αμάξια…αλλά δεν βγάζουν ή βγάζουν ελάχιστα, γιατί σχεδόν κανείς δεν τα θέλει πλέον και ο κόσμος δεν βρίσκει απόλαυση σε αυτά πλέον όπως στο παρελθόν. Είπαμε ο κόσμος αλλάζει και πράγματα που τα θεωρούσαμε δεδομένα κάποτε τώρα δεν είναι…τα παραδείγματα άπειρα.

Πράγματι ο κόσμος προχωρά, ευτυχώς όμως που πχ η Toyota βγάζει το Yaris GR, η Honda το Civic type R, η BMW το Μ3, και άλλα πολλά αντίστοιχα ενώ υπάρχουν οι παραδοσιακές σπορ εταιρείες που ακόμα παράγουν (και θα συνεχίσουν) αυτοκίνητα απόλαυσης, ανεξάρτητα αν μπορούμε να τα αγοράσουμε ή όχι, όπως Porsche, Ferrari, Aston Martin, Buggati, και και και.
Και υπάρχουν και τα ηλεκτρικά που αρέσουν σε κόσμο και τα αγοράζει, που έχουν άλλα κριτήρια.
Όλοι ευχαριστημένοι είμαστε.
Και οι μεγάλες εταιρίες με σπορ αμάξια σε ηλεκτρικά το γυρίζουν και αυτές σιγά σιγά…..σε μια 20ετια το πολύ δεν θα πουλιέται πλέον αμάξι με καύσιμα…και τα ηλεκτρικά δεν είναι ότι αρέσουν σε κάποιους, αλλά είναι αντικειμενικά καλύτερα και είναι το μέλλον της αυτοκίνησης αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους. Μόνο και μόνο που γλιτώνεις από τα συχαμενα μπουζια, εξατμισεις, καμένες φλάντζες, μίζες, λάδια, θόρυβο, βρώμια, τριγμούς κλπ. Είναι από μόνα τους λόγος να μην ξανά πλησιάσεις αμάξι που καίει καύσιμα. Δεν βάζω καν στην εξίσωση το χαμηλότερο κόστος κίνησης και τις καλύτερες επιδόσεις.

Και οι μεγάλες εταιρίες με σπορ αμάξια σε ηλεκτρικά το γυρίζουν και αυτές σιγά σιγά…..σε μια 20ετια το πολύ δεν θα πουλιέται πλέον αμάξι με καύσιμα…και τα ηλεκτρικά δεν είναι ότι αρέσουν σε κάποιους, αλλά είναι αντικειμενικά καλύτερα και είναι το μέλλον της αυτοκίνησης αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους. Μόνο και μόνο που γλιτώνεις από τα συχαμενα μπουζια, εξατμισεις, καμένες φλάντζες, μίζες, λάδια, θόρυβο, βρώμια, τριγμούς κλπ. Είναι από μόνα τους λόγος να μην ξανά πλησιάσεις αμάξι που καίει καύσιμα.
Το ηλεκτρικό δλδ δεν έχει τριγμούς ;
Μην υπερβάλουμε.
Εντάξει, δέχομαι ότι γουστάρεις το τεσλα σου αλλά ψυχραιμία. :)
Και φυσικά όλες οι εταιρείες θα προσφέρουν ότι θέλει το κοινό, κάποτε όλοι ήθελαν τούρμπο, μετά ντίζελ, μετά ηλεκτρικά, κύκλους κάνει, αυτό όμως που μετά από 20 χρόνια δεν θα υπάρχει αμάξι με καύσιμα...ίσως να είναι ουτοπικό, θα δείξει...

Το ηλεκτρικό δλδ δεν έχει τριγμούς ;
Μην υπερβάλουμε.
Εντάξει, δέχομαι ότι γουστάρεις το τεσλα σου αλλά ψυχραιμία. :)
Και φυσικά όλες οι εταιρείες θα προσφέρουν ότι θέλει το κοινό, κάποτε όλοι ήθελαν τούρμπο, μετά ντίζελ, μετά ηλεκτρικά, κύκλους κάνει, αυτό όμως που μετά από 20 χρόνια δεν θα υπάρχει αμάξι με καύσιμα...ίσως να είναι ουτοπικό, θα δείξει...
Όχι δεν έχει τριγμούς γιατί δεν κουδουνίζει ο κινητήρας, οπότε έχει πολύ καλύτερη αντοχή σε τριγμούς είναι εντελώς βούτυρο η όλη αίσθηση. Οκ αν παλιώσει κάτι θα ακούγεται αλλά καμία σχέση με θερμικά αμάξια που με το που τα βάζεις μπροστά κάτι τρίζει συνεχώς και κάνουν σαν κατσαρόλες πάνω σε μάτι κουζίνας. Ειδικά τα diesel είναι ελεεινά σε τριγμούς και θόρυβο. Το ξαναλέω, αν συνηθίσεις με ηλεκτρικό αμάξι δεν μπορείς μετά να επιτρέψεις στην βενζίνη, ο πολιτισμός, η ησυχία, η βουτυρενια αίσθηση, το όλο πακέτο είναι μοναδικά.

Αφού σιγά σιγά τα κόβουν τα θερμικά αμάξια…αποκλείεται σε 20 χρόνια να πουλιέται αμάξι με καύσιμο…θα έχει φτάσει έτσι και αλλιώς η τιμή της βενζίνης στον θεό σε 20 χρόνια οπότε θα είναι και εντελώς ασύμφορο να έχει κάποιος αμάξι που καίει βενζίνη.

Απάντησες και μόνος σου, επειδή κάποτε ήταν απόλαυση για κάποιους να οδηγούν την σκοτώστρα το Rallye δεν σημαίνει ότι ισχύει και σήμερα. Οι εταιρίες λεφτά θέλουν να βγάλουν, αν ο κόσμος ήθελε αυτο που περιγράφεις τόση ώρα θα έβγαζαν τέτοια αμάξια…αλλά δεν βγάζουν ή βγάζουν ελάχιστα, γιατί σχεδόν κανείς δεν τα θέλει πλέον και ο κόσμος δεν βρίσκει απόλαυση σε αυτά πλέον όπως στο παρελθόν. Είπαμε ο κόσμος αλλάζει και πράγματα που τα θεωρούσαμε δεδομένα κάποτε τώρα δεν είναι…τα παραδείγματα άπειρα.

Ναι πάλι όμως δεν προσέχεις τι γράφω. Γράφεις για σκοτώστρες για το τι θέλει ο κόσμος, ενώ εγώ γράφω για την αυτοκίνηση και τον πραγματικό οδηγό. Δεν έχει σημασία. Δεν είναι υποχρεωτικό άλλωστε να συμφωνήσεις με αυτά που έχουν καταγραφεί στην ιστορία της αυτοκίνησης και δεν έχουν βρει αντιστοιχία σήμερα. Απλώς θα ήταν πιο ωφέλιμο να πεις ότι δεν τα έχεις γνωρίσει και έτσι δεν τους δίνεις σημασία.

Δεν μιλάμε για χρηστικότητα, αλλά μιλάμε για ουσία ευχαρίστησης μέσω του οδηγείν. Άλλο οδηγείν και άλλο μετακινείσθαι.

Ναι πάλι όμως δεν προσέχεις τι γράφω. Γράφεις για σκοτώστρες για το τι θέλει ο κόσμος, ενώ εγώ γράφω για την αυτοκίνηση και τον πραγματικό οδηγό. Δεν έχει σημασία. Δεν είναι υποχρεωτικό άλλωστε να συμφωνήσεις με αυτά που έχουν καταγραφεί στην ιστορία της αυτοκίνησης και δεν έχουν βρει αντιστοιχία σήμερα. Απλώς θα ήταν πιο ωφέλιμο να πεις ότι δεν τα έχεις γνωρίσει και έτσι δεν τους δίνεις σημασία.

Δεν μιλάμε για χρηστικότητα, αλλά μιλάμε για ουσία ευχαρίστησης μέσω του οδηγείν. Άλλο οδηγείν και άλλο μετακινείσθαι.
Μα τα γνώρισα, το έχω γράψει τόσες φορές..μην επαναλαμβάνω πάλι τι αμάξια είχα….το πρώτο μου αμάξι ήταν ένα Punto Gt με 133 άλογα αν θυμάμαι καλά τόσα είχε. Και opel Corsa opc είχα για ένα διάστημα και ένα σωρό άλλα…σχεδόν πάντα αμάξια δυνατά και γρήγορα είχα φτιαγμένα για στροφιλίκια, ταχύτητα, αίσθηση κλπ..απλα ποτέ δεν ήμουν τόσο ευχαριστημένος με κανένα από τα αμάξια που είχα όπως είμαι τώρα με την Tesla…πως αλλιώς να το γράψω;;; Πάντα κάτι μου έλειπε, για αυτό και δνε τα κράταγα κιόλας και τα έδιωχνα. Άλλαζα αμάξια σαν πουκάμισα.

Υ.Γ. Και ένα Citroen VTS 177 άλογα είχα πριν χρόνια….απο το 1997 έχω αλλάξει πάνω από 20 αμάξια συνολικά. Max 3 χρόνια τα κράταγα, συνήθως στον 1 και κάτι χρόνο τα σούταρα και αγόραζα κάτι άλλο για δοκιμές.

Y.Γ. Και μια Lotus Elan του 1991 είχα πάρει πριν καμιά 20ετια για ένα φεγγάρι. Μου είχε βγάλει κάποια προβλήματα και τη είχα πουλήσει σε μερικούς μήνες. Το rx8 πάντως με είχε σκίσει πέρα ότι έκαιγε τα άντερα του σε καύσιμο και λάδια, έβγαζε συνεχώς προβλήματα…αλλά είχε ωραία αίσθηση στον δρόμο, αλλά μάτωνα οικονομικά να το έχω.

Last edited:
VTS με 177 άλογα αν δεν ήταν κανένα με μετατροπή σε turbo, δύσκολα... .

To Corsa θα το αφήσω χωρίς σχόλιο αλλά το Punto μετά τη στροφή δεν σου έδινε χαμόγελο;

• Like