Αυτοκινητιστικά νέα

Αλλά δεν υπάρχει θέμα με την κάμερα που έχουν ενσωματωμένη τα αυτοκίνητα;

Όχι εφόσον ακολουθούνται οι βασικές οδηγίες της ΑΠΔΠΧ. Όπως και για τις περιμετρικές κάμερες. Εξ' άλλου ως υπεύθυνος επεξεργασίας που θα είσαι υποχρεωτικά σε αυτή την περίπτωση, θα έχεις φροντίσει να τηρούνται κατά γράμμα όλα.
Μακάρι να ήταν αυτό το μόνο πρόβλημα στην Ελλάδα...

Αυτά να τα βλέπουν κάτι παππούδες που έχει κολλήσει ο εγκέφαλος στην ρητορική : "οι λαμαρίνες οι παλιές είναι αθάνατες, δεν πάθαιναν τίποτα. Τώρα όλα τα φτιάχνουν ψεύτικα."

• Like
Reactions: donk
Οσοι έχετε ηλεκτρικά συνεχίζει να τηρείται ευλαβικά το μέτρο αυτό; Οντως τσεκάρουν ένα-ένα αμάξι αν έχει πάνω από 40% ;

Δεν μπορούμε να κοπιάρουμε μια χώρα επιτέλους και να τελειώνουμε; Πάντα ή του ύψους ή του βάθους θα είμαστε;

Δυστυχώς αυτή η VW δεν βάζει μυαλό κ το πάει για φούντο ...Δεν εξηγήται αλλιώς ότι θα μείνει με τα μισά μοντέλα και θα απολύσει 100.000 κόσμο ...

Δέχομαι ότι την κυνηγάει ο κινέζος αλλά άλλαξε ρε φίλε τη στρατηγική σου . Ελεος ποια ...

• Like
Reactions: Simos.I
Ο κόσμος ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ στρατηγική ψάχνει: χαμηλή τιμή. Τι στρατηγική να αλλάξει; Να μειώσει τις τιμές στο μισό; Να δώσει στον γερμανό υπάλληλο τον μισθό του κινέζου; Δεν γίνεται.

• Like
Reactions: karamela
Οσοι έχετε ηλεκτρικά συνεχίζει να τηρείται ευλαβικά το μέτρο αυτό; Οντως τσεκάρουν ένα-ένα αμάξι αν έχει πάνω από 40% ;

Δεν μπορούμε να κοπιάρουμε μια χώρα επιτέλους και να τελειώνουμε; Πάντα ή του ύψους ή του βάθους θα είμαστε;
Σε πρόσφτατο ταξίδι στις Κυκλάδες φίλος με ηλεκτρικό μου είπε ότι το κοίταξαν σχολαστικά. Και μετά στο νησί που έκανε ελάχιστα χιλιόμετρα είχε άγχος να μην το παραφορτίσει. Ασχολίαστο...

Τον τελευταίο χρόνο έχω πάει και έρθει δυο φορές στη Ζάκυνθο.

Δεν με ρώτησε / έλεγξε ποτέ κανείς.

Αλλά αυτό προφανώς δεν ισχύει σε όλα τα πλοία / διαδρομές.

Παραμένει ένα εντελώς ηλίθιο, άχρηστο, παράλογο μέτρο.
Μνημείο στη βλακεία της χώρας μας.

• Like
Reactions: Φρα.Πε.
Ο κόσμος ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ στρατηγική ψάχνει: χαμηλή τιμή. Τι στρατηγική να αλλάξει; Να μειώσει τις τιμές στο μισό; Να δώσει στον γερμανό υπάλληλο τον μισθό του κινέζου; Δεν γίνεται.
Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο, Αν ισχυε Φολκσβανγκεν, αουντι, bmw, μερσεντες θα ειχαν φουνταρει απο χρονια. Υπαρχει κοσμος που εχει λεφτα και πληρωνει ακριβα την καθε λεπτομερεια καθως και το image της μαρκας χωρις να εξεταζει την πιο συμφερουσα οικονομικα αγορα.

Δεν είναι άσχημο. Αρκεί να μην καταλήξει ένα ακόμα big brother κι αυτό......
Το οποιο φυσικα θα πληρωσει ο τελικος καταναλωτης. Και υστερα απορουμε γιατι αυξηθηκαν τοσο οι τιμες την τελευταια δεκαετια...... Δεν εχουμε δει τιποτα ακομα........

Προσωπικά το τηρώ ευλαβικά γιατι αν πέσεις σε κανένα στραβόξυλο θα χάσεις το πλοίο. Βέβαια φέτος έχω κάνει τρία δρομολόγια χωρίς να με ρωτήσει κάποιος. Ίσως βοηθάει το δικό μου αμάξι είναι εμφανισιακά πανομοιότυπο με το βενζίνης αν εξαιρέσεις ένα I στο logo.

• Like
Reactions: Φρα.Πε.
Δυστυχώς έτσι ειναι, πας αναγκαστικά με το 40% γιατι δε ξέρεις τι θα σου κάτσει και δε ρισκάρεις ευκολα να μεινεις απ έξω... και δίκιο δε θα βρείς.
Κεφαλονιά πριν 3 βδομάδες δε με τσέκαραν σε καμμια διαδρομή. Εγω ομως ημουν κυριος ομως με 39%. Εβγαλα ακρη στο νησί με το ζορι γιατι οι διαδρομες στο νησι μεγάλες και το να ψάχνεις μεσάνυκτα φορτιστή με το που βγείς, εκνευριστικό. Ευτυχώς στον γυρισμό με έφτασε άνετα μέχρι Ψαθόπυργο.

Αυτά να τα βλέπουν κάτι παππούδες που έχει κολλήσει ο εγκέφαλος στην ρητορική : "οι λαμαρίνες οι παλιές είναι αθάνατες, δεν πάθαιναν τίποτα. Τώρα όλα τα φτιάχνουν ψεύτικα."
Aπό τα χέρια μου το πήρες και το έγραψες!!! Αν είναι βαρύ το αυτοκίνητο δεν παθαίνει τίποτα. Τα καινουργια είναι ελαφριά και ψεύτικα !!!! Να τους μιλήσει κανείς για τους νόμους της φυσικής? Μπαααααα