Αυτοκινητο με την φτηνοτερη καταναλωση

Re: Απάντηση: Αυτοκινητο με την φτηνοτερη καταναλωση

looooool :flipout::flipout::flipout:
πράγματι έτσι είναι Γιάννη!
αλλά δεν σπάνε δεν χαλάνε τα ρημάδια..
στην εταιρία έχουμε ένα yaris, έχει κάτσει κάθε λογής κουνάβι εκεί πάνω και το μόνο που ζήτησε ήταν λαδάκια, σέρβις βενζίνες κλπ
Είναι τόσο εύκολο στην οδήγηση δε, που μοιάζει με playmobil.

υ.υν τγ με το συγκεκριμένο yaris χτύπησα γλάρο (ναι γλάρο) με 180 χαω και το μ που έπαθε ήταν να σπάσει η βάση απο το αριστερό φανάρι. :BDGBDGB53:

http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=216129 να χαρώ εγώ αυτοκίνητα που δεν θέλούν τίποτε. Προβλήματα στα φρένα και στην αντλία καυσίμου. Άρα επικίνδυνα αυτοκίνητα για μια ακόμη φορά. Να θυμηθούμε και τη μεγάλη ανάκληση στις ΗΠΑ, να θυμηθούμε επίσης ότι βάσει δικαστικών απόφάσεων επικίνδυνα αυτοκίνητα στην Ελλάδα (δηλ. αυτά που σκότωσαν τους οδηγούς τους) ήταν το Toyota Rav4 και το Seat Ibiza.

Να χαρώ εγώ αξιοπιστία....

Ελληνοφρένεια.

Καθόλου!
Ελληνική-προσωπική πραγματικότητα.
Και προσωπική εμπειρία.
Κι εκεί αναφερόταν το ποστ μου .-

Re: Απάντηση: Αυτοκινητο με την φτηνοτερη καταναλωση

Καθόλου!
Ελληνική-προσωπική πραγματικότητα.
Και προσωπική εμπειρία.
Κι εκεί αναφερόταν το ποστ μου .-

δεν το είπα για να σε προσβάλω, προς θεού. Αλλά πλέον βλέπω αρκετές βλάβες σε TOYOTA και μάλιστα απόλυτα σχετικές με την ενεργητική ασφάλεια. Π.χ. την προπροηγούμενη εβδομάδα σε TOYOTA συναδέλφου κόλησε ανοιχτό το γκάζι (η βαλβίδα του ρελαντί ή κάτι τέτοιο) την ώρα που άφηνε το γκάζι για να περάσει από σταθμό διοδίων.

Εξαιρετικά επικίνδυνο.

Δεν τολμώ να σκεφτώ τί θα λέγαμε αν τα ίδια παρουσίαζε μια γνωστή μας ιταλική εταιρεία. Θα της τα δίναμε να τα φάει ζωντανά ή θα τα καίγαμε. Τώρα, επειδή είναι ΤΟΥΟΤΑ αισθανόμαστε κι ενοχές.

Βλάση εγώ κατέθεσα την προσωπική μου εμπειρία και τίποτα παραπάνω.
Όσο για το άρθρο της Ελευθεροτυπίας, απολύτως σεβαστό μεν αλλά για άσχετα με εμάς αυτοκίνητα.
Μιλάει για Avalon, Highlander και Lexus ενώ εμείς συζητάμε για ένα ταπεινό yaris και κατ' επέκταση το auris που καταλαβαίνεις κι εσύ οτι καμία απολύτως σχέση δεν έχουν μεταξύ τους.
Πέρα απο αυτό όμως, στην Ελλάδα μας δύσκολα βλέπεις τέτοια αυτοκίνητα.
Όσο για την εμπειρία του συναδέλφου σου, απολύτως σεβαστή κι αυτή αλλά με υποκειμενικά κριτήρια.
Κανείς δεν ξέρει και δεν μπορεί να βεβαιώσει την κατάσταση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου..

Φυσικά και δεν δικαιολογώ με τα λεγόμενα μου την toyota και καμία toyota.
Δεν μ' ενδιαφέρει, το δικό μου αυτοκίνητο δεν είναι καν toyota και ούτε μετοχές της έχω για να την υπερασπίζομαι.

Το να λέμε όμως οτι τα toyota δεν σπάνε δεν χαλάνε κι ο αντίλογος να είναι οτι επειδή έγινε ανάκληση 1.5 εκ αυτοκινήτων εκ των οποίων μόνο οι 50000 αφορούν την Ευρώπη και με μοντέλα άγνωστα στην Ελλάδα και να χρεωνόμαστε για ...Ελληνοφρένεια, νομίζω είναι λίγο κάπως.

υ.γ Γενικότερα όμως -το τονίζω αυτό- οι βλάβες των αυτοκινήτων είναι άμεσα εξαρτώμενες απο την χρήση τους.
Να σου πω για βλάβες στο δικό μου αυτοκίνητο?
Άπειρες!
Ναι αλλά είναι ένα αυτοκινητάκι με μηχανή 1.6 κι εγώ το σκίζω κάθε μέρα στην Εγνατία.
Ποιος φταίει που έβγαζε βλάβες, ο κουβάς μου ή εγώ?

υ.γ2 τα ιταλικά? μούφα ολκής! :flipout::flipout::flipout:
κι αυτό απο κάποιον που είχε κάποτε ένα fiat punto το οποίο για 7 χρόνια που το ξεζουμίσαμε εγώ ο αδερφός μου και η μάνα μου δεν έκανε κιχ.
Ναι τώρα μπορείς με το δίκιο σου να με κατηγορήσεις για Ελληνοφρένεια. :fahne90:

υ.γ3 φυσικά το 2 στο γράφω για πλάκα. Όμως είναι πολλοί φίλοι μου που κλαίνε τα λεφτά τους.. Με Fiat με Αlfa με Lancia με ότι μπορείς να φανταστείς...

καλα τα toyota οσο ηταν made in Japan... τωρα που κατασκευαζονται στην Αγγλια, Τσεχια, Τουρκια κτλπ γινανε και αυτα λαχειο...

τωρα made in Japan/αξιοπιστα θεωρουν πολλοι τα daihatsu...

Υπόψη για τον φίλο μας που ρώτησε, αλλά και για όσους άλλους ενδιαφέρονται, κάθε χρόνο εκδίδεται ένας οδηγός κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής καυσαερίων. Αυτός ο οδηγός συμπεριλαμβάνει όλα τα μοντέλα (όλων των μαρκών) της χρονιάς και αναφέρει την κατανάλωση του κάθε μοντέλου σε τρείς καταστάσεις (εντός πόλης, εκτός και μεικτός κύκλος). Τον οδηγό είναι υποχρεωμένες από τον νόμο όλες οι αντιπροσωπείες να τον έχουν σε εμφανές σημείο και να τον προσφέρουν δωρεάν σε όποιον τον ζητήσει.

Last edited:
Οσοι ενδιαφέρονται μπορούν να πάρουν το σημερινό "φούλ" Εθνος, με δώρο το μηνιαίο Car&Driver
Το περιοδικό έχει εκτενέστατο αφιέρωμα στα "πράσινα" αυτοκίνητα κάθε είδους (και με ταξινόμηση ανα εταιρεία). Πολύ ενδιαφέρον..