Browser
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 10,573
Απάντηση: Re: Αυτοκινητο Υδρογονου
Εαν ακολουθησεις την εξέλιξη του πετρελαιου στο χρονο, θα δεις ολα αυτα που περιγραφεις για τα καινουργια καυσιμα. Θα δεις επισης και ολη την ιστορια του συγχρονου κοσμου βεβαια.
Οταν θα ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ το πετρελαιο σαν καυσιμο , τοτε θα θορυβηθω.
Μεχρι τοτε ολα μου δειχνουν και τα δεχομαι σαν ερευνητικα και πειραματικα.
Αλλα ελπιδες για παραπανω εφαρμογες , εαν δεν ξεκαθαριστουν σε "πολυεθνικο" επιπεδο καποια πραγματα, η ιστορια δεν μου επιτρεπει να εχω.
Ναι, αλλά εκεί υπάρχει πλέον ο ανταγωνισμός. Και εξωγενής μάλιστα, με τα βιοκαύσιμα, τα ηλεκτρικά, και το πετρέλαιο, το οποίο εάν μπουν όλα αυτά στην αγορά θα ξεφουσκώσει.
Θεωρώ πρακτικώς αδύνατο το να μονοπωληθεί η αγορά σε κάτι που υπάρχει και σε αφθονία. Ακόμη και τα καλαμπόκια κλπ που μπορούν να παραχθούν σε αφθονία, λόγω της χρήσης των ως βιοκαυσίμων ανέβηκαν τόσο, και πάλι έχουν το όριό τους. Γιατί όλοι μας μπορούμε να γίνουμε καλαμποκοκαλλιεργητές, εάν γίνει τόσο πια επικερδής η καλλιέργεια.
Εαν ακολουθησεις την εξέλιξη του πετρελαιου στο χρονο, θα δεις ολα αυτα που περιγραφεις για τα καινουργια καυσιμα. Θα δεις επισης και ολη την ιστορια του συγχρονου κοσμου βεβαια.
Οταν θα ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ το πετρελαιο σαν καυσιμο , τοτε θα θορυβηθω.
Μεχρι τοτε ολα μου δειχνουν και τα δεχομαι σαν ερευνητικα και πειραματικα.
Αλλα ελπιδες για παραπανω εφαρμογες , εαν δεν ξεκαθαριστουν σε "πολυεθνικο" επιπεδο καποια πραγματα, η ιστορια δεν μου επιτρεπει να εχω.