αυτοκινούμενο τροχόσπιτο . . .

Πολύ ενδιαφέρουσα η κουβέντα, το αυτοκινούμενο αποτελούσε ...όνειρο ζωής για μένα (εχω παει και σε ειδικές εκθέσεις όταν ήμουν στην Γαλλία) αλλά πλέον το έχω μεταθέσει για όταν βγώ στην σύνταξη...ελπίζω σε καποια λογική ηλικία που θα έχω ακόμη αντοχές! Δυστυχώς δεν ημουν υπάλληλος ΟΤΕ η Ολυμπιακής (το ίδιο θα συμβει κι εκει) ώστε να με διώξουν απο τα 50 με χοντρο εφάπαξ και παχυλή σύνταξη, καθώς τότε θα ήμουν ήδη στην σύνταξη και θα το είχα πάρει...
Δεν έχει νόημα προφανώς η αγορά αυτοκινούμενου, όταν φεύγεις συνολικά 15 μέρες τον χρόνο και το κόστος αγοράς και κατοχής είναι υψηλό, θα με ενδιέφερε όμως ενοικίαση στην Ελλάδα, αν έχετε κάποιες διευθύνσεις (έχω δει ενοικιαζόμενα με ελληνικές πινακίδες)

Απάντηση: Re: αυτοκινούμενο τροχόσπιτο . . .

θα με ενδιέφερε όμως ενοικίαση στην Ελλάδα, αν έχετε κάποιες διευθύνσεις (έχω δει ενοικιαζόμενα με ελληνικές πινακίδες)

εγω θα νοικιασω απο εδω , ( ετσι λεω :a0210: )

http://www.turtlevacation.gr/

Συγνώμη αν βγω εκτός θέματος, αλλα για τα ρυμουλκούμενα τροχόσπιτα ισχύει το ίδιο για φόρους τέλη κλπ; :chinscratch:

σημερα , επιστρεφωντας απο την δουλεια , ειδα στον παραδρομο του κιφησου , ( στο μετρο διπλα) , αυτοκινουμενα της roller , κατεβηκα και τα εριξα μια ματια , ωραια ειναι , οποιος δεν εχει μπει ποτε σε αυτοκινουμενο , ας το δοκιμαση εστω και μια φορα .........

Re: Απάντηση: αυτοκινούμενο τροχόσπιτο . . .

σημερα , επιστρεφωντας απο την δουλεια , ειδα στον παραδρομο του κιφησου , ( στο μετρο διπλα) , αυτοκινουμενα της roller , κατεβηκα και τα εριξα μια ματια , ωραια ειναι , οποιος δεν εχει μπει ποτε σε αυτοκινουμενο , ας το δοκιμαση εστω και μια φορα .........
Αποφεύγω να μπαίνω...γιατι μου την δίνει που δεν έχω!

Απάντηση: Re: Απάντηση: αυτοκινούμενο τροχόσπιτο . . .

Αποφεύγω να μπαίνω...γιατι μου την δίνει που δεν έχω!

:grandpa: λες να τα καταφερουμε οταν γερασουμε ? :grandpa: