Κατι πηρε ο ματης μου, το ψαχνω .... αλλα γιατι δεν θετε reclock? οχι τιποτα αλλο για να το βγαλω κι εγω ...
Το recklock ειναι για αναλογικες εξοδους (απ οσο θυμαμαι) κι εγω δουλευω με spdif ....
Οσοι κατοχοι ΑΤΙ γενικα θελουν να εχουν με την χρηση του reclock και αυτοματη αλλαγη συχνοτητας (23,976-50-59,994) αναλογα με το υλικο που παιζει ο πλειερ τους, κατεβαζουν το σκριπτακι που εφτιαξα βοηθουμενος απο το νετ (χαμος γινεται, αργησανε, ποσο μπροστα ειμασταν ρεεεεεε!) απο εδω , φτιαχνουν 3 ΝΕΑ profiles (οχι rename παλια ...) με 23,976-50-59,994ΗΖ τα οποια ονομαζουν 24-50-59, κανουν τα δεοντα στο reclock και ετοιμοι. Το δουλεψα αρκετα και λειτουργει αψογα.
Μα νομιζω οτι ειναι εφικτο να εχεις ρικλοκ ρεντερερ και να μην πειραζει την εξοδο καθολου, απλα να το εχεις για το κολπο με την αυτοματη αλλαγη. Δεν ειμαι μπροστα στο πισακι μου (δουλεια) αλλα σιγουρα μπορει να γινει, οποτε δεν εχεις προβλημα. Οντως ειναι για pcm μονο, αλλα δεν χρειαζομαστε πλεον διορθωση στον ηχο με τα νεα RR του CCC ... Αν κανω λαθος πεστε το ...
Kyr, επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με τα κολπα αυτα, θυμισε μου που δηλωνουμε το σκριπτ στο reclock για να παξει. Και τα προφιλ, τα κανουμε πριν ή μετα?
Θενκς
Thnx Κυριάκο. Δουλεύει και σε μένα άψογα.
Να ρωτήσω μήπως υπάρχει η δυνατότητα όταν τελειώσει η αναπαραγωγή να επιστρέφει στο Refresh RAte που ήτανε αρχικά? Γιατί μετά από ταινία στα 23,976 θα ήθελα να επιστρέφει στα 50 που είναι πιο βολικο για το browsing στον win 7 media cetner.
Βεβαια και γινεται, ετσι το ειχα παλια, το απογευμα απο το σπιτι θα το φτιαξω και θα το ανεβασω ...
:BDBDG54:
σε μενα παντως το ρεκλοκ δεν δουλευει... μοy πεταει συνεχως μυνημα λαθους.
ποια βρσιον χρησιμοποιουμε σε win 7 32 , ati 3650 ;
Το σκριπτ για ΑΤΙ με επαναφορα στα 50Hz στο τελος του οποιουδηποτε οντιοβιντεο αρχειου ειχε διαφορετικο ρειτ απο εδω ,
:afro:
Κυρ το δοκίμασα και δεν μου δούλεψε. Κοιττούσα το sample.vbs script του reclock στο σημείo του QUIT και μου φαίνεται οτι υπάρχει μια διαφορά.
sample script : Case "1024x768"
ενώ στο δικό μας εχουμε :
Case "1920x1080X25000"
μήπως φταίει αυτό?(x25000)
Δυστυχώς δεν έχω ιδέα πως λειτουργούν αυτά τα scripts.