Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδες

Απάντηση: Re: Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδες

Τότε Σπύρο, αφού δεν κινδυνεύουμε, ας καπνίζουμε άφοβα έτσι;Ή μήπως είσαι από τους καπνιστές εκείνους που είναι οπαδοί του καπνίζω και σιγά μην συμβεί οτιδήποτε σε μένα ή σ´όσους πάρει ο χάρος γύρω μου (στην κυριολεξία).Όχι , δεν είμαι health-freak αλλά οπαδός του ορθού λόγου...
icon6.gif

Τάχουμε γράψει σε άλλο thread αναλυτικά.
Το κάπνισμα βλάπτει.Τελεία και παύλα..Δεν είναι όμως μόνον αυτό..
Και σάν ορθολογιστής βλέπω χιλιάδες άλλες βλαπτικές καταστάσεις γύρο μου(χαρακτηριστικό παράδειγμα η θηλεοποίηση τής φύσεως,απο τίς τοξικές ουσίες πού προκύπτουν απο τίς βιομηχανίες,αλλά και από την αλόγιστη χρήση πλαστικών,καπνιστών και μη...).
Αλλά διασκεδάζω μέ τούς ´επιστήμονες´που βελτιώνουν τά βιογραφικά τους ασχολούμενοι ακόμα και μέ τρίχες..
Y.G.
Yπάρχει μεγάλο thread για το κάπνισμα.Μπορείς να το βρείς..

.....χαρακτηριστικό παράδειγμα η θηλεοποίηση τής φύσεως,απο τίς τοξικές ουσίες πού προκύπτουν απο τίς βιομηχανίες,αλλά και από την αλόγιστη χρήση πλαστικών,καπνιστών και μη...).

Δηλαδή οι γυναίκες και οι βιομηχανίες βλάπτουν το περιβάλλον!!!
Άτιμεεεεεεες......:HTEHEH56:

Δηλαδή οι γυναίκες και οι βιομηχανίες βλάπτουν το περιβάλλον!!!
Άτιμεεεεεεες......:HTEHEH56:

Φυσικά..
Γιά να σέ καταστήσουν εντελώς ´άχρηστο´και στά βασικά.:Banane0:
Σέ λίγο ούτε γιά τεκνοποίηση δεν θά μάς χρειάζονται.:afro:

Σπύρο σέυχαριστώ για τις πληροφορίες για το Thread.Συμφωνώ μαζί σου για τις ¨βλακείες¨ που ασχολούνται καμμιά φορά οι επιστήμονες κάθε είδους...Και επιτέλους να καταλάβουν μερικοί ότι είτε κάπνισμα είτε όχι, ποιό το όφελος αν γεμίζουμε τόνους σκουπίδια τη γη μας;
icon12.gif

Ριξτε και μια ματια εδω http://www.lungcancer.gr/portal/content/karkinos/oz_20071017318.php3

Δειτε και αυτες τις πανεμορφες φωτογραφιες.
Μη Καπνιστης
2.jpg

Καπνιστης
3.jpg

Ασε που κοστιζει κιολας.

Καπνιστής ενός πακέτου την ημέρα :

3 ευρώ x 30 ημέρες = 90 ευρώ το μήνα
90 ευρώ x 12 μήνες = 1080 ευρώ το χρόνο (:firstprize:Σχεδον ενα i Mac)
1080 ευρώ x 10 χρόνια = 10.800 ευρώ τη δεκαετία

Καπνιστής δύο πακέτων την ημέρα :

6 ευρώ x 30 ημέρες = 180 ευρώ το μήνα
180 ευρώ x 12 μήνες = 2160 ευρώ το χρόνο (:2thumb22sup:Σχεδον ενα Μac pro)
2160 ευρώ x 10 χρόνια = 21.600 ευρώ τη δεκαετία

Σταμάτη η ´τρομοκράτηση´δεν οφελεί..
Και στο λέει ένας καπνιστής αυτό..
Οι εικόνες αυτές έχουν ξαναεμφανιστεί εδώ μέσα..
Υ.Γ.
Να αρχίσουμε να δείχνουμε τά συκώτια αυτών πού πινουν σταθερά(δεν μιλώ για τελευταίο στάδιο αλκοολισμού)ή εικόνες απο ατυχήματα η εικόνες απο πνευμονικές παθήσεις εργατών στην Πτολεμαϊδα ας πούμε??
Η ακόμα καλύτερα να δείξουμε εικόνες παιδικής κακοποίησης απο γονείς ή γυναικών απο τούς άντρες τους??
Θελετε μήπως ποσοστά??Θα τρομάξετε πραγματικά.......
Tά σχόλιά μου αφορούσαν μόνον στην επίδραση τού καπνίματος στίς τρίχες.
Δέν προσθέτει τίποτα μιά τέτοια έρευνα,στην αποδεδειγμένη βλαπτικότητα τού καπνίσματος.Προσθέτει μόνον στο βιογραφικό τών επιστημόνων που ασχολήθηκαν με την φαλάκρα...Βεβαια δεν λένε κουβέντα για την επίδραση στην γυναικεία φαλάκρα η οποία δεν υφίσταται όπως εξηγηθηκε παραπάνω σέ καπνίστριες και μή,γιατί οι λόγοι αφορουν συγκεκριμένη μορφή κληρονομικότητας ,όπως έγραψε ο Ιωάννου.
Ολα τά άλλα τάχουμε ξαναγράψει και νομίζω ότι έχουν εξαντληθεί..

Υπάρχει γυναικεία αλωπεκίαση!!!!Από την πολλή περμανάντ!!!!:rolleyes:

Εκεί η επιστήμη σηκώνει τά χέρια ψηλά.
Υ.Γ.
Και απο τις επαναλαμβανόμενες ´αισθητικές επεμβάσεις´μπορεί να συμβεί...
Τράβα απο δώ ,τράβα απο ´κεί στο τέλος ´τραβάνε´και το τριχωτό τής κεφαλής,πού φτάνει στο σαγόνι..:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδες

Εκεί η επιστήμη σηκώνει τά χέρια ψηλά.
Υ.Γ.
Και απο τις επαναλαμβανόμενες ´αισθητικές επεμβάσεις´μπορεί να συμβεί...
Τράβα απο δώ ,τράβα απο ´κεί στο τέλος ´τραβάνε´και το τριχωτό τής κεφαλής,πού φτάνει στο σαγόνι..
:flipout::flipout::flipout:Πολύ γέλιο!!!:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

μια απορία έχω εγώ ρε παιδιά και θα παρακαλούσα εάν κάποιος γνωρίζει
να με διαφωτίσει....
οι διαφημίσεις των τσιγάρων έχουν απαγορευτεί εδώ και χρόνια από την Τν
οι διαφημίσεις του αλκοόλ όμως όχι , μάλιστα στις διαφημίσεις δείχνουν "χαρούμενες" παρέες να καταναλώνουν το "νερό της φωτιάς" και
όχι μονό !
γιατί συμβαίνει αυτό ?

ακόμα τα τελευταία χρόνια έχουμε δει να διαφημίζονται τα ελαφρά ποτά με διάφορες γεύσεις που το μόνο που κάνουνε είναι να βάζουν σιγά σιγά τους νέους
στον κόσμο του αλκοόλ !

Keep Walking.....

Ελαφρά ποτά με διάφορες γεύσεις;
Δεν εννοείς τα schnaps; Γιατί με αυτά κάνεις ένα μεθύσι τρικούβερτο!

Εδώ δεν αναφέρουν τον αυξημένο κίνδυνο φαλάκρας για αυτούς που διαβάζουν το avclub! Εσύ με τα ποτά αρπάχτηκες;

Re: Απάντηση: Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδες

Ριξτε και μια ματια εδω http://www.lungcancer.gr/portal/content/karkinos/oz_20071017318.php3

Δειτε και αυτες τις πανεμορφες φωτογραφιες.
Μη Καπνιστης

Καπνιστης

Ασε που κοστιζει κιολας.

Σταμάτη η ´τρομοκράτηση´δεν οφελεί..
Και στο λέει ένας καπνιστής αυτό..
...

@Σταμάτη: Στό πα δεν στό πα? Δεν εχεις απολύτως καμία ελπίδα. :damnyou:

Διαβασε εδώ και θα καταλάβεις το γιατι:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=19638

Ρε ΣΤ@ΡΧΙΔΙ@ τους λέμε. Δε πα να χτυπιέσαι.. Οπως εχω πει στον προιστάμενό μου (2.5 πακέτα minimum στο 8άωρο) την κόρη του να δει να πεφτει κάτω με αναπνευστικό, θα την αγκαλιάσει και θα ανάψει τσιγάρο για να πάει κάτω ο καημός του που το παιδί αρρώστησε..!

Καλά μωρέ δεν βαρέθηκες.??
Ελεος πιά με τα προτεστάντικα..
Ταπαμε σε παλιότερο thread τά υπόλοιπα.
Αλλά τα περί φαλάκρας ειναι γελοία και αντιεπιστημονικά.
Και σε τελική ανάλυση άσε με να πάω στον άλλο κόσμο όπως εγώ θέλω..
Νάχω τον νταλκά σου συνέχεια??

Re: Απάντηση: Αυξημένος κίνδυνος φαλάκρας για τους θεριακλήδες

Το κάπνισμα δεν ευθύνεται επίσης γιά τον Δάκο.-bye-
Υ.Γ.
Οπως και γιά την κλαπάτσα τών προβάτων................

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Ενταξει..πεθανα στα γελια.Για τα υπολοιπα που λενε οι υπολοιποι εχουμε ανοιξει ενα μεγαααααλο παλιοτερο θεμα...

Nαι.
Οποιος θέλει παει και διαβάζει εκεί..
Αλλά με τούς Ιεραπόστολους δόσαμε.
Οσο για το quote που μου έκανε ο φίλος Ιεραπόστολος να σημειώσω οτι οντως η ´τρομοκράτηση´του καπνιστή δεν βοηθάει..
Πολλές ερευνες έχουν δείξει οτι αυτό αυξάνει το άγχος του και καπνίζει περισσότερο..
Υ.Γ.
Κυκλοφορεί ένα καλό φάρμακο που βοηθά όσους θέλουν να διακόψουν το καπνισμα.Οι πρώτες ενδείξεις ειναι θετικότατες...
Δεν αναφέρω το ονομα για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.
ΥΓ.
Οι λοιπές Σταυροφορίες με αφήνουν παγερά αδιάφορο ειδικά οταν αφορούν ´τρίχες´.
Και όποιος έχει ευαισθησίες περί ´τσιγάρου´ας τίς δείξει και αλλού...

μια απορία έχω εγώ ρε παιδιά και θα παρακαλούσα εάν κάποιος γνωρίζει
να με διαφωτίσει....
οι διαφημίσεις των τσιγάρων έχουν απαγορευτεί εδώ και χρόνια από την Τν
οι διαφημίσεις του αλκοόλ όμως όχι , μάλιστα στις διαφημίσεις δείχνουν "χαρούμενες" παρέες να καταναλώνουν το "νερό της φωτιάς" και
όχι μονό !
γιατί συμβαίνει αυτό ?

θα σου πω εγω γιατι (για να τσιγκλίσω και τον Σπυρο που εχουμε καιρό να τα πουμε :p )

πριν 2 ωρες πηγα για ενα ποτό. Ηπια και οδήγησα. Ηπια ενα ποτό και γυρισα σπιτι. Στο μαγαζί υπήρχαν αλλα 30 άτομα που σχεδόν ολοι ηπιαν καφέ και δυο τρεις που ηπιαμε ενα ποτό. Οι περισσότεροι όμως καπνιζαν συνέχεια. Το δικό μου το ένα ποτο δεν εβλαψε κανέναν γιατι γύρισα στο σπιτι οδηγώντας 3 λεπτά νηφάλιος ή σχεδόν νηφάλιος ή εν πασει περιπτώσει πιο νηφάλιος απο αλλες περιπτώσεις που είμαι κουρασμένος απο την δουλειά, νυσταγμένος, νευριασμένος απο την κίνηση. (Επίσης γενικα πινω σπανια, δεν οδηγώ πιωμένος καθημερινά, δεν σπαω στο ξυλο την γυναίκα μου μεθυσμένος καθημερινά). ΤΑ ΓΑΜΩΤΣΙΓΑΡΑ ΟΜΩΣ ΟΛΩΝ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΑ ΕΙΣΕΠΝΕΥΣΑ ΟΛΑ όση ώρα ήμουν εκεί. ΟΛΩΝ. Συνεπώς η συγκριση ποτού και τσιγάρου δεν εχει νόημα. ΟΠΟΥ και να πας, υπαρχει παντα καποιος που καπνιζει. Εστω και για λίγο. Μεθυσμενοι ειναι λιγοι. Καπνιστές παντου. Επειτα το γεγονός ότι δεν εχει απαγορευτεί το ποτό, δεν σημαίνει ότι νομιμοποιεί τους καπνιστές να καπνιζουν στον χωρο που αναπνέει ο μή καπνιστής, πόσο μάλλον όταν τυχαινει αυτός να να έχει και αναπνευστικό πρόβλημα.

Επίσης αν απαγορευτεί το ποτό, εγώ μπορώ να μην ξαναβάλω οινόπνευμα στο στόμα μου. Απο τους καπνιστές που γνωρίζω, κανεις δεν μπορει να πει την λεξη "μπορώ". Συνήθως απαντά με την λέξη "δεν θέλω".

Είναι πραγματικά γελοίο το θέμα του παραλληλισμού με το ποτό imho.

αναρωτιέμαι για ποιο λόγο ενας καπνιστής που θα βρεθεί σε μια παρέα μπορει να αναψει τσιγάρο (επιβαλλοντας στους γυρω να εισπνεουν 3.900 χημικές ενώσεις) με μια απίστευτη φυσικότητα, ενώ αν κατά λάθος του ξεφύγει και κλάσει, θα κοκκινήσει απο ντροπή και θα ζητήσει συγνώμη! Δεν υπαρχει λογική, δεν υπαρχουν δικαιώματα εκατερωθεν. Υπάρχει μόνο μια λέξη: κατεστημένο.

Το βιωνω καθημερινά οπως ολοι μας. Και οσο να υπαρχουν καπνιστές που σεβονται τους γύρω τους και γραφουν εδω μεσα τα πιο λογικά επιχειρήματα και μπράβο τους, μαζί με αυτούς δυστυχώς υπαρχουν ενα σωρό αλλα γαιδούρια που δεν σεβονται τίποτα και κανέναν.

Αμαν πια !!

Αφού υπάρχει συγκεκριμμένο θρεντ για το κάπνισμα,τι το τσιγκλάς βρε John τώρα το θέμα?

Για τρίχες λέγαμε ..:BDBDG54:
Αν έχεις πρόβλημα με το τριχωτό σου (της κεφαλής) σε συνδυασμό με το κάπνισμα ,αναπτυξέ μας το.
Μην αρχίζεις πάλι το ίδιο κλάμα..