Αυξησεις στα τιμολογια επαγγελματικων χωρων της Ν*Ο*V*A

kokolino

Established Member
25 June 2007
159
απο εγκυρη πηγη,εμαθα οτι πολυ συντομα θα αυξηθουν τα τιμολογια για τους επαγγελματικους χωρους (καφε-αναψυκτηρια-πρακτορεια προπο κλπ).
ενδεικτικα επαγγελματικος χωρος με < 40 καθισματων απο 98 ευρω,θα πληρωνει πλεον 135 ευρω.
ο λογος της αυξησης αυτης,ειναι (οπως λενε) το μεγαλο κοστος αποκτησης των αθλητικων γεγονοτων!
και εδω εγω προσωπικα θελω να γελασω και αναρρωτιεμαι. το ενα αθλητικο καναλι,μετετραπη σε καναλι στιγμιοτυπων,το ενα δειχνει συνεχως αποτελεσματα στοιχηματος και το ενα συνηθως λεει "μαζι ξανα την κυριακη".
αν στα παραπανω λαβουμε υποψιν και τα ποσα που ΔΕΝ δαπανηθηκαν για ισπανικο και γερμανικο ποδοσφαιρο,γιατι δεν υπηρξε η αντιστοιχη μειωση οταν επρεπε?

απο το satgrekco

Το ειπα εκει το λεω και εδω,ειναι για πολλα χαπια αυτη στην ακατανομαστη.Αντι για ποιο κατω αυτη ανεβαζουν,αλλα λετε να ανεβασουν τα καταστηματα και να μειωσουν την συνδρομη!!!!!!!λεω εγω τωρα ετσι.Και ολα αυτα αν τα κανουν την επαθα σαν μ@λ@Κ@ς,ΔΙΟΤΙ ΝΕΜΑ ΠΙΑΤΟ ΤΩΡΑ ΜΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΛΕΜΕ.

Δεν είναι ακριβή η συνδρομή. Για δείτε τις συνδρομές του Sky UK για τις pub και θα καταλάβετε γιατί προτιμούν να δείχνουν τους αγώνες από άλλα πακέτα.

Πάντως βλέπω και εδώ αρκετοί να βάζουν JSC sports αντί για nova. Να δω τι θα γίνει τότε.

Κι εγώ δεν έχω αντιρρήσεις. Για την επαγγελματική εκμετάλλευση ας χρεώσουν ότι θέλουν.
Για την οικιακή χρήση όμως οφείλουν να είναι προσγειωμένοι..