AZBox Elite/Premium, part II

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

το remote επεσε:tdown: για 4-5η φορα και ........... απο που παιρνω αλλο:huh2:
εχω τον elite αλλα μαλλον θα παω για του premium:afro::afro::afro:
Μα καλά, τόσο εκνευριστικός έγινε ο δέκτης?
Δε μας είπες που έπεσε το τ/χ. Στον τοίχο ή στο πάτωμα? :flipout:

εχω την εντυπωση οτι με τη 0.9.5300 εχει πολυ καλυτερη εικονα ειδικα στα sd καναλια , σαφως βελτιωμενος ο scaler .
δυστυχώς δεν δουλευει το getepg του morser
λειτουργει οσο το εχω δει το timeshift ,και η εγγραφη κανονικά . δεν εχω δοκιμασει να δω ταινια για να δω τι γινεται με dts ...
Μετά τις δοκιμές που κάνατε με πείσατε να περάσω την .5300 (σύντομα)

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Μα καλά, τόσο εκνευριστικός έγινε ο δέκτης?
Δε μας είπες που έπεσε το τ/χ. Στον τοίχο ή στο πάτωμα? :flipout:

:a0210:Απο ακρατο ενθουσιασμο για τα νεα σοφτ.......:furious3::furious3::furious3::furious3::furious3::furious3:

Επειδή είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω όλες τις σελίδες για τον δέκτη και επειδή ψάχνω να αγοράσω HD δέκτη μερικές ερωτήσεις για τους κατόχους
αξίζει η τιμή του με την γενική εικόνα του δέκτη (sd , hd και firm.)?

:tee:

Επειδή είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω όλες τις σελίδες για τον δέκτη και επειδή ψάχνω να αγοράσω HD δέκτη μερικές ερωτήσεις για τους κατόχους
αξίζει η τιμή του με την γενική εικόνα του δέκτη (sd , hd και firm.)?

:tee:
οσον αφορα τον δεκτη στο μονο που υστερει ειναι στο firmware , και στο ελληνικο epg . αλλιως εχει πολυ καλη ποιοτητα εικονας σε hd kai se sd καναλια . στα λεφτα του elite ισως και αρκετα λιγοτερα μπορεις να βρεις τον amiko allien 8900 , και μπανανοφαγο dm 800 απο κινα μερια ...

@ zaras27
Δημητρη δεν νομιζω να εχει πλεον νοημα το να τους γραφεις τα παραπονα σου το κακο ειναι οτι εκεινοι μας γραψαν μια φορα απο την αρχη (εκει που δεν πιανει μελανη ισως φταιει το οτι δεν υπαρχει αντιδραση και απο τον αντιπροσωπο τους στην Ελλαδα) και δεν λεν να μας σβησουν

Quote from: zaras27 on February 21, 2011, 01:55:32 PM
After the install 5300 we see that nothing happened with the Greek epg again...

Have faith and patience my friend. What are 2-3 years more? You waited 400 years for liberation...
Besides the programmers had so many other problems to fix like youtube icons etc...
Please have some more patience and most of all faith. Faith dies last...

Φυσικά και κόπηκε στο μοντάζ... :bobby:
Απορώ πως και δε με έχουν μπανάρει ακόμη. Έχω κάνει πάνω από 10 παρόμοια σχόλια και όπως ήταν αναμενόμενο δεν έχουν δημοσιεύσει κανένα. Όχι μόνο αυτό αλλά μόλις εντόπισαν τι παλιοτόμαρο είμαι, έσβησαν και ένα παλιό σχετικά μετριοπαθές σχόλιό μου στο thread αυτό, το οποίο παραδόξως είχε περάσει.

Ο Δημητρης φωναζει αλλα οι αλλοι φορανε ωτοασπιδες η ακουνε μονο :drummer:
το μονο καλο που βλεπω και ελπιζω να μην με βγαλουν ψευτη ειναι οτι λογω αναγκης θα φτιαξουν το προβλημα με την ταχυτητα του δυκτιου βλεπεις η meditel ειναι και παροχος δυκτιακης tv οποτε λογικα εαν θελουν να παρεχουν τη υπηρεσια μεσω azbox μαλλον θα χρειαστουν ταχυτητα και για να την εχουν θα αναγκαστουν να διορθωσουν το προβλημα

Φωνή βοώντων εν τη ερήμω...
Φίλτατε nakata αν και θα ήθελα να βγω εγώ ψεύτης, νομίζω πως τελικά αυτοί οι αχαΐρευτοι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε.
Για να παίξεις IPTV σε SD ανάλυση με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και με 5.1 ήχο αρκούν (υπό προϋποθέσεις) 1.2Mbps. Μπορείς μάλιστα να παίξεις και HD streams με 2.5Mbps αν στηθεί καλά το δίκτυο από τους μηχανικούς.
Αυτά τα μεγέθη νομίζω (και ελπίζω να βγω ψεύτης) πως τα έχει το μηχάνημα άνετα όπως είναι τώρα με το κορεάτικο φιρμ.
Μην ξεχνάς επίσης πως απευθύνονται στην Μαροκινή αγορά και το HD εκεί είναι ελάσσονος σημασίας.
Να προτείνω κάτι: Όσοι είμαστε μέλη στο φόρουμ τους να στείλουμε pm στους admin λέγοντας πως δεν πάει άλλο η κατάσταση και πως αν δεν κάνουν κάτι άμεσα θα αρχίζουμε να τους κράζουμε σε όλα τα φόρα (λες και δεν το κάνουμε). :smash:

Δεν νομιζω να ιδρωνει το αυτι τους με το κραξιμο εχουν φαει τοσο πολυ για αλλα θεματα που εχουν παθει ανοσια

καλησπερα παιδια εχω εναν azbox elite του ειχα περασει Ε2 image και τωρα πηγα να βαλω ενα αλλο και ενω περασε κανονικα με το usb και το azup μετα το reboot εμεινε στο booting και δεν κανει τιποτε αλλο αν ξερει κανεις να με βοηθησει ευχαριστω!

καλησπερα παιδια εχω εναν azbox elite του ειχα περασει Ε2 image και τωρα πηγα να βαλω ενα αλλο και ενω περασε κανονικα με το usb και το azup μετα το reboot εμεινε στο booting και δεν κανει τιποτε αλλο αν ξερει κανεις να με βοηθησει ευχαριστω!

φιλε δες διαβασε λίγο απο εδω και κατω

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=48502&page=159

το διαβασα αλλα τα εχω κανει ηδη αυτα τα βηματα και το προβλημα παραμενει το ιδιο , απο οτι ειδα δεν διαβαζει καθολου το usb και στην οθονη μπροστα εκει που γραφει booting στον κυκλο που γυριζει αναβει στο κατω μερος και μια κοκκινη γραμμη

Πολλες φορες ο δεκτης δεν βλεπει για καποιο λογο μερικα usb sticks δοκιμασε να τον ξαναφορτωσεις χρησιμοποιώντας usb stick διαφορετικης μαρκας αφου πρωτα τα φορμαρεις σε fat32 εαν δεν τα δει και αυτα τοτε μαλλον εχεις προβλημα με την dom οποτε επικοινωνησε με τον Δημητρη στο τηλ που σου εστειλα με pm

RTi core RC5 Enigma 2

New ver. RC5
Changes in kernel - necessarily to write kernel (check 'copy kernel' in azup),
ofcourse it is necessary only one time
What is new :
- NEW Kernel - allowed to use/install E2 on DOM and Official FW (dofferent kernel-old kernel) to USB stick
- NEW structure/file format - now E2 files/kernel use .e2 extension
NEW AZUp v.2.x.x - use only new .e2 extension
- allow to prepare and install official FW on USB stick
- allow to make Backup ch.list, settings and camd setings/scripts/cfgs from installed Enigma2 and Restore to new fresh E2 installation.
-Added additional control before install : check cpu speed and if overclocked - reset to default value
- Checking free ram (min) needed for some operation
- Checking existing/correct mount for storage device - where you want to install E2.
- Auto switch to rescue mode if AZBox is in E2 mode
- Alsoo now you can see info about loaded E2 File
pls read Readme file for more info about AZUp 2

κατεβαστε το AZUP απο δω
http://www.azbox-enigma.eu/upload/AZUp_v.2.0.1.rar

το γνησιο FW απο δω

http://www.azbox-enigma.eu/upload/FW4USB.rar

και το νεο Ε2 απο δω

http://www.azbox-enigma.eu/upload/RTi_Core_1.1.5.RC5.rar

σωστα καταλαβες ... αλλα και εγω καταλαβα οτι χρειαζεται και μια σχετικη πείρα για να μην σου χτυπησει η dom και ψαχνεσαι , θελει να ειναι κλειστο το overclock τις cpu. ειδικα στο Update kernel .