AZBox Elite/Premium, part II

εαν την εχεις προσθεσει υπαρχει στο τελος της λιστας με τις συχνοτητες του δορυφορου

Αμ δε, δεν υπάρχει πουθενά. Πιθανολογώ πως επειδή ήδη υπάρχει η συχνότητα (με άλλο SR) δεν την προσθέτει στη λίστα.
Θα μπορούσε κάποιος να το δοκιμάσει και να μου πει αν εμφανίζεται?

Θα πρεπει να πας στο sat/TP edit και θα την διαγραψεις την συχνοτητα και μετά θα την ξαναβαλεις με τα καινουργια στοιχεία

εχουμε και λεμε/ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ/ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ/SAT/TP ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/TP ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ /OK πανω στηνπρωτη συχνοτητα και σου βγαζει την λιστα ολων των συχνοτητων επιλεγεις την11996 δινεις ΟΚ και μετα παςστην αμεσως επομενη επιλογη SYMBOL RATE με το κουμπι BACK/DEL στο τηλεχειριστηριο σβηνεις το 27500 και το κανεις 29900 πατας ΟΚ και εισαι ετοιμος

Last edited:
οσοι απο σας εχετε dual boot (E2 στην dom και γνησιο fw σε usb) και θελετε να αναβαθμισετε το γνησιο σε 5305 κατεβαστε το αρχειο και καντε το εγκατασταση με τον γνωστο τροπο μεσω του AZUp 2.0.2

http://www.mediafire.com/?m56z7ac2ikyc5jd

Οσοι παλι απο σας εχουν εγκαταστησει Ε2 στον δεκτη τους αλλα δεν θελουν να εγκαταστησουν το γνησιο μεσω AZUp 2.0.2 κατεβαστε το παρακατω αρχειο και αφου τοποθετησετε ενα usb stick (τουλαχιστον 4 gb) στον υπολoγιστη σας τρεξτε το USB image tool μετα πατε στην επιλογη favorites πατατε add και φορτωνετε το αρχειο opensat backup μολις γινει αυτο θα δειτε το μήνυμα <click to edit name> και την διεύθυνση του φακελου που ειναι το αρχειο μετονομαστετο σε keramos και πατηστε restore μολις τελειωσει βαλτε το στικ στον δεκτη σας καντε επανεκινηση και ειστε ετοιμοι να τρεξετε το γνησιο fw μεσω του usb στικ

http://www.mediafire.com/?fob6wn2c4xtieag

Last edited:
Οσοι παλι απο σας εχουν εγκαταστησει Ε2 στον δεκτη τους αλλα δεν θελουν να εγκαταστησουν το γνησιο μεσω AZUp 2.0.2 κατεβαστε το παρακατω αρχειο και αφου τοποθετησετε ενα usb stick (τουλαχιστον 4 gb) στον υπολoγιστη σας τρεξτε το USB image tool μετα πατε στην επιλογη favorites πατατε add και φορτωνετε το αρχειο opensat backup μολις γινει αυτο θα δειτε το μήνυμα <click to edit name> και την διεύθυνση του φακελου που ειναι το αρχειο μετονομαστετο σε keramos και πατηστε restore μολις τελειωσει βαλτε το στικ στον δεκτη σας καντε επανεκινηση και ειστε ετοιμοι να τρεξετε το γνησιο fw μεσω του usb στικ

http://www.mediafire.com/?fob6wn2c4xtieag
Μπραβο φιλε nakata :award:δεν μπορουσα να εγκαταστησω το original με τιποτα!!!το εψαχνα μηπως μπορει να γινει,ελπιζω να υπαρξει και με την καινουργια εκδοση.

Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω το σχέδιο πλακέτας του azbox premium+??
Στην προσπάθειά μου να αλλάξω Dom με μια μεγαλύτερη, κατά την διάρκεια της τροφοδοσίας, μου έκαψε ένα πολύ μικρό ολοκληρωμένο το οποίο δεν φαίνεται πλέον γιατί μαύρισε, με αποτέλεσμα να ΜΗΝ μπορώ να δω τους αριθμούς του και να το αντικαταστήσω.
Οι άσχημες συνέπειες απ' όλο αυτό είναι πως: ο δέκτης εμφανίζει συνεχώς "Err NoDisk...connect AS" με οποιοδήποτε κούμπωμα 40pin μνήμης. έτσι είναι αναγκαίο να βρώ σχέδιο για να μπορέσω να διακρίνω τους αριθμούς από αυτό το πολύ μικρό τσιπάκι.

Last edited:
Δυστυχως δεν εχω τον plus αλλα μηπως καποιος που τον εχει μπορεσει και τραβηξει καποια φωτογραφια και βγαλεις καποια ακρη.

στειλε μου μια φωτογραφια με το σημειο που εχεις καμενο το ολοκληρωμένο για να σου πω τα νουμερα!!!!

βαλε τα στο φακελλο media/hdd/picon και δωσε την εντολη απο telnet
ln -s /media/hdd/picon /media/usb/picon

βαλε τα στο φακελλο media/hdd/picon και δωσε την εντολη απο telnet
ln -s /media/hdd/picon /media/usb/picon
Thanks -bye-

Παντως σε ποιοτητα το επιγειο ειναι ετη φωτος μπροστα απο οτι με το μαμισιο αψογη εικονα ,παιζει ανετα avi,mkv 720 -1080p χαλαρα απο υποτιτλους μαλλον θελει ut8 δεν προλαβαινω τωρα αλλη φορα πολυ καλη και σχεδον τελεια προσπαθεια :drummer::drummer::drummer:

θελω να βαλω δευτερο tuner dvb-s2 στο δεκτη. υπαρχει αλλος τροπος να το συνδεσω με το καλωδιο του πρωτου tuner; (δεν θελω με το loop..). ισως με καποιον διακοπτη;;; η ειναι μονοδρομος το να κατεβασω κι αλλο καλωδιο απ την ταρατσα;

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

θελω να βαλω δευτερο tuner dvb-s2 στο δεκτη. υπαρχει αλλος τροπος να το συνδεσω με το καλωδιο του πρωτου tuner; (δεν θελω με το loop..). ισως με καποιον διακοπτη;;; η ειναι μονοδρομος το να κατεβασω κι αλλο καλωδιο απ την ταρατσα;

μονο στον plus μπορει να δουλευουν και τα δυο tuner παραλληλα ...
και ναι μονο με δευτερο καλωδιο μπορει να δουλεψει σωστα .

:idea: Yπαρχει και ενα εξαρτημα που του βαζεις το καλωδιο απο την ταρατσα και τροφοδοτει δυο τυνερ ταυτοχρονα αλλα ειναι μονο για ενα δορυφορο και εκανε καπου 140-160 ευρω .........:bigcry::bigcry: οποτε κατεβασε ενα καλωδιο να κανεις δουλεια -bye--bye--bye--bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

μονο στον plus μπορει να δουλευουν και τα δυο tuner παραλληλα ...
και ναι μονο με δευτερο καλωδιο μπορει να δουλεψει σωστα .

οκ τον plus εχω. οπου και να χω διαβασει, πουθενα δεν εχω δει γι αυτο που ζηταω παραπανω! απλα εριξα την ερωτηση μηπως και...
ευχαριστω παιδια!

Καλημέρα

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να εγκαταστήσω Ε2 RC11 ;
Το RC11 υποστηρίζει DVB-T?

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να εγκαταστησεις πρωτα το RC4 (διαβασε τον τροπο στο readme που υπαρχει μαζι με το ιματζ) και μετα να κανεις αναβαθμηση στο 11 (και παλι διαβασε το readme που υπαρχει στο RC11)και ναι υποστηριζει επιγειο αν και δεν το εχω δοκιμασει λογω του οτι στην περιοχη που μενω δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα

καλη επιτυχια