AZBox Elite/Premium, part II

αντιμετωπιζει κανεις αλλος το αναλογο προβλημα.
ειναι συνδεμενος με hdmi με τον δεκτη τον ανοιγω τον κλεινω δουλευουν ολα καλα οταν τον εχω κλειστω μια με δυο μερες σε stand by οταν τον ανοιγω δεν εχω σημα στην tv κανω reboot και επανερχεται αλλαξα καλωδιο αλλα τιποτα εχω το fw 5306 αλλα μου το εκανε και στο 5301

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

αντιμετωπιζει κανεις αλλος το αναλογο προβλημα.
ειναι συνδεμενος με hdmi με τον δεκτη τον ανοιγω τον κλεινω δουλευουν ολα καλα οταν τον εχω κλειστω μια με δυο μερες σε stand by οταν τον ανοιγω δεν εχω σημα στην tv κανω reboot και επανερχεται αλλαξα καλωδιο αλλα τιποτα εχω το fw 5306 αλλα μου το εκανε και στο 5301

θυμαμαι ειχα το ιδιο προβλημα. αλλα στην αρχη. τωρα οταν δε τον χρησιμοποιω τον κλεινω απο πισω (on/off)

Καλησπέρα

Να κάνω μια χαζή ερώτηση. To image της Sif Team είναι διαφορετικό από το RTI image η είναι η συνέχεια του RC12?

ειναι το RC12 και η ομαδα το εχει κανει compile (δηλαδη το απανθησε (προσθεσε) με ορισμενα δικα της στοιχεια) το ιδιο εχει γινει και με το image της ομαδος του power board (PB)

Last edited:
Δεν το εχω δοκιμασει αλλα δες κι αυτο http://www.youtube.com/watch?v=Fxmal0VkrEY

Καλημερα και Χρονια πολλα
Καταφερα και ειδα τον δεκτη αλλα μου βγαζει τα μηνυματα:
"οι παρακατω συσκευες που εντοπιστηκαν δεν ειναι δυνατον να τοποθετηθουν στον χαρτη",
"δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο AZBOX απο τα windows",
"κωδικος σφαλματος 0x80070035"
ενω κι απο τον δεκτη μου ζηταει κωδικους...

Χρόνια Πολλά,

Έχει παίξει κανείς με DVB-T και RC12? Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο Tuner DVB-T?

Καλησπέρα

Έχω RC12 και τα κουμπία του Remote Control είναι διαφορετικά συμφώνα με το Ε2. Μπορεί να μετατραπεί σαν το Original? Έχεις κανείς δοκιμάσει το τελευταίο FW 5306 σε συνδιασμό με το RC12 (dual boot)? Εαν ναι με ποια εφαρογή(JAZUP1.3 η AZUP)?

Επειδή είμαι στο εξωτερικό θα το δοκιμάσω το ΣΚ.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το RC12 το βλέπει σαν DVB-C ενώ τα settings αφορούν DVB-T (ετσί νομίζω)?

Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Πρεπει να έχει tuner DVB-T
Βλέπω πίσω έχει υποδοχή για επίγεια κεραία,αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πιάνει digea,αν κάποιος φίλος έχει τον elite και γνωρίζει ας μας πει

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Βλέπω πίσω έχει υποδοχή για επίγεια κεραία,αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πιάνει digea,αν κάποιος φίλος έχει τον elite και γνωρίζει ας μας πει
Αυτό που έχει είναι για να συνδέσεις το AZBOX μέσω RF καλωδίο (UHF 36) εαν δεν έχεις SCART η HDMI.

παιδια να ρωτησω κατι γιατι θα σκασω......ο premium ο απλος ανοιγει feeds 4 2 2 dvbs2 γιατι χθες που προσπαθουσα δεν καταφερα τιποτα...ενω φιλος που εχει τον Premium+ δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα...μηπως o απλος premium δεν τα υποστιριζει?????

Παιδιά δοκίμασα και εγώ με την σειρά μου το Ε2 (RC12) για πρώτη φορά. Θεωρώ ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά αλλά νομίζω ότι έχει ακόμα αρκετές "παιδικές ασθένειες". Να ρωτήσω... υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως επιστρέφουμε στο original firmware

παιδια να ρωτησω κατι γιατι θα σκασω......ο premium ο απλος ανοιγει feeds 4 2 2 dvbs2 γιατι χθες που προσπαθουσα δεν καταφερα τιποτα...ενω φιλος που εχει τον Premium+ δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα...μηπως o απλος premium δεν τα υποστιριζει?????
τα ανοίγει αν και με τις δοκιμες που έχω κάνει με rc 12 κάνει crash σε όλα το feed που έχω δοκιμάσει , αν και μέχρι τώρα δεν έχω βρει free

τα ανοίγει αν και με τις δοκιμες που έχω κάνει με rc 12 κάνει crash σε όλα το feed που έχω δοκιμάσει , αν και μέχρι τώρα δεν έχω βρει free
Eutelsat W1 (10.0°E)
Frequency: 11135 - Pol: H - SR: 5064 - FEC: -
Transmitted in: MPEG-2 4:2:2
Comments: CL:Real Madrid-Barcelona
μόλις πριν λίγο με το απλό premium με enigma2 rc12.

Attachments

• 4.2.2.jpg
    4.2.2.jpg
    55.4 KB · Views: 31
Eutelsat W1 (10.0°E)
Frequency: 11135 - Pol: H - SR: 5064 - FEC: -
Transmitted in: MPEG-2 4:2:2
Comments: CL:Real Madrid-Barcelona
μόλις πριν λίγο με το απλό premium με enigma2 rc12.

για δοκιμασε λιγο αυτο

Fréquence: 11098 - Pol: H - SR: 27745 - FEC: 3/4
Transmis en: MPEG-2 crypté
Infos: CL:Real Madrid-Barcelona (dvb-s2/hdtv) new data
Eutelsat W1 (10.0°E)