AZBox Elite/Premium, part II

και εμενα τα ιδια κανει στις hd εγγραφες πρεπει νa ειναι θεμα fw
και σε καποιο παλιοτερο fw που θυμαμαι τα ιδια εκανε

Από την μια χάρηκα που και κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω ότι είναι Hardware prob. Από την άλλη όμως δεν υπάρχει λύση δλδ?

Από την μια χάρηκα που και κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω ότι είναι Hardware prob. Από την άλλη όμως δεν υπάρχει λύση δλδ?

ας ελπισουμε οτι θα το διορθωσουν σε καποιο μελλοντικο fw:SFGSFGS5:

ας ελπισουμε οτι θα το διορθωσουν σε καποιο μελλοντικο fw:SFGSFGS5:
Ούτε κάποιο «τρίτων» FW μπορεί να κάνει κάτι? Κάποιο plug-in
Από την άλλη είναι δυνατόν τόσα άτομα που τον έχουν στην κατοχή τους να μην τους δημιουργεί πρόβλημα αυτό?

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Από την άλλη είναι δυνατόν τόσα άτομα που τον έχουν στην κατοχή τους να μην τους δημιουργεί πρόβλημα αυτό?

αν ειχαν θεμα θα το ειχαν αναφερει προ πολλου..

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

αν ειχαν θεμα θα το ειχαν αναφερει προ πολλου..
Οπότε τι μπορεί να είναι?
Μπορεί να φταίει ο δίσκος?
Τι δίσκο πχ δουλεύετε εσείς?
Κάποιο plug in ίσως που πρέπει να μπει?
Ο FW ίσως?

Καλησπέρα.
Έχω τον AZBOX premium με περασμένο το firmware 2011.04.14azbox-0.9.5306-patch.bin.
Στο μηχάνημα έχω έναν 2,5 WD Scorpion blue 320GB.
Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ όλα λειτουργούν κανονικά όταν κάνω RECORD και σταματήσω την εγγραφή κολαει το κανάλι που βλέπω. Για να ξεκολλήσει πρέπει να αλλάξω κανάλι και έπειτα πάλι όλα λειτουργούν οκ.
Εννοείτε ότι το δοκίμασα και με και χωρίς την επιλογή για Timeshift.
Ξέρει κάνεις κάτι γι’ αυτό το πρόβλημα και πως μπορώ να το λύσω?
Υπάρχει μήπως κάποια άλλη έκδοση firmware που δοκιμάσατε να να παίζει οκ?
Ευχαριστώ και περιμένω την βοήθεια σας
Μήπως ξέρεις την ταχύτητα του δίσκου; Εσωτερικός/εξωτερικός; Τύπος σύνδεσης;

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Μηπως πρεπει να τον φορμαρεις μεσω του δέκτη σε linux?

αμα τον φορμαρουμε μεσω του δέκτη σε linux υπαρχη καποιο προγραμα να μπορεις να βλεπεις το δισκο στο pc και να μπορεις να μεταφερεις τα αρχεια που εχεις γραψει?

Μηπως πρεπει να τον φορμαρεις μεσω του δέκτη σε linux?
Ο δέκτης τον φορμαρει σε ext2 με οτι αυτο συνεπαγεται:υποστηριξη αρχειων εως 2 giga και γενικα πιο αργο συστημα αρχειων. Αυτο που δεν δοκιμασα ειναι το ext4 αν υποστηριζεται απο το δεκτη.

αμα τον φορμαρουμε μεσω του δέκτη σε linux υπαρχη καποιο προγραμα να μπορεις να βλεπεις το δισκο στο pc και να μπορεις να μεταφερεις τα αρχεια που εχεις γραψει?
Εννοεις να συνδεσεις το δισκο με το pc ή να μπεις στο δισκο μεσω του δεκτη;

Όπα εγώ τον έχω φορμάρει μέσω του δέκτη. Να τον συνδέσω δλδ στο πσ και να τον φορμάρω?

Εαν ο δισκος στον οποιο αναφερεσαι ειναι εσωτερικος μπορεις να μεταφερεις τα αρχεια σου απο και προς το pc σου χρησιμοποιοντας οποιοδηποτε ftp προγραμμα,αν ομως ειναι εξωτερικος (usbικος) τοτε χρειαζεσαι ενα απο τα παρακατω (με την προυποθεση οτι εχεις win xp )

εαν ομως εχεις vista η 7αρια δοκιμασε το παρακατω αλλα πρεπει να το τρεξεις σαν διαχειριστης (admin)
http://sourceforge.net/projects/ext2read/

Εννοεις να συνδεσεις το δισκο με το pc ή να μπεις στο δισκο μεσω του δεκτη;

να συνδεσω το δισκο με το pc εχω εξωτερικο. και αμα τον φορμαρω μεσω του δεκτη δεν θα τον βλεπει το pc

Εαν ο δισκος στον οποιο αναφερεσαι ειναι εσωτερικος μπορεις να μεταφερεις τα αρχεια σου απο και προς το pc σου χρησιμοποιοντας οποιοδηποτε ftp προγραμμα,αν ομως ειναι εξωτερικος (usbικος) τοτε χρειαζεσαι ενα απο τα παρακατω (με την προυποθεση οτι εχεις win xp )

εαν ομως εχεις vista η 7αρια δοκιμασε το παρακατω αλλα πρεπει να το τρεξεις σαν διαχειριστης (admin)
http://sourceforge.net/projects/ext2read/

ευχαρiστω να nakata εισαι πρωτος εχω vista και δουλευει αψογα:a0210: