AZBox Elite/Premium, part II

2011.07.04 azbox-0.9.5307-patch.bin 45.38 MB updated the satellite's transponder list (needs format application area) | fixed the epg behavior

KAI NAI !!!!!!!!!!! ελληνικο epg μετα απο κατι χρονια :award::award:

Για οσους σκεφτονται να το περασουν και δεν τους ενδιαφερουν οι νεες συχνοτητες των δορυφορων περαστε το χωρις να κανετε format application area το epg δουλευει αψογα και δεν χανετε τις λιστες των καναλιων σας , τα settings των δορυφορων σας και τα plugins σας

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Για οσους σκεφτονται να το περασουν και δεν τους ενδιαφερουν οι νεες συχνοτητες των δορυφορων περαστε το χωρις να κανετε format application area το epg δουλευει αψογα και δεν χανετε τις λιστες των καναλιων σας , τα settings των δορυφορων σας και τα plugins σας

ευχαριστουμε φιλε nakata!

Καινουργια εκδοση απο μαμά, καλα 3 μηνες και μονο αυτα διορθωσαν

2011.07.04 azbox-0.9.5307-patch.bin 45.38 MB updated the satellite's transponder list (needs format application area) | fixed the epg behavior

Καλησπέρα , ότι πρόβλημα ή κάποιο fix που χρειάζεται σε ότι έχει σχέση με τα fw παρακαλώ ενημερώστε με εδώ η με pm...
Για το Ελληνικό epg το έχω συζητήσει πολλές φορές με την διευθύντρια πωλήσεων, έπρεπε να ήταν ήδη έτοιμο με την προηγούμενη έκδοση...

Καλησπέρα , ότι πρόβλημα ή κάποιο fix που χρειάζεται σε ότι έχει σχέση με τα fw παρακαλώ ενημερώστε με εδώ η με pm...
Για το Ελληνικό epg το έχω συζητήσει πολλές φορές με την διευθύντρια πωλήσεων, έπρεπε να ήταν ήδη έτοιμο με την προηγούμενη έκδοση...

το epg σε ελληνικα δουλευε απο το προηγουμενο fw 5306

δοξα το θεο εσενα σε ακουσε , γιατι ολους ολους εμας που ειχαμε γραψει στο support forum μας αγνοουσαν επιδεικτικά και διεγραφαν τα ποστ μας . παλι καλα μετα απο 1,5 χρονο που εχω το δεκτη εχω και epg χωρις καποιο Plugin , αν μπορουσε να ειναι και εβδομαδιαίο .... αλλα μαλλον ζηταω πολλα .
εχω ενα θεμα με το timeshift και το recording , δεν μου λειτουργουν απο την 5306 , αλλα δεν εχω δοκιμασει να κανω clean install με format της dom .ισως ετσι να στρωσει απλα θα πρεπει να περασω απο την αρχη τις θεσεις του possitioner και το βαριεμαι ...

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Θες να μας πεις εσυ που μιλας με την Δ/ντρια ...πότε θα φέρουν τους Me & MiniMe ?

Εκεινο το fast rewind στο mediaplayer δεν τους λες να το φταιξουν τοσο δυσκολο τους ειναι δεν το βλεπουν;

χθες αργα περασα το νεο fw και ειχα καποια κολληματα στην εικονα. δεν ασχοληθηκα παραπανω. το απογευμα θα το τσεκαρω παλι. και αν ειναι θα κανω format.
φιλε NICKMAN9271 εγω δεν ειχα καποιο θεμα με το timeshift και το recording.

Το USALS/Go To X ειναι μονοδρομος...
εχω το motech vboxII , diseqc1.2 .
V-Box-4.jpg

δεν εχει usals kardia mou .... :bigcry: