AZBox Elite/Premium, part II

Για να αλλαξεις το αρχειο DVBS.dat στη θεση DISK1/DISK2_backup με το δικο σου,ετσι ωστε να μην μπερδευεται με το αρχειο dvbs.dat στη θεση DISK2, μπορεις να κανεις το εξης:
1)Χρησιμοποιησε το DCC για να συνδεθεις μεσω telnet με τον δεκτη.
2)Δωσε την εντολη:mount -o remount,rw -t ext3 /dev/hda1 /DISK1
3)Με το ftp του DCC αντικατεστησε το original DVBS.dat με το δικο σου.

Αν βοηθάει κάπου το δικό μου /DISK1/DISK2_Backup περιέχει τα DVBS.dat, country.dat & genre.dat.
To antenna_list.dat υπάρχει μόνο στο /DISK2. Επίσης τα 2 DVBS.dat δεν έχουν το ίδιο μέγεθος οπότε Σίμο δεν βλέπω να κάνεις τίποτε με αυτόν τον τρόπο.
Επιμένω για format και ξανά από την αρχή. Επίσης το scan κάθε δορυφόρου δε σε βλέπω να το γλυτώνεις...
Μήπως περιμένεις και συ το νέο Spaze σαν και του λόγου μου???

Θα κάνω το scan του κάθε δορυφόρου ώστε να σώσω μια λίστα για ώρα ανάγκης, μιας και πάρα πολύ καιρό δεν έχω πειράξει το AZBox και δεν έχω τίποτα. Στο θέμα του φορμάτ δεν έχεις άδικο, πάντως να ξέρεις έκανα ήδη factory reset πριν ξεκινήσω.

Επιμένω οτι αυτό που βρήκα (δλδ αντικατάσταση και των δύο σημείων με τα ίδια αρχεία) είναι σωστό. Μόλις τελειώσω το manual scan και έχω σημείο επιστροφής, θα το ξανακάνω με δυο τρεις διαφορετικούς τρόπους ακόμη. ΑΝ έχω δίκιο (που επιμένω) τότε κάθε φορά, θα βγαίνουν οι δορυφόροι που επέλεξα στη λίστα.

Παρακολουθώ το Ε2 από μια σχετική απόσταση. Έχω καταλήξει να περιμένω γιατί συνεχώς προκύπτουν θέματα. Εδώ μαλώνουν μεταξύ τους για το αν το Jazup είναι καλύτερο κτλ, και επιμένει ο καθένας οτι του αλλουνού το πρόγραμμα μεταφόρτωσης μετατρέπει δέκτες σε τούβλα. Θέλω να πω οτι δεν πολυεμπιστεύομαι κάποιους που παινεύουν μόνο το σπίτι τους.

Έχεις δίκιο για το Spaze

Σίμος

κανε το εξης: με εναν προγραμμα (maz π.χ) κατεβασε τα settings απο τον δεκτη σου, φτιαξε τις λιστες σου οπως εσυ θελεις , σωσε τα settings στον σκληρο σου και κλεισε το προγραμμα μετα ξανατρεξε το προγραμμα , φορτωσε τις λιστες σου απο τον σκληρο και στειλτες στον δεκτη σου

ενα plugin για το official PLUGINS_SERVER_1=http://azboxhd.it/AZPlugins
fix youtube , emu και λιστες καναλιων

Cooming soon :

- settings morpheus883 (mono-dual -rotor) - NATIVE
- OScam Easy 3.0
- driver wifi usb :rt73 e zd1221 elite
driver external readers : smargo smartmouse

Προσπαθω με jazup 2.3 ειτε φορτωμα orig στο usb ειτε επαναφορα του orig απο enigma 2 (rti 1.3) και ενω γραφει
JaZUp! έχει συνδεθεί με το AZbox IP: 192.168.2.6
Ο Kernel στο AZbox είναι Enigma2
Το AZbox είναι σε Διάσωση κατάσταση
Η κατάσταση του επεξεργαστή του AZbox είναι Φυσιολογικό
Περιγραφή Kernel : #Official
FTP αποστολή δεδομένων DISK1.tgz...
Κρίσιμο σφάλμα : JaZUp! Έχει πρόβλημα !
JaZUp! Είναι αποσυνδεδεμένο απο το AZBOX

και βγαζει το πιο κατω μηνυμα SEND FTP : READ TIME OUT

Ιι λαθος κανω ?????????????????

Προσπαθω με jazup 2.3 ειτε φορτωμα orig στο usb ειτε επαναφορα του orig απο enigma 2 (rti 1.3) και ενω γραφει
JaZUp! έχει συνδεθεί με το AZbox IP: 192.168.2.6
Ο Kernel στο AZbox είναι Enigma2
Το AZbox είναι σε Διάσωση κατάσταση
Η κατάσταση του επεξεργαστή του AZbox είναι Φυσιολογικό
Περιγραφή Kernel : #Official
FTP αποστολή δεδομένων DISK1.tgz...
Κρίσιμο σφάλμα : JaZUp! Έχει πρόβλημα !
JaZUp! Είναι αποσυνδεδεμένο απο το AZBOX

και βγαζει το πιο κατω μηνυμα SEND FTP : READ TIME OUT

Ιι λαθος κανω ?????????????????

Για αρχή κόψε το firewall και ξαναδοκίμασε.....

παιδια ας βοηθηση καποιος
εχω το RTi Core v1.3 Enigma 2 και εβαλα το στικακι με το 5308 που ειχα φτιαξει με παλιοτερο ε2
με αποτελεσμα να κοληση στο loading.
εβγαλα το στικακι και κολησε και το ε2.
ξανα περασα το RTi Core v1.3 και προσπαθησα να φτιαξω απο την αρχη το στικακι με το 5309
με το AZUp 2.07 τσεκαρα USB and EXT3, format extended partition & copy kernel
παταω INSTALL OFFICIAL FW και οταν φτανει και τσεκαρει την μνημη μου λεει memory azbox is 0 reboot end try again
τι κανω λαθος?

Περασα στο usb το original αλλα και παλι δεν μπορω να συνδεθω με dcc , acc kai file zilla ενω σε enigma 2 απο την dom συνδεεται κανονικα

Περασα στο usb το original αλλα και παλι δεν μπορω να συνδεθω με dcc , acc kai file zilla ενω σε enigma 2 απο την dom συνδεεται κανονικα

το εχεις ενεργοποιημενο το ftp και telnet απο τα settings του original ?

εχεις βαλει τα σωστα user και pass?