AZBox Elite/Premium, part II

HELP :furious3: Εκανα αναβάθμιση του δέκτη μέσω internet σε open RSI. Ενω ολα ολοκληρωθηκαν κανονικα και επαιζα με τις ρυθμισεις μου εβγαλε πρασινη οθονη και τωρα κανει συνεχεια restart enigma !!! ΠΩς ξαναπερνάω το fw ?

Με διαβασμα, azup 2.1.6 , kernel 2.6.22.19-25 + fw απο opensat καταφερα να τον κανω να μπουταρει ξανά. Πρώτο πρόβλημα που διαπιστώνω είναι αργή εναλλαγή των καναλιών σε dvb-T. Τα δορυφορικά δεν τα εχω σεταρει ακόμα - με παιδεύουν τα options ! Αν ειναι ευκολο επειδη ειμαι αρχαριος στείλτε μου πια plugins να εγκαταστησω + πως κανω αυτοματα ανανεωση των καναλιων οπως με το MAZ.

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

This is YouTube FIX for Elite, Premium, Premium+ and Ultra which are running on Official Firmware from OpenSat (CELRUN).

All what You need if You are running on 0.9.5309 is to replace file youtube_player which is located in /MMP/usr/bin

First of all we need to make /MMP r/w , so let's go:

Connect by telnet to AZBox and execute this command:

mount -o remount,rw -t ext3 /dev/hda1 /MMP

Connect bz FTP to AZBox and enter in folder /MPP/usr/bin

Select file youtube_player and delete it. Now from Your PC transfer new file youtube_player, and once when it is transfered give it CHMOD 755 rights.

After this reboot receiver and You are ready to enjoy in YouTube on OFW.

Download:
http://www.mediafire.com/?65rz37u21srbay8

Και το καινούργιο firmware με το fix

Version 9.5310
http://www.mediafire.com/?59sg9z93zem2sl1

Και πιο "επίσημα"

2012.07.09 azbox-0.9.5402-patch.bin

46.4 MB 56d1841cf3cf870547ad4e62df00991c

- YOUTUBE FIXED!
- Atlantic satellites and transponders updated
- European satellites updated

http://fw.azbox.ca

Καλησπέρα,

Αποφάσισα να γυρίσω στο Original FW (sτην DOM είχα OPENRSI) αλλά ο δέκτης κολλάει κατα την διαρκεία του BOOTING MODE. Το error που βγάζει στο VFD λέει Connect AS error=no disk.
Προσπάθησα να ξαναφωρτώσω το original kernel αλλά φαίνετε πως ήδη είναι περασμένο. Επίσης εαν βάλω ενα USB FAT32 με το original fw και ανάψω το AZBOX HD (Elite), παρότι με πηγαίνει στο ORIGINAL INTERFACE για να κάνω update FW, ο δέκτης έχει σβήσει το αρχείο από το usb. Προς το παρόν ο δέκτης κάνει boot μόνο από USB.
Ευχαριστώ

JaZUp! is connected to your AZbox IP: 192.168.10.27
Your AZbox kernel is official
Your AZbox is in normal mode
KernelSize -> 6815744
You MUST be in rescue mode or your kernel is already official

Καλησπέρα,

Αποφάσισα να γυρίσω στο Original FW (sτην DOM είχα OPENRSI) αλλά ο δέκτης κολλάει κατα την διαρκεία του BOOTING MODE. Το error που βγάζει στο VFD λέει Connect AS error=no disk.
Προσπάθησα να ξαναφωρτώσω το original kernel αλλά φαίνετε πως ήδη είναι περασμένο. Επίσης εαν βάλω ενα USB FAT32 με το original fw και ανάψω το AZBOX HD (Elite), παρότι με πηγαίνει στο ORIGINAL INTERFACE για να κάνω update FW, ο δέκτης έχει σβήσει το αρχείο από το usb. Προς το παρόν ο δέκτης κάνει boot μόνο από USB.
Ευχαριστώ

JaZUp! is connected to your AZbox IP: 192.168.10.27
Your AZbox kernel is official
Your AZbox is in normal mode
KernelSize -> 6815744
You MUST be in rescue mode or your kernel is already official

ο δεκτης φορμαρει το usb απο μονος του οποτε περνεις το usb το φορμαρεις σε fat βαζεις το pacth.bin και το κανεις update αν θελεις περισσοτερες λεπτομεριες παρε με τηλ. 6972268523 Φωτης

Νεότερα από την ομάδα RTI
Currently we moved to Kernel 3.4.4 to test on Premium, and to see if problems on it are gone.... More info to follow soon.

Τελικά ήθελε το USB να είναι σε FAT. Προσπαθώ να παίξω ταίνιες 720p (μέσω δικτύου η με external USB EXT3) ξεκινάει αλλά δείχνει μαύρη οθόνη.
Έχω εγκαταστήσει το Priority Manager αλλά παρόλα αυτά δεν παίζουν. Θυμάτε κάποιος κανένα tip?
Ευχαρίστω mworker

Εγω παντως οταν ειχα το ofw στην dom τις περισοτερες ταινιες τις επαιζε, και μεσω δικτυου μονο σε μερικες 1080 δεν τα πηγαινε καλα. αλλα και τωρα που το εχω στο στικακι μεχρι τα 720p την παλευει

Και ο δισκος ο εξ. που εχω ο μισος ειναι σε ext 3 για εγγραφες και ο αλλος μισος σε ntfs για βλεπω ταινιες

Last edited:
Ποιο λειτουργικό (unix η win) χρησιμοποιούσες μέσω δικτύου και ποιο πρωτοκόλλο χρησιμοποιούσες (NFS η CIFS) ;
Πάντως με το ίδιο λειτουργικό που έχω (winxp) σε συνδυασμό με το E2 τις ταινίες(720p) τις έβλεπα μια χαρά.

Ποιο λειτουργικό (unix η win) χρησιμοποιούσες μέσω δικτύου και ποιο πρωτοκόλλο χρησιμοποιούσες (NFS η CIFS) ;
Πάντως με το ίδιο λειτουργικό που έχω (winxp) σε συνδυασμό με το E2 τις ταινίες(720p) τις έβλεπα μια χαρά.

Win 7

Rti 1.6 cifs
Στο 1.7 πρεπει να δουλευει και το nfs

We would like proudly to announce that soon Open AZBox MOD for old receivers (Elite, Premium, Premium+ and Ultra) will be available for download directly from OpenAZBox.info website.

Finaly problem with Premium and DVB-S tuner is fixed on Kernel 3.4.4. This time we will use not licensed kernel, so everybody will be able to compile own kernel version like it is case for new receivers AZBox Me and MiniMe.

We know that you was waiting for a long time, but please understand that we was working all time to fix this issues, which are finaly fixed. Our team mate telesat is already finishing new AZUp with which you will be able to flash new Open AZBox MOD on Your receiver.

Please keep in mind that if you want to flash Open AZBox MOD you will need to use strictly new AZUp, else if You use other tool you will kill your receiver.

Μετα απο αποτυχημενη εγκατασταση του rti 1.7 (κολησε και τον εσβησα το δεκτη) τωρα μου κολαει στο booting

Tι μπορω να κανω ????

Μετα απο αποτυχημενη εγκατασταση του rti 1.7 (κολησε και τον εσβησα το δεκτη) τωρα μου κολαει στο booting

Tι μπορω να κανω ????

Καλημερα,
στο link που παραθετω θα βρεις οτι χρειαζεται για να επαναφερεις τον δεκτη σου.

https://rapidshare.com/files/2952341066/azbox.rar