AZBox Elite/Premium, part II

Καλημερα
δεν εχω καθολου σημα στις 10930 με 29900 στον hotbird ενω ολες οι αλλες συχνοτητες ενταξει
Ο δεκτης μου ειναι azbox pr με e2 openersi
diseqc 10 1

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα. Εχω azox elite με Ε2.
Θέλω να ρωτήσω που μπρώ να βρω plugins για να συνδεθώ στο youtube , αν υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης κάποιου browser και αν μπορώ να συνδέσω ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι στη θύρα USB. Ευχαριστώ.

μπορει καποιος να μου δωσει καποιες iptv διευθυνσεις ενεργες για τον azbox,,,, για μια δοκιμη γιατι οσες κι αν δοκιμασα δεν παιζει καμια............

Για streaming στο pc από τον azbox με openrsi, ποιο εργαλείο και από πού κατεβάζουμε, παρακαλώ παιδιά;
Αν έχετε την καλοσύνη, να μην ψάχνω σελίδα σελίδα..

Για streaming στο pc από τον azbox με openrsi, ποιο εργαλείο και από πού κατεβάζουμε, παρακαλώ παιδιά;
Αν έχετε την καλοσύνη, να μην ψάχνω σελίδα σελίδα..

Με τον vlc player,μέσα από το openwebif.

Ευχαριστώ..μάλλον έχω μείνει πίσω...περίμενα κάτι σαν το TS dreambox player...υπάρχουν κάπου πιο λεπτομερείς οδηγίες;

αμα εχεις τον vlc στο pc γραφεις την ip του azbox σε εναν browser και θα σου εμφανιση το openwebif
και απο εκει μπορεις να κανεις οτι θες

Μου βγάζει μάσκα που ζητάει username & password...και δεν μπαίνει, ούτε με root/azbox ούτε έχοντας δώσει username/password από το μενού Παραμετροποίηση/Σύστημα/Δίκτυο, έχοντας κάνει mount το Pc και ορίζοντας username/password. Γι αυτό ζητάω κάτι αναλυτικότερο, μήπως μπορέσω να δω και οδηγίες για streaming μέσω διαδικτύου -πολύ προχώ;
Ευχαριστώ...

Επεξεργασία:
OK, δεν χρειάζεται να κάνω mount το λαπτοπ, και χωρίς http authentication μπαινω και "παιζω μπάλα"....Αλλά για να λειτουργήσει το http authentication, θα πρέπει να αλλαξω από ftp ή telnet το password του root;

Συνεχίζω τις ερωτήσεις...ελπίζω να πάρω μαζεμενα τις απαντήσεις...
Δεν μπόρεσα στο satdreamgr να βρώ για κατέβασμα το greekstreamtv plugin...έχουμε πρόχειρο link?
ευχαριστώ...

Ρε παιδιά, τώρα το έμαθα από τα παιδιά στο Βόλο που είχαν την αντιπροσωπεία...αν χρειαστούμε service, απευθυνόμαστε στην...Πορτογαλία;
Έλεος!!!!
Το είχα και πριν με OFW το θεματάκι, και τώρα με το E2...αλλά τις τελευταίες μέρες έτσι και κάνω το λάθος και τον κλείσω το δέκτη από το διακόπτη on/off, θα πρέπει να τον παλέψω για ώρα ή για ώρες μέχρι να πάρει μπρος...με το διακόπτη πρέπει να έχει να κάνει, γιατί άπαξ και πάρει μπρος, δεν έχω κανένα πρόβλημα να τον ανοίγω και να τον κλείνω με το κουμπί power ...αλλά αν το κλείσω από πίσω....
Αντιμετώπισε ποτέ κανείς ποτέ παρόμοιο πρόβλημα; υπάρχει περίπτωση να γλιτώσω το αλισβερίσι με τα αλλοδαπά;
Αν αντιμετωπίζεται με κάποια κόλληση ή κάτι απλό, λέω...
Ευχαριστώ

Επεξεργασία:
Απ' ότι μου είπανε από Κατερίνη που είχανε αρχικά την αντιπροσωπεία, το τροφοδοτικό πρέπει να είναι, κατά 99%, που δεν δίνει σωστά τάση στο δέκτη και γι'αυτό δεν ξεκινάει....
Υπάρχει περίπτωση να βρούμε πουθενά κανένα ξέμπαρκο, ανεξάρτητο, αυτόνομο, μοναχικό; Premium HD Plus...
Βοήθεια συνάνθρωποι!!!

Matthias απ' ότι βλέπω το τροφοδοτικό στον δέκτη είναι εξωτερικό. Γιατί δεν δοκιμάζεις να το παραγγείλεις απ' έξω εφ´όσον είστε τόσο σίγουροι ; απ' οτι είδα (στα ΠΟΛΥ γρήγορα) καμιά 70 θα στοιχίσει.

@matthias

Νομιζω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βγαλεις τον διακοπτη του δεκτη και να δοκιμασεις εναν οποιονδηποτε διακοπτη δυο θεσεων ( με 4 η 2 επαφες αναλογα τον διακοπτη που φοραει ο +)
τουλαχιστον θα δεις αν το προβλημα προερχεται απο τον διακοπτη η το τροφοδοτικο (το οποιο υπαρχει περιπτωση να φτιαχνεται)

Last edited:
Έκανα λάθος στο προηγούμενο post και είναι 70 ΔΟΛΛΑΡΙΑ και όχι ευρώ, εκ των οποίων τα 28 είναι μεταφορικά. Σε αυτόν που έβαλες μεταφορικά δεν λέει αλλά σίγουρα κάτι θα ζητάει και αυτός. Βρες λοιπόν πρώτα πόσο είναι αυτά, γιατί υπάρχουν και εκπλήξεις. Η διαφορά της τιμής ΔΕΝ με εντυπωσιάζει πάντως. Αναμενόμενο είναι μάλιστα. Το είπα άλλωστε (..."στα ΠΟΛΥ γρήγορα"...)

Έχει και ένα πεδιόμετρο με ~70 $. Απίστευτη πραγματικά τιμή και ας είναι (κλώνος του) 6906. Τι να πω ;

Last edited: